Starševski čvek

Strije

Default avatar
Ojla, mesec nazaj sem opazila strije po prsih. Niso tako zelo vidne,vendar pa so tam in me vseeno motijo. Naj povem,da sem se zredila le za 3kg in nisem opazila občutnih povečanj dojk. Pol leta nazaj sem sicer 2 meseca jemala tabletke in takrat so se mi prsi res povečale,a strij ni bilo. Ne razumem,zakaj so se pojavile sedaj,ko se prsi res niso nič spremenile. Mažem tudi z neko kremo,a ne vem če to kaj pomaga.
Default avatar
Sattin je napisal/a:
Če so se ti naredile, očitno bolj malo pomaga, ne? Mogoče bo kvečjemu kaj manj strij, vendar če imaš tako kožo, nobena krema ne bo naredila čudeža. Prsi so se ti lahko res že pred časom povečale, pa je koža šele zdaj popustila. Saj ni toooolk nazaj, govoriš o enem mesecu. Kaj pa če bi kakega dermatologa vprašala?
Default avatar
Pa kaj, če so? Greš jutri na lepotno tekmovanje?

To je vse del življenja. Tvojega naravnega spreminjanja telesa. Kako boš obupavala čez par let zaradi prvih gubic na obrazu?

Dej nehi težit zaradi tega ob dveh zjutraj!! Vesela bodi, da si zdrava, da imaš zobe, da vidiš. Da imaš zdrave noge in roke, s katerima lahko ustvarjaš! Še glavo skuliraj, pa si dobra!

Pa keš rajši ponucaj za kaj bolj kvlitetnega, kot pa za kremce, hehe!
Default avatar
je.bo.te strije je napisal/a:
Žensko motijo strije in ni edina. Všeč im je, da jo moti, ker s tem bo mogoče kaj storila zoper tega za razliko od koga drugega, ki se ne ukvarja s sabo in ne skrbi za svoje telo.
Default avatar
je.bo.te strije je napisal/a:
1. Sattin je temo odprla od 0.26 in jo do druge ure zjutraj loči še kr nekaj časa.
2. Sattin naj napiše kero kremo ma,potem pa dej sodit kolko denarja je vložila v tole bogo kremico
3. čisto prav,da se sprašuje od kje wtf strije,če ni bilo drastičnega pridobivanja kilogramov - poskusi naj na dermatološkem forumu
4. kaj majo zdej tle veze gubice??? Gubice vemo zakaj pridejo. Staramo se ne? Strije pa se ne pojavjo kr tko.
5. Če ma kdo za skulirat glavo,si to ti in ne Sattin
6.men je tudi všeč,da ji ni vseeno za nenadne spremembe na telesu.
Default avatar
Ponavadi gre za popuščanje vlaken kolagena in elastina in je bilo pri tebi morda že to dovolj, da si zato dobila strije.
Default avatar
Mogoče je napisal/a:
Meni so razložili, da se to zgodi zaradi hormonskih nihanj, da ni vedno povezano s povečano težo. Tako da ja, potem pa vlakna popuščajo.