Forum.Over.Net

Starševski čvek

lexaurin i helex

Default avatar

ne vednička

kakšna je razlika v delovanju??hvala.
Default avatar

bereš misli

Ravno berem spodnjo temo in sem ravno želela vprašati, če že, kateri je bolj učinkovit?
Default avatar

ne žrite tega

če niste sposobne prenesti treme pred nastopom, potem raje ne nastopajte kot da žrete te stvari. Ko boste dovolj prepričane vase, je čas, da kaj poveste tudi drugim, dotlej pa delajte na sebi.
Default avatar

lool

ne žrite tega je napisal/a:
Spet ena, ki misli, da je pametna.
Default avatar

mnk...

ne žrite tega je napisal/a:
kdo pa je rekel, da rabimo vsi za nastope, halo, me zanima pač, ati nisi pa nikoli pod stresom, blagor tebi, vse mogočnica.
Default avatar

ne žrite tega

mnk... je napisal/a:
saj smo vsi kdaj ali pa tudi pogosto pod stresom, pa zato ne jemljemo pomirjeval. me pa malo čudi tale naval na tabletke in njihovo zagovarjanje tle gor. Očitno je žensk, ki zobljejo to res zelo veliko.
Default avatar

snoopard

Se strinjam z ne žrite tega. Pa zraven helex-a piše retard. A to kaj pomeni? :))
Default avatar

asd...

ne žrite tega je napisal/a:
verjetno ne veš kaj je stres ,depresija,žalost, po mojem te je vse to samo oplazilo, drugače bi bolj človeško razmišljala, maš srečo.
Default avatar

karampampula

aha-----------zdrobijo.....zato osebna..........potem pa na nos............smrk..................trematremAkwajepatu?
Default avatar

podobno

Obe zdravili sta anksiolitika, kar pomeni, da lajšajo občutek strahu in vznemirjenosti, obe barbiturata, torej delujeta podobno. Vsak drugače odreagira, eni težje prenašajo, so recimo bolj zaspani, drugi lažje... Jemlješ jih lahko le omejen čas, drugače postaneš odvisen od teh zdravil. Če je stanje hudo, za pemostitev krize, je gotovo dobro, da si pomagaš, drugače pa v naravo, ven s prijatelji, šport, psihoterapevti...
Aja, retadr pomeni samo, da je podaljšano sproščanje učinkovine.
Default avatar

ne vednička..

podobno je napisal/a:
Hvala, končno nekdo, ki ve kaj sem vprašala, hvala še enkrat.
Default avatar

pazi se, zelo se pazi

ne žrite tega je napisal/a:
Pametnjakovička, a te je kdo kaj vprašal. Če ne želiš pomagati, tudi srati ni treba. Tudi zate palca raste, bodi brez skrbi.
Default avatar

jazzzzzzzzzzzzzzz

Jaz jemljem Lexsaurin 6mg že cca. 17. let. Meni bolj pomaga Lexsaurin kot Helex. Zame je Helex bolj nekako kot, da je uteha. Jaz sem imela ogromne težave in še jih imam, za to sem tudi odvisnica, ki me ni sram povedati. Tudi to se dogaja živemu človeku.... Sedaj imam celo tri vrste teh zdravil od antidepresivov, do pomirjeval itd.
lp, pa veliko zdravja vam želim
Default avatar

lexsaurin

Ob izgubi otroka pred desetimi leti sem štiri mesece jedla Lexaurin, seveda sem se navadila nanj, vendar.......potrebno se je bilo zavoljo ostalih otrok postaviti na noge brez tablet...Drage moje, če se le da, ne jemljite tega. Poskusite raje drugače, narava, hribi, joga....vem, da se da, vendar še pravi čas...
Default avatar

majaaaaaaa

lexsaurin je napisal/a:
Očitno ste nekateri ljudje že nagnjeni k odvisnosti, kajti od lexaurina NE postaneš odvisen, seveda, če z njim ne pretiravaš. Preverjeno!
Če pa poješ eno škatlico na dan leta in leta, tega pa ne vem.
Default avatar

velika doza

Jaz grem do veterenarja in zalajem. Pa mi, da kaj...
Default avatar

orsjposjđos

majaaaaaaa je napisal/a:
joj, kako me razp.... take kure, ki ne veste o čem govorite! Preberi si zgoraj odgovor, to je ANKSIOLITIK in povzroča PSIHIČNO in FIZIČNO odvisnost ob dolgotrajnem jemanju!