Forum.Over.Net

Starševski čvek

A se da kje na trnovem zastonj parkirat?

Default avatar

paarking

Ob kaki trgovini recimo al pa tam okrog biotehniške fakultete?
Default avatar

yohnyboy

paarking je napisal/a:
na Jankovičevem park placu, takšno ste hotli, takšno imate, pa še slabše bo, kot berem so vam nabavili še nekaj sto avtomatov za plačevanje.

he he, še dobro da se kar nekaj km iz mesta, pri nas parkiramo lepo tako kot je treba in upoštevamo tiste tri ali štiri prostore, ki so namenjeni invalidom, vi mestni pa tega niste dojeli in sedaj ste tam kjer ste......
Default avatar

yohnko

Vseeno bolje plačevat, kot pa živet nekje na deželi bogu za leđima kjer nimaš kam it in se nič ne dogaja.
Default avatar

yohnyboy

yohnko je napisal/a:
no to da se nič ne dogaja in bit nekje ne vem kje že to po nekem južnem jeziku, ki ga več ne razumem pišeš, a kadar sem bil sicer izredno malokrat v soboto ali nedeljo v LJ, je kot okradena, nikjer nikogar sam beton nič se ne dogaja, pri nas pa vsaj iz kakega medvedka pečenko naredimo in je veselica, da je ne pozabiš kar tako.
Default avatar

parkiraj na P+R

Ja se vidi, da ste vse iz Ljubljane :)))) Biotehnična glih ni v Trnovem. Trnovo je en majčken predel, ne cel južni del Ljubljane :))))


Hvala bogu da je treba plačevat, sicer bi nas provinicialci zadušili s pločevino.
Default avatar

yohnyboy

parkiraj na P+R je napisal/a:

ej pa kaj govoriš, provincialci so vas zasuli s pločevino, zato nimate kje parkirat in morate hoditi peš, jočete če pada dež, še huje je če vam zapade en centimeter snega.
Default avatar

dolgo nazaj

yohnyboy je napisal/a:
Ti pa že dolgo nisi bil v soboto al pa nedeljo v Ljubljani...
Default avatar

yohnyboy

dolgo nazaj je napisal/a:
ja res je, ker takrat ko sem bil zadnjič se ni dogajalo nič in ni bilo nikjer nikogar in grem v mesto samo še če je zelo zelo nujno.
Default avatar

[email protected]@

Jaz si plačujem parking v centru za 100€ mesečno. V Lj pa razen službe itak nimaš kaj početi. Pa ne govorim na pamet, sem čistokrvna ljubljančanka. Sem v fazi selitve 30 km iz LJ, končno bo mir.
Default avatar

meni je pa super

[email protected]@ je napisal/a:
V Ljubljani se pa ja toliko dogaja!
Celo poletje en kup prireditev, junij v Ljubljani, Ana Desetnica, Trnfest, Križanke, en kup dogajanja po trgih, pred lokali, ob sobotah umetniška tržnica... Sicer pa gledališča, koncerti, Opero so končno odprli, različne razstave...
Mora bit pa človek res čist brez vsakega interesa, če v Ljubljani nima kaj počet.