Forum.Over.Net

Sex v mestu

Prostitutke ?

Default avatar

kaj menite

Danes sem se spet dobil s kolegom, ki redno obiskuje prostitutke oz. dekleta na klic. Mudel je star 24 let, in obiskuje večinoma študentke ( ki služijo s seksom ), tako da ne bo kakšen kle začel s tem da so v to prisiljene ( ker te v Ljubljani niso ), pač normalno študirajo, v prostem času pa seksajo, da imajo za najmenino + ogromno jim ostane :)


Kakšno mnenje imate o obiskih prostitutk ( prosil bi da odgovarjajo samo moški ), najraje bi pa slišal, tiste k iste oz. ki obiskujete omenjene punce ?


Drugače sem pa imel tudi to debato že :)

Če moški ostane brez službe, strehe nima nobene več stvari za storit ! Če pa ženska vse izgubi, ji pa ostane prostitucija, na mesec bi dobila 1500 € + , in normalno živela :)

Naredete računico, če bi ženska seksala 3-4 krat tedensko in bi računala 60 € / 30 minut ( to so dejanske resnične cene teh uslug ), pa pride kar velika vsota denarja na koncu meseca ( vse dobiš na roke in država ti ne more davka nabit ).

Jst pravim, če bi bil jst ženska, bi fukal in računal za to ( sprejel bi samo moške, ki bi bili prijetnega videza in urejeni )+ v seksu se uživa :D

Mislim, ženskam sploh ni treba skrbet, da bi bile revne ?
Default avatar

lejdy

Pa saj so tudi moške prostitutke. Kje pa živiš?
Default avatar

brez denarja

ti si pa očitno brez denarja, da boš o prostituciji drkal tle gor.
Znano dejstvo je, da ku..e so, samo denarja je premalo.

Pa še malo tolažbe: glede na to, da je kar nekaj hom..v in da jih je ogromno na visokih položajih, je tudi zate rešitev. Kar pripravi ritko. Sem slišala, da so moški dražji od žensk.
Default avatar

točno to

Ženska s svojo finko lahko zasluži za vsakodnevni lajf, obogati in še uživa.
Pa še obdavčene niso. Ovešene z nakitom, imajo stanovanje, avto.....en sam žur.

Sem proti zaposlovanju žensk! Naj dedci garajo! Nam ženskam pa nudijo komfort, ker si ga zaslužimo!

Moški so v današnji družbi popolnoma nesposobni. Krive so mame, tašče. Naj plačujejo za užitek, Naj garajo!
Default avatar

takobo

Čuj ti, seksajo že za 10-30 € in to dobre pi..e.
Default avatar

AnaX

Jaz se tudi občasno spogledujem s prostitucijo.
Predvsem takrat, ko potrebujem nov hladilnik, TV, obleko.

Nekajkrat razširiš noge, pa je novi pralni stroj v hiši.
Default avatar

Borat

Mal se čudim, da je mlad fant, ki mu očitno nič ne fali, pripravljen plačevat seks, ko greš zvečer samo mal po kakšnih točkah, pa dobiš bejbe.
Drugač pa je prostitucija itak že od nekdaj v bolj ali manj izraženi obliki. Na prvi pogled zgleda skor idilično, dve tri redne urejene in dobro situirane stranke,dost neobdavčenega keša za mal truda, ampak v praksi jih je po moje manj tistih zadovoljnih kot tistih, ki se počas spuščajo navzdol.
Default avatar

Enbi

AnaX je napisal/a:

Pametno in vedno več bo tega, škoda je, da padajo cene.


Koliko imaš tarifo?
Default avatar

faddda

****** je ******. Enkrat ****** vedno ******. Normalna ženska nikoli ne postane ******, to so vse podn podna ženske. Ženski smet, govno. Še dobro, da jim udari na že tako bolano psiho. Vsi ki pod 30 let hodijo k prostitutkam so pa itak največji luzerji, ki si drugače ne morejo najti ženske. Nad 30 pa hodijo poročeni, ki doma f..a ne dobijo, ker so se poročili s frigidnicam.
Default avatar

včasih je bolje biti slep

faddda je napisal/a:
Tudi tisti, ki doma redno seksajo misijonarce, hodijo k prostitutkam. In imajo doma morda prav takšne žene, ki uporablja prav takšne definicije, ki jih sama navajaš. In tako živijo v svojem prepričanju do konca svoje pravljice ...
Default avatar

lacen si ful drugacen

Cenejsega sexa, kot je prustitutka ni.
Kot stalna stranka imam popust, nobena poza ni problem. Doma zmeraj nkaj ne odgovarja, ali boli.
Potegne ga super, ne rabim rajcat cel dan, kot doma, kjer se ni mus,da pol dobim.
Izpolni mi skoraj vse zelje, lepo placam, se stusiram in grem domov, ali pa v sluzbo
Kaj bi se hotel lepsega, lahko vam pa se kaj opisem.
Default avatar

1970m.

lacen si ful drugacen je napisal/a:
Točno tako. Doma sploh več ne porivam.
Default avatar

nito tko simpl

Uff ja kar izvoli dečko, nastavi rit in kmalu bo za nov hladilnik in to poln hrane. Mislim kakšne pa maš, da so ženske v prednosti, ker se lahko preživljajo s prodajo svojega telesa. Pa se vam sploh sanja kako se počuti takšno telo v katerega se praznijo neznanci? Verjetno na začetku fajn, ker je keš na roko in nov pralni stroj kasneje pa verjetno kot zadnji izmeček na tem svetu.
Default avatar

ta prava

Bojite se žensk, ne razumete jih (niti si tega ne želite), želite si jih, ker jih ne dobite (tistih pravih), jih sovražite.
Vzemite se no malo v roke.
Default avatar

Mis - ne delaj si utvar

Tisto češpljo že dobim. Če sem dobre volje in če je čas, ji pustim, da mi zjutraj pripravi zajtrk.
Potem pa samo še hitri odhod.

Žal me že popoldan kliče/jo, kdaj bo spet čas za 'večerjo', 'izlet', nekaj, kar jim lahko nudim.
Male, nepomembne frače, lepe....tupoglave afne.

Kako sem rad sam. In kako malo je na sceni pravih žensk. Pravih v tem, da je naravna, smejoča, da z užitkom poje zrezek....da za začetek vem, da se je sama (pošteno) sposobna preživljat! Idealistka in humoristka, tudi če ima 10 kil preveč.

Ah, bz!
Default avatar

Popay

Avtor, kakor koli obrneš ni to to, da pri teh letih študiraš o prostitutki. Sicer je to čist možno, saj so danes dekleta tvojih let bolj divje od fantov kakor vidim oz opažam, tako, da, če si kakšen romantik zna bit res komplicirano zate, da najdeš kakšno dekle, ki še verjame v romantiko in poslednično v dober sex brez keša.
Default avatar

mehanik

dejansko so ženske same priterale situacijo do te mere, da je za veliko moških lažje hodih h kurbam in jest v restavracije, kot biti z žensko skupaj. novodobne ženske v povprečju nimajo pojma o gopodinjstvu, seveda pričakujejo, da jih bo partner razvajal do onemoglosti, kuhal, pospravljal, peglal, vse okoli bajte naredil, pa še zaslužil zadosti, da bodo brez skrbi trošile. Same pa se bodo samo lišpale za druge seveda in hodile v neko brezvezno službo, toliko, da bodo imele polna usta besed, da so samostojne, da tipa sploh ne potrebujejo itd...
zvečer ja pa potem itak vedno nekaj narobe......posledice so moški, ki raje, kot se ukvarjajo z neko glupo razvajeno babo, živijo kot zgoraj opisano......svet gre sicer v maloro, ampak zaradi enega več ali manj, bo glih tako šel.
Default avatar

millan

@mehanik
dober odgovor. Dejansko so krive te novodobne ženske. Za seks se je potrebno skoraj da raztrgati. Daš nekaj 10 evrov, pa je mir z vsemi temi problemi.
Default avatar

ne govorte na pamet

Ni res, da hodimo k prostitutkam samo tisti, ki drugače ne moremo priti do fuka. Sem mlad, postaven in simpatičen, pa vseeno nekajkrat na leto zavijem h kakšni. Zakaj? Občasno me zamika kakšna pohotna milfica in ker je v realnem življenju težko zahaklat kakšno (ker je v principu vsaka dobra milfica vezana, se v to raje ne spuščam), zadovoljim svojo željo pač po tej poti.
Default avatar

mimogrede

naj dodam svoj lonček:

leta nazaj sem delala to kar nekaj let. bila sem mlada, rada sem seksala (še vedno), moški so me imeli radi in ponudila se je priložnost, sem rekla zakaj in in začela. štiri leta sem delala, dobro zaslužila, še bolje bi, če ne bi bila izbirčna, ampak roko na srce niti nisem bila pohlepna.
ker sem takrat imela 25 let sem sprejemala samo starejše od mene, tj. od 30 let. tako mejo sem si postavila in če me ej kdo mlajši klical sem mu vedno rekla, da on si pa ja lahko najde kakšno tako, ne rabi hodit k meni.
skratka, z mano so res lepo delali, najbolj hecno je bilo, da mi noben ni rekel, da sem ****** ali prostitutka. zanje sem bila "pametna punca", "punca, ki se znajde" itd. sami sebi so pač tako najalžje fejkali, da hodijo h kurbi. :)) pa ko so mi nosili darila, se celo zaljubljali vame, me spraševali če sem samo njihova, če bom za vedno z njimi, itd. skratka če bi mi kdo rekel, da se te stvari dogajajo v odnosu ******-stranka bi rekla, da laže, a ker sem to doživela vem, da tako je.

nehala sem, ker mi je bilo dovolj teh tipov, slinavosti, pričakovanj, igranja, laganja, da nismo to kar smo. od tega je že kar nekaj let. nikoli se nisem resno vezala, ker sem moško dušo spoznala v tistih letih in ker sem se naposlušala zgodb o tem kaj so ženske, kaj so ljubice, kje so oni sami in kako razmišljajo. brez veze ... v tem času sem naredila poklicno kariero, si kupila stanovanje z denarjem, ki sem ga legalno zaslužila. nikoli več se nisem vrnila nazaj, prekinila sem popolnoma vse stike s "tistim življenje", a moške imam na distanci in si jih vzamem kolikor jih potrebujem - za seks. in ja, nekako obrnjena vloga je, jaz imam denar, neodvisna sem in moški so moji fantki na klic. mi je prav smešno videt izraz na obrazu, ko mi kdo reče da mu ogromno pomenim in da bi rad resno z mano, pa mu odvrnem da ne bo šlo, da jaz moškega rabim samo za eno stvar - za seks.