Starševski čvek

Najboljša novica danes

Default avatar
držim pesti, da bo to res!!!! čimprej!!!!
Default avatar
!?
Default avatar
Janša reši to državo, drugače smo druga Grčija.
Default avatar
Saj najbrž nisi dobro prebrala. Janša računa na to, da bo vodil tehnično vlado on sam ali katera od njegovih marionet. Če si tega ne bo mogel zagotoviti, ne bo nikoli, ampak prav nikoli dopustil možnosti, da bi ga predčasno odneslo z oblasti. Se je dobro videlo s tistim julijskim drama-queen predrkavanjem o zaupnici, ko mu na v resnici kraj pameti ni padlo, da bi tvegal kaj takega.
Default avatar
Tresla se bo gora, rodila pa miš, kot vedno, kar se takih novic tiče.

btw - re se mi smilite ljudje, ki vam novice iz sveta politike tako polepšajo življenje, dan ali pa fucking 5 minut. Mar nimate ničesar v svojem življenju, kar bi vas osrečevalo?
Default avatar
Do sedaj je puklasti Janez, vse kar je obljubil, pozabil v enem tednu!!
NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!
Default avatar
Tole rajanje bo zelo kratko. Ker potem pa ne bo nihče vprašal, če smo za odpuščanje in zniževanje plač. Bomo postavljeni kar pred dejstvo.
Default avatar
Že samo veliko ljudsko slavje ob Janševem padcu (roštiljade, pivo, zabiti avtomobili, pogrebi zaradi kapi od veselja, sredstva za zdravljenje mačka) bo po mojem dovolj za zagon gospodarstva in potem sploh ne bomo več rabili tuje pomoči.
Default avatar
nosy bitch je napisal/a:
Točno tako! On mora biti na oblasti, da mu ni treba hoditi po sodiščih.
Default avatar
Kdorkoli je to dobro prebral, ve, da drsimo po klancu dol, pa ni važ
no s kom. V tej situaciji je za nas bankrot države celo lahko najmanj slaba opocija.
Default avatar
Nekateri lahko skačete do stropa...Slovenija je izropana bankrotirana država z največjim številom občin in preveliko administracijo v vseh pogledih.. Službe in službice, privilegiji in dobre penzije, vse to bo šlo v maloro. Ja, velika metla prihaja..pa ne Janševa. Boste lažje spali ?
Default avatar
Še fejst se vam bo kolcalo po Janši!!

Blesav narod.
Default avatar
kolckolc je napisal/a:
Prav nasprotno. Dan, ko bodo tega psihopata spokali z oblasti, bo razglašen za slovenski narodni praznik za naslednjih 100 let.
Default avatar
roštiljada je napisal/a:
Naj bo to na 2. januar, da bo spet praznik!
Default avatar
predlog je napisal/a:
Ni izključeno, da se ne bo tako tudi zgodilo. Janša se bo sicer držal z vsemi dvajsetimi kremplji za zid in še z repom za luster, da ga ne bi vrgli, ampak prav takrat enkrat se mu pa res utegne izteči rok trajanja.

Ali, kot je nekoč napisala Tanja Torbarina, odlična komentatorka na žalost propadlega hrvaškega tednika Danas: "Jesen je. Lišče pada. A i Milošević mi izgleda nekako žut." (na žalost ni odletel takrat, ampak kar nekaj let in približno milijon in pol človeških žrtev kasneje.)
Default avatar
Eni tukaj ste skregani z zdravo pametjo in osnovnimi moralnimi vrednotami. Od kje ste prišli ?
Default avatar
Samo vprašam je napisal/a:
Najbrž imaš v mislih zvesto četico dopisnikov s Trstenjakove.
Default avatar
kolckolc je napisal/a:
Zakaj že se nam bo kolcalo? Že v prvem mandatu je vse, kar se je dalo uničil, zdaj uničuje še tisto, kar mu ni uspelo takrat. Res se bo zapisal v zgodovino. Še čez deset tisoč let se bodo ljudje spominjali.