Forum.Over.Net

Starševski čvek

dovolj seksa

Default avatar

ena7

pozdravljeni!
imam velik problem. MOž hoče vsak večer seksat. Meni se to zdi pretirano. Če ne 'grem' z njim je užaljen sto na uro. meni pa večeri ogromno pomenijo, ko otroka, 3 in 4 leta končno zaspita in imam malo miru. Se vsedem za računalnik ali berem knjigo, pogledam film, ali pa samo sedim na terasi in pijem pivce...
on pa teži vsak večer. Ne vem, no, pa saj je v lifu še kaj drugega kot to non stop namakanje. Saj je fajn, sam men je dober orgazem čist dovoj vsaj za 4 dni...
ker kar naprej teži, se miže upira. ne pusti mi dovolj časa, da bi mene 'prijelo' da bi ...sploh me ne počaka, da dobim željo, da bi...in je brezveze.

zdaj se bo spt začela šola, on pa vsak večer- ko otroka zaspita in imam OGROMNO dela za priprave, iskanje materiala po iternetu, izdelovanje učnih listov itd... - se on spet prislini k računalniku in teži, da naj se grema božat... jaz pa v hudi stiski s časom- in to bo trajalo do junija, spet...ista pesem.

Kako naj se ga rešim? OZ. kaj naj? Zdaj pač seksam z njim vsak dan, čeprav mi iskreno povedano mal dol visi...on se še kako trudi, pa meni ne pride, ker mi pač ni...in mi je že bedno, da me draži po prsih, ščeget...itd. ne vem.
Od spet pa do junija se bo pa začel spet kreg, ker mu ne bom 'dala' vsaki dan- pa bo jezen in tečen. in kar zloben že...
kaj naj?
Default avatar

Herod

Naveličala si se ga, to je po mojem mnenju edina razlaga.
Default avatar

nfwpo3erui

Herod je napisal/a:
enako je tut moje mnenje
Default avatar

elaine

Ko postane pitje piva večji užitek kot sex, so to prvi znaki alkoholizma.
Default avatar

mož sprošča stres na tebi, to pa ni normalno

mož sprošča stres na tebi ( seks je sproščanje tudi ) ...to pa ni normalno , če za to uporabljamo non stop partnerjevo telo ..Pogovori se z njim ženska !! ČE NOČEŠ , NOČEŠ . Naj razume . A je psihično zdrav ?
Default avatar

Herod

Morda mu predlagaj ljubico, ki bo poskrbela zanj, če se drugače dobro razumeta je to odlična rešitev kjer bo volk sit in koza cela.
Default avatar

nfwpo3erui

Herod je napisal/a:
o pa ja, bo pa raj ona potrpela še mal :)))))
Default avatar

ena - lila

če dan ima premalo dela, pa je zvečer spočit.
Default avatar

hja

ali te ima za objekt, kjer se sprošča ali te ljubi? Če se ljubita se bosta oba nekoliko prilagodila in sklenila kompromis.
Default avatar

yohnyboy

ena7 je napisal/a:
daj za tistih par minut noge narazen in bo vedno mir pri hiši in greš nazaj za računalnik pit pir, sam ne vem kako lahko po piru drugi dan normalno funkcioniraš, glede na sex in pir in drugo zgoraj omenjeno moraš bit orgn zafrustrirana, pa morda se motim, ali pač tudi ne si učiteljica in ti priznam, da pri takšni ne bodo moji otroci.
Default avatar

družinska sreča

Za rojstni dan mu kupi ančko, zdaj delajo že neverjetne modele!

Slika
Default avatar

Slovenci , ni se več za čudit

yohnny boy


naj da noge za par minut narazen !?!?



e Slovenci, Slovenci , nimam besed
Default avatar

hmmm....

Te zelo dobro razumem, ker je situacija pri meni podobna... Očitno imata drugačne potrebe, moj bi tudi 3x na dan, meni pa se še enkrat ne da... ne vem kako bi sicer v teoriji to izvedel ob dveh otrocih, službi,... Še najbolj me moti to stalno nagovarjanje na seks, mi že od tega pride tak odpor, ko otroci zaspijo, že vem da se bo začelo tisto utrujanje... če bi mogoče ubral kak drugi način, bi mogoče še kaj blo...
Default avatar

Herod

aleksandra je napisal/a:
To je zelo nelogično, ženski ni do seksa, seks ji je neka vrsta obveznosti kot recimo likanje, če bi mož predlagal, da nosi srajce v čistilnico menim, da ne bi imela nič proti, zakaj ne bi tudi "seksualne obveznosti" predala na drugo osebo, ki bo z veseljem dala noge narazen. Nobene logike ne vidim.
Default avatar

yohnyboy

Slovenci , ni se več za čudit je napisal/a:
jaz moj nick pišem skupaj, upam, da je kriva tipkovnica........
Default avatar

ni zmatran

so ti že povedali, da tvoj dec ni zmatran dovolj in nima dovolj skrbi. Torej prepusti vso skrb za otroka možu (ne se zgovarjat na njegovo ful odgovorno delo), pa za gospodinjstvo. Kar se seksa tiče pa postani bolj zahtevna, naj se on bolj potrudi. Slej ko prej ga bo zmatralo.
Seveda lahko kaj naredita tudi na vajinem odnosu, ki je očitno tudi v moževem spolnem organu.
Default avatar

*alja*

ena - lila je napisal/a:


ta je dobra!

to je pa še kr problem ja.... samo bi te moral on malo razumet, ker ni sex vse. Samo enim očitno je, in če tak ne dobi doma, se lahko zgodi da gre iskat drugam. boga reva, imaš pač "srečo", da imaš takega moža... jaz znorim, ker se men tut ne da vsak dan!
Default avatar

ena7

pravzaprav me je zanimalo, če je to normalno...vsak dan. Pa ene pišete, če je psihično ok...ja, mogoče tud ni.najbrž je full pod strsom, vsaj v službi ima zelo stresno. In da se potem tako sprošča...amapk kaj naj potem. ga peljem k spihologu, ker hoče vsaki dan...


johnny, pivce si privoščim samo poleti, med poletnim dopustom...nikakor ne od sept. dalje...
tko de, ni panike. upam pa, da ne učim ravno tvojih sončkov...je pa možno...
Default avatar

hmmm....

ena7, kot sem že napisala, za nekatere je čisto normalno 1x na dan, če se pač najdeta taka ki imata iste potrebe po tem. Sej niso samo moški, v nekaterih odnosih so tudi ženske te ki bi vsak dan, pa se moškemu ne da... Kot sem rekla, moj bi tudi 3x na dan, meni pa je npr. dovolj 1x na 3 dni... očitna razlika pri potrebah,... zaradi tega potem nastanejo dostikrat konflikti, on se počuti užaljenega...
Default avatar

yohnyboy

ena7 je napisal/a:
1. ne okarakteriziraj mojih otrok s sončkoma NIKOLI VEČ, KER SAM VEM, DA TO NISTA.

2. moj nick si napisala popolnoma napačno, kot kaže tvoji včerajšnji pirčki še niso popustili.