Forum.Over.Net

Starševski čvek

kam naj "pobegnem" za nekaj dni od partnerske situacije... od jutri do ponedeljka

Default avatar

danes žalostna.

psihično sem od dogodkov v tem letu čisto na dnu, rada bi "pobegnila" nekam za par dni...

mož se je pred par dnevi z otroci pobral k tašči.. jaz itak nisem dobrodošla

baje se vračajo jutri; jaz sem pa kot sod smodnika in bi raje šla nekam, če ne lahko "počim" in se čisto sesujem

psihični pritisk zame predstvalja še obletnica poroke, katera bo čez nekaj dni. lani sem jaz bila tista, ki je pripravila presenečenje, majhno, prijetno romantično praznovanje, letos ne pripravljam nič, ker se je vmes nekaj zgodilo, kar mi je sesulo vse in sedaj se pravzaprav ne morem odločiti, ali živeti sploh še naprej skupaj ali se raziti. poleg tega je čez par dni še moj RD, letos si ga sploh ne želim praznovati. spomin na te dni iz prejšnjih let so zelo lepa, sedaj pa sem s solzami v očeh.

lahko bi šla od jutri do ponedeljka

razmišljala sem nočni vlak lj-zurich in tavanje po švici...
gledala sem letala - iz Lj ni nič kaj takega za teh par dni
potem sem gledala wellnes npr olimije
z avtom si ne upam zelo daleč, ker bom ob tej psihični situaciji težko vozila
morda gore, vendar nisem planinka, nimam primerne obutve in kam naj grem sama v gore..to verhetno ne gre

rabim mir, rabim biti sama s sabo, najti v sebi nekaj lepega in si dopovedati, da moja sreča ne more biti odvisna od drugega

kaj mi svetujete?

jutri dopolne še delam, venadr bi kar sedaj spakirala in jutri po službi odšla, predem srečam moža in otroke. izklopila telefon in bila sama s sabo.
Default avatar

nosečka_28

Ok, da hočeš pobegniti pred možem, to še nekako razumem... Je pa tako obnašanje zelo neodgovorno do otrok!!! Kaj si bodo bogi otroci mislili, ko mame ne bo doma?!
Default avatar

taniiva _

Pojdi v Bohinj, najemi sobo, apartma in se cele dneve sprehaja, poležavaj, glej v zrak, namoči noge......Počni, kar se ti zalušta. Ampak predno greš, napiši listek, kdaj približno prideš in da si nedosegljiva na telefon.

(se je dec skurbal??)
Default avatar

uživaj

Med tvojimi predlogi bi izbrala Olimje, tam je zelo lepo, pa razvajali te bodo, ni dosti vožnje... Privošči si in uživaj.
Default avatar

ejgi

Saj ni treba, da greš do ponedeljka, pojdi petka ali sobote zvečer. Jaz bi lepo napisala pismo, da rabim dva ali tri dni odmora, šla bi vseeno kam - mogoče še najboljše kam blizu, v najbližje toplice, kjer boš imela možnost iti kolesarit ali v manjši hrib (z navadnimi teniskami). Vmes pa kopanje, savna, kakšna masaža ... Vmes pa pokliči kaj otroke. Ne glede na situacijo, ti svetujem, da ne delaš scene. Nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha. Če rabiš nekaj zelo dobrega za pomirit poglej film Fireproof - če je mogoče še danes.
Default avatar

uživaj

Nobene slabe vesti zaradi otrok, saj ne bodo sami. Imajo dva starša, a ne? Če bi pa očka šel, pa bi bilo vse O.K.?
Default avatar

Bi te podprla

nosečka_28 je napisal/a:
Tudi meni je to padlo ven. Upam, da bo otroke vsaj poklicala. Pa tudi, če se že odklopi, bi lahko možu kaj omenila, da ne bo, kljub stanju, ki vlada, zagnal kakšno paniko, zato, ker ni povedala, da beži in da pride nazaj čez nekaj dni.
Ja, nekako neodgovorno, ker tu ni sama, ampak ima še koga za seboj.
Default avatar

Topsy

Pojdi na Roglo, v Bohinj ali pa Kr. Goro. Ne rabis neke posebne alpinisticne opreme, na spehod gres lahko tudi v supergah....

Zagotovo pa druzino obvesti, kdaj prides.
Default avatar

Pohorje je fajn

Na Roglo, na 1500m, tam ne bo vroče, prijetno hladno pri 22 stopinjah, da se bo tudi glava shladila, miru je tam na pretek, prepadov tudi ni, če bi te popadla kaka neumnost, da bi skakala, pa tudi visokogorje to ni in ne rabiš nobene posebne opreme.
Default avatar

nosečka_28

uživaj je napisal/a:
NE, nič od tega ni ok! Otroci vedo, da imajo dva starša in za oba jih skrbi. Ne vem, koliko so stari, ampak sigurno bodo vprašali "kje je pa moja mami, zakaj ni doma, kje bo ona danes spala, čeni doma..." Otroci ne razumejo in stvari lahko dojemajo dramatično. Take bedne situacije jim lahko pustijo posledice za v bodoče.

Karkoli imata, če se je dec skurbal ali karkoli druga... beg ni rešitev. Itak bo teh par dni takoj mimo in bo spet treba domov ter se soočit.
Default avatar

razumem te

jaz ti predlagam, da pojdi nekam, kjer si boš lahko privoščila razvajanje. Masaže, dobra hrana, spanje, sprehodi. Terme Olimja so baje super za to :)
Default avatar

uživaj

nosečka_28 je napisal/a:
Kakšne posledice jim puščajo šele ločitve, a se o tem skoraj ne govori... Če je par dni ne bo, dvomim, da bo tako travmatično, saj so ravnokar bili nekaj dni brez mame... Kakorkoli, potrebna je razmisleka sama s seboj in z bolj trezno glavo pristopiti k problemu. Z otroki je gotovo bila v stiku že sedaj in bo tudi teh par dni.
Default avatar

nevem2

Zakaj pa ne sama v gore? Jaz grem vedno, ko rabim mir. No, opremo pa res moraš imet.
Default avatar

danes žalostna.

nevem2 je napisal/a:
imam samo navadne superge; sicer mi ni problem jutri kupiti tudi pohodne čevlje; ampak se v gorah čisto nič ne znajdem in sploh ne vem, kako bi se lotila zadeve.
Default avatar

mamica nad vse!

nosečka_28 je napisal/a:
Ja matr, no, sej imajo tudi očeta, jebemu mast!
Default avatar

Suzzy

Doma moraš pustit kakšno obvestilo, da te ne bodo iskali po časopisih....

Lahko se z avtom zapelješ do kakšnega planinskega doma. Npr. Menina planina, Blegoš, Bohinjske planote, Velika planina... Čudovita narava, mir, prijazni, preprosti ljudje...
Za vse to zadostujejo teniske in topla oblačila v ruzaku.

Drugače pa tudi toplice, kakšne manjše, kjer so bolj starejši, da ni preveč mularije in glasnega folka....recimo Dobrna, Dolenjske toplice...

Privošči si nekaj, kar ti bolj ustreza.

Vse dobro ti želim in družini. Ne pozabi, da se vse težave rešijo.
Default avatar

147

Če mu je žal kar je storil-probaj začeti znova.
Če te ignorira, se ne želi pogovarjat, potem ni rešitve.
Premisli - midva sva začela pred leti z nule, z veliko pogovora, obojestranske pripravljenosti da spremeniva kar lahko - sva uspela.
Lahko rečem da sva srečna.
Default avatar

skizy

Kolikor razumem so odšli že pred parimi dnevi, torej si imela že nekaj dni čas zase. Jaz zase vem, da bi komaj čakala otroke in mi na kraj pamet ne bi prišlo, da nekam zbrišem in da ko pridejo - mame ni doma. Tipa pa lahko ignoriraš oziroma poveš, da ti ni do obletnice, da ne misliš praznovat.... Beg ni rešitev, rešitev je pogovor..
Default avatar

Soncka

Z avtom se zapelji na Pokljuko, tam pusti avto in se odpravi do Beljske koče
http://www.rtvslo.si/tureavanture/plani ... cne/200694

Pot je preprosta, ne potrebuješ nobene posebne opreme, kakšno toplejšo pižamo in to je to. Tam je mir, lahko se boš sprehajala naokoli, hkrati pa bo dovolj planincev, če si boš zaželela kekšnega pogovora. Vzami še kakšno knjigo in uživaj in zberi moči za nadaljevanje življenja.
Default avatar

TI si ti, ONA je pa ona

skizy je napisal/a:
Zakaj klobasaš nekaj po svoje? Ne birga avtorice, kaj bi ti...Se res ene ne znate osredotočit na vprašanje? Je res treba takoj pametovat, pamet solit??
Res si vsiljiva in zoprna!