Mladi, ljubezen in spolnost

ženska ejakulacija

Default avatar
je bilo v zadnjem Studiu City o tem, pa da naj bi se to dogajalo od 10-75% ženskam... Kak procent pa je to??? :))
Torej, a ima katera toizkušnjo? (pa da ne bi tega zamenjevali z običajno vlažnostjo!)

-pa naj se kak weedboy (& podobni) vzdrži komentarjev, da vse njegove špricajo ko...
Default avatar
Nekje na internetu v angl. piše veliko o tem. Te stvari se pojavljajo od l. 1980 naprej, dogajajo se v glavnem ženskam, ki imajo veliko energije, vzrok pa je v tem, da se ženskam vračajo neke lastnosti, ki so jih že nekoč imele, pa so jih zaradi zlorabe izgubile.
Default avatar
Hehe, te novodobni seksologi si bodo še kaj drugega izmislili, ne samo to.
Če povzamem po SSKJ (ejakulacija -e ž (a) biol. izbrizg semena pri
najvišji spolni nadraženosti), to pomeni, da se morajo tudi lezbični pari potemtakem zaščititi pred zanositvijo? Da ne bodo pri studio city kmalu rekli, da imam 16% možnost zanositve.
Po drugi strani, če vzamemo za ejakulacijo kakršenkoli brizg ali izliv (po angleški besedi ejaculation) je pa tudi logično, da ob povečanem delovanju sluznice in krčenju mišic do tega lahko pride. Ne vem zakaj bi tu delal neke teorije in statistike. Mislim, da ne bi škodilo, če bi se ti novodobni "znanstveniki" več ukvarjali s prakso kot teorijo....

Ah, pa sem spet dizertacijo napisal za med.over.net :)
Default avatar
Matjaž2, v tistem času ali nekaj prej se je poled ženske ejakulacije pojavilo tudi močno feministično gibanje, zato bi raje iskal vzroke v tem. Ne vem zakaj je treba toliko komplicirat in se obremenjevati s tem, kaj če bi pa ženske vseeno lahko špricale naokrog, namesto da se enostavno prepustijo spolnosti in užitkom, ki jo nudi???? Hvala bogu nobenemu tipu še ni prišlo na pamet, da bi razmišljal o moški menstruaciji ali kaj podobnega....
Default avatar
Ne, Niko lezbični pari se ne rabijo zaščitit pred nosečnostjo, saj ženski ejakulat za razliko od moškega ejakulata (sperma) ne vsebuje spermijev, ampak je to tekočina, podobna urinu, ki pa ni urin (so delali laboratorijske preiskave te snovi, in ni ne urin in ne običajna sluz), razlagali pa so, da do tega pogosto ne pride zato, ker je pri spolnem odnosu premalo popolne sproščenosti mišic, saj naj bi se ta ejakulacija lahko zgodila samo, ko so mišice popolnoma sproščene, kar pa je pri orgazmu bolj težko oz. ta kultura tega ni navajena (povečini ne prakticira tovrstnih tehnik).
Default avatar
Še dobro, da si razumela Nikotovo šalo. ;)
Default avatar
To je treba jemat z veliko rezervo. Nima pa smisla na dolgo in široko o tem razpredat.
Default avatar
Nikova "šala" je bila cinična, kar pomeni, da je bil že vnaprej prepričan v svoj prav, ter da je s cinizmom skušal spodbijati sploh samo relevantnost "problema". Še dobro, da si razumel tudi to! :-)
Default avatar
Spet največ vedo o ŽENSKI ejakulaciji moški...
Default avatar
potem ženski ejakulat prav tako kot moški pride po urinovi poti :)) al zakaj je bilo tolk govora o urinu ?

lp ajs
Default avatar
smo pač pametnejši :p

lp ajs :)))))
Default avatar
Obstajajo tudi take ženske, sem že imela priliko vidt na kaseti, ko je eni prišlo in je veselo špricala. Procent takih žensk je zelo majhen, ne vem od kod jim tistih 75%! Vprašanje zakaj pride do tega, ni se mi nikoli dalo brati, mogoče pa imajo toliko moških hormonov v sebi ali ima toliko energije v sebi in je še bolj vlažna, seveda je lahko vzrok tudi to, da je bolj tekoče vlažna, kva pa vem : ))
LP
Default avatar
Mi lahko prosim poveš - katera žleza izloči ta "ejakulat"???
Default avatar
POZAM JIH NEKAJ, KI PRAVIJO, DA TO DOŽIVLJAJO.
Default avatar
Ženska na televiziji je povedala, da je to nekaj mililitrov, kot pri moških. Toliko o špricanju? :)
Default avatar
ejakulacija... ma ne vem če je to glih pravi izraz, ampak dejstvo pa je da ko meni pride, se izloči tudi malo ene tekočine, sicer čutim ne (ker sem itak nekje izven atmosfere), ampak je pa bolj vlažno potem vse skupaj.
No in ker meni pride kar precejkrat zaporedoma, morava z dragim malo prekinit in 'osušit teren', preden nadaljujeva, ker če je preveč vlažno potem oba manj čutiva penetracijo. Potem pa jovo na novo domine podirat :-)!
Pa da ne bi kdo mislil da gre za celo poplavo, to je par kapljic. Ampak dost da bolj drsi!
lp Nutel(j)a
Default avatar
Se men sam zdi, al zenske nimajo prostate? :-)