Starševski čvek

Kaj bi vi naredili, če bi se vam 31 letni moški slinil okoli vaše 14 letne hčerke?

Default avatar
Kaj bi vi naredili, če bi se vam 31 letni moški slinil okoli vaše 14 letne hčerke, hodil z njo v kino, prevažal s katrco, ob temu, da bi bil kaplan ali učitelj na OŠ, to vezo imenoval lepo prijateljstvo, govoril o platonski ljubezni ala Bogomila in Črtomir, o žrtvovanju te ljubezni za višje cilje itd?

Če je očetovstvo domneva, pa zgornje trditve niso, saj jih je potrdil sam kardinal.

Kaj bi Vi naredili?
Default avatar
relaax je napisal/a:
Zagotovila bi, da do te faze prevažanja s kartco in v kino sploh ne bi prišlo. Dobri starši znajo postaviti meje, se ti ne zdi?
Default avatar
Kako lahko ona gre sama v kino brez tvojega dovoljenja?????? Kaki starši ste to, da lahko 14-letna mula hodi okrog s pedofilom?! Tako ga nagonim stran, da mu na pamet ne pade, da bi jo samo še pogledal kdaj, kaj šele, da bi imel z njo stike. Eni očitno nimate nobene kontrole nad otroci, najbrž niti nad sabo ne....

Upam, da je samo šala in da ni res... ker to je za prijaviti!!!
Default avatar
ne razumem je napisal/a:
:))))))))))))))))))))
Default avatar
ne razumem je napisal/a:
Govorimo o primeru Rode!!!!
Default avatar
akhmb je napisal/a:
Jah kaj pa veš, mogoče nam je nekdo samo vrgel kost... težko razumem, da bi se mati take 14-letnice upala izpostavljati. Že če samo prebere, kaj je napisala, se mora konkretno zamisliti nad sabo.
Default avatar
relaax je napisal/a:
Je pa imela spontano reakcijo in z veliko zdravega razuma, pa še strinjam se: tipson je bil zrel za prijavit - zdaj je verjetno že vse zastaralo :P

Toliko o moralni avtoriteti teh 'vatikanskih maškar'!
Default avatar
ne razumem je napisal/a:

Še enkrat, to se je dogajalo v zgodbi Rode - Petrova mama. Naj je Peter Rodetov sin ali ne, tole je sam potrdil. In če se je začelo 1965, je ženska tedaj imela 14 let, on pa 31.

A zdaj razumeš? Nimam 14-letne hčerke.
Default avatar
Ma tolk ga butnem k hudiča! Pohotnež!
Default avatar
Petrova mama je odraščala brez staršev ob babici, ki je očitno garala, da je preživela sebe in njo. 15 let je imela, ko je Rode prišel tja in 20 jih je imela, ko je rodila sina, kdorkoli že je njegov oče.

Ne vem no, jaz sem imela 14 let, ko smo hodili s kaplanom v hribe, pa na morje, pa na tabore, nisem šla samo 1 x z njim na njegov dom in tudi ne edina, pa na bazen, pa na tenis, pa kolesarit in, jebela, velikokrat sem šla sam z njim jaz, kdaj drugič katera ali kateri drugi in jebela, on je takrat imel 31 let! Verjetno lahko računam, da bom naslednja na naslovnici Dela al kaj? Potem sem jih imela 16, on pa 32 in smo še vedno počeli isto, pa jaz 18 in on 34, pa je bil na mojem maturantskem plesu, potem sem jih imela jaz 25 pa on 41 in me je poročil z mojim možem in od takrat hodimo 1 x letno skupaj na dopust, ker se odlično razumemo. Verjetno smo vsi malo čez les, predvsme moj mož, ki ga je prvi povabil z nami in ki gre v cerkev 2 x na leto :)))

Danes imam 16 letno hčer in ona dejansko več ne gre nikamor več z domačimi duhovniki, ker se ti držijo na kilometrski razdalji od mladine točno zaradi poblaznelosti s pedofilijo. 30-letnikov v svoji družbi nima, če bi jih imela, bi se pa temeljito prepričala, zakaj in čemu se z njimi druži.
Default avatar
relaax je napisal/a:
Eeee, zdaj pa razumem! :)))) Nisem spremljala te polemike z Rodetom, sem samo mimogrede slišala nekaj na to temo in nisem dojela, da gre za to.

Kar se pa tiče naših cerkvenih velikašev, pa itak nimam besed! Sej je dovolj znanega, da ni več nobeno presenečenje, da so v glavnem to same barabe na kupu. Gre jim za denar in imetje, nič druga. Bi morali biti ljudje res naivni, če bi verjeli, da se oni držijo celibata. V bistvu jim to še najmanj zamerim, sej so samo ljudje iz mesa in krvi, kot vsi ostali. Naj imajo babe, ni panike, mene to ne moti. Bolj jim je za zamerit ostale packarije in bruke, ki se jih grejo. Od pedofilije, do grebatorstva za denar, posestva, moč, vpliv.... VSE ostalo jim roji po glavi, samo vera ne. Pa nisem verna, ampak lahko bi bili vsaj oni sami, če se že grejo neke župnike.
Default avatar
kure! je napisal/a:
No, ampak vidva nista bila kot Bogomila in Črtomir (citiram Rodeta).
Default avatar
kure! je napisal/a:
S tvojo zgodbo ni nič narobe, v kolikor je bilo tako kot praviš.

... tisto o veliki ljubezni ala Črtomira in Bogomile, pa nato razhodu in odpovedi človeški ljubezni v imenu višjih cilje ... hm? A to te pa ni zmotilo?

Pa bi te, če bi ti ta tvoj zdaj dolgoletni prijatelj in dušni pastir takrat v rosnih letih kakšen takšne klatil?

Sori, ampak tole pa ni veš v kontekstu tvoje zgodbe, a veš ;) Niso vsi ko tvoj kaplan.
Default avatar
relaax je napisal/a:
Eh, si me prehitel ;)
Default avatar
relaax je napisal/a:
Ne, to pa res ne :))

Hmmm, ampak mogoče bi pa kdo rekel, da sva to še sedaj..jebela...ahtat se bo treba in mal "omejit stike" ;)))
Default avatar
kure! je napisal/a:
Kdo? Ne kdo, on. Eno je, kar govorijo sosedi, drugo je, kar bi rekel on.
Default avatar
relaax je napisal/a:
On? :)))) On o tem sploh ne razmišlja, jaz pa do 5 min nazaj tudi nisem. Predvsem se nikoli nisva odpovedala drug drugemu, očitno :)))))

DObr no, da se neham zajebavat - hotela sem povedat nekaj drugega - da niso merila leta, razlike itd, da če hoče, lahko človek vsepovsod najde nekaj sprevrženega, umazanega, grdega. Kaj sta imela Rode in tale Tanja, vesta samo onadva in konec koncev bi tako tudi morala ostati - pa naj sa bila Črtomir in Bogomila, Romeo in Julija ali kaj tretjega. Problem pa je, ker je mama nekako "pozabila" sinu povedat, kdo je njegov oče.

Lahko pa povem eno podobno zgodbo: moj sošolec je postal duhovnik. Doma so se do 3 mes pred posvečenjem čudovito razumeli, potem doma nenadoma slaba volja, hladni odnosi. Oče je začel dajat neke čudne izjave in sina prepričevat, naj odstopi od posvečenja, da "tako" ne gre. Fant je mislil, da očeta pač daje tista "tik pred zdajci mrzlica" in se niti ni ubadal. Posvečenje je šlo mimo, 1. fara in po 3 letih duhovništva so se doma sprli zaradi nekih frkarij okoli sestre. Sošolec je v neki stvari precej ostro nastopil, na kar mu je oče pribil "ti se pa zase brigaj in najprej svoj prag pometi!" Sošolcu je prebilo in po hudem sporu je le izvedel, da vsa družina že vsaj 5 let misli, da je oče določenega otroka in da je zatajil mater in otroka. Sošolca je skoraj kap - res je pomagal tej ženski, bila sta prijatelja iz otroštva, žensko je tip zapustil tisti moment, ko mu je povedala, da je noseča. Tudi otroka je krstil. Stvar je šla tako daleč, da je domov prinesel otrokov rojstni list, kjer je bil jasno vpisan oče, pa mu še niso verjeli, tako da je na koncu prosil to žensko, da so šli opravit test očetovstva. Šele po tem so se mu domači opravičili, ampak odnosi med njimi so se pa hudo ohladili.
Default avatar
kure! je napisal/a:
Pozabila ali pa se je bala povedati? Jaz bi se tudi bala, če bi imela opravka z Rodetom in celo vatikansko mafijo.

Ne, koneckoncev tako ne bi smelo ostati. Ali ne trdi Cerkev, da ima vsak otrok pravico do očeta in matere? No, potem ima tudi ta moški pravico izvedeti, kdo je njegov oče. In ker vse, kar je izvedel, kaže na to, da je njegov oče Rode, bi Rode lahko to zadevo opravil malo bolj odgovorno, po moško. Se takoj zavzel za zadevo in mogoče niti ne bi prišla ven.
Default avatar
relaax je napisal/a:
Saj ni treba celemu svetu povedat - poveš OTROKU, jebela no!
relaax je napisal/a:

S tem se pa popolnoma strinjam! Otrok ima absolutno pravico vedet, čigav je. Tudi če Rode ni oče, bi si z enim simpl testom lepo opral ime, namesto da se nateguje po cajtngih.
Default avatar
kure! je napisal/a:
No, pa je zvedel od drugih, tudi delno od mame. In logično je hotel stik z očetom. Mu napisal, da je zdrav, da ima družino, se pohvalil s fotkami družine. In kaj naredi na to Rode? Nič, edino, kar ga zanima, je telefonska od mame, verjetno, da popizdi nanjo, ker je blebatala. Nič ni bilo rečeno o tem, da ga je poklical in mu skušal razložiti, da on ni oče, poskusil razumeti njegovo stisko (pa čeprav mogoče ni oče, je to človeško). Samo - mama je lažnivka, daj mi njeno številko.