Starševski čvek

Noseča sem vendar ne z možem

Default avatar
Z možem sva se nekaj časa trudila za drugega otroka, vendar nama ni uspelo. Ker pri prvem nisva imela težav je bil mož mnenja, da nama bo tudi v drugo uspelo po naravni poti, vendar nama ni, več kot dve leti.

Po dveh letih poskušanja na prazno, sem mu predlagala obisk zdravnika. On o tem ni želel slišati nič.Češ da on pa se že ne bo vlačil pri zdravnikih, ker po njegovem ni on kriv, da ne zanosim.
Zaradi vsega skupaj sva se pričela kregati in sva se odmaknila drug od drugega. Že pol leta nisva imela spolnih odnosov. On velikokrat masturbira in se potolaži sam, mene ne upošteva.

Nekaj časa nazaj pa smo kolegi iz službe organizirali piknik, kjer se je tudi zgodilo. Zapletla sem se z sodelavcem, poročenim, očetom enega otroka. Zelo mi je žal, ampak situacija je nanesla tako, da sva imela spolni odnos.

Včeraj sem naredila test nosečnosti, ker mi zamuja perilo in test je pozitiven. Zelo sem šokirana in v dilemi, kaj naj storim. Več kot očitno je, da otroka svojemu možu ne morem podtakniti. Si ga pa neizmerno želim.

Vem da je edina opcija, da grem na splav, dokler je še čas. Vem da sem p...ica, nikoli se do zdaj nisem zapletala z nikomer, tokrat sem se in očitno sem tako plodna, da sem zanosila takoj.
Sodelavcu ne mislim povedati, ker z njim nimam namena ostati. Itak pa je poročen in vprašanje, kako bi odreagiral.

Tako mi je hudo, ker bom morala narediti splav, ker v nasprotnem primeru bo štala. Na samohranilstvo pa tudi nisem pripravljena.

Vem da z možem ne bom zanosila, ker ima očitno on težave z plodnostjo. Zdravnika pa tudi ne bo hotel obiskati. Tako hudo mi je.
Default avatar
Kako bi pa mož odreagiral, če bi mu priznala resnico?
Default avatar
Ne upam mu priznati, ker se ne bi dobro končalo za vse udeležene.
Default avatar
Najbolje bi bilo, v primeru da se odločiš obdržati otroka, da poveš obema. Če se tega bojiš, je najbolje da narediš splav. Možu ga ne moreš ''podtaknit'' pa tudi če bi ga lahko...ne vem...bi lahko živela s tem?
Default avatar
Pri vama že tako ne štima, tako da bi se jaz ločila,otroka pa vzgajala.
Default avatar
Kaj ti pa več pomeni: da obdržiš razmerje s partnerjem ali da bi imela otroka?
Default avatar
Danes seksaj z njim, cez 4 tedne mu naznani nosečnost, povej, da imaš rok 1 mesec kasneje kot predvideno, potem pa boš pač rodila prej. To seveda, če si tako želiš otroka in ostati z možem. Meni je tvoja zgodba itak bedna, če je sploh res ne razumem zakaj sta sploh skupaj, če pa ni, je bilo pa prijetno branje.
Default avatar
zapletla sem se je napisal/a:
mu pa vseeno povej, da kljub temu, da si želiš, da te upošteva tudi pri spolnosti - ali kaj če ne pride do zanositve...si pa zanj nevidna - ali kako - se ti zdi normalno to - tega nimaš nič namena urejati z njim in si pripravljena,d a tako ostane...???
Default avatar
Povej obema.

Kar bo bo, boš po tem reševala.Vnaprej se sekirat.........

Otroka seveda obdrži.

Sicer pa si ne morem kaj, da ne bi rekla: zaščita, zaščita, zaščita...... JAO, pa saj niste mladoletna ne?

Spomni se, da so 'na drugi strani' ljudje, ki imajo probleme s plodnostjo in NIKOLI ne pridejo do svojega otroka. Pa bi dali, ne vem, kaj zato. Če ga ne moreš nikakor imeti, ga daj vsaj v posvojitev in razveseli en par.

lp,D
Default avatar
Zaščite nimam, ker sva z možem delala na otroku, kondoma pa tudi nisva imela z sodelavcem pri sebi v trenutku dogajanja. Itak pa se je zgodilo nenadoma, sploh nisva razmišljala. Iskrice, očitno strast je med nama švigala že prej, ko sva se vsak dan srečala na delovnem mestu, tudi sedaj je situacija podobna, vendar spolnih odnosov nimava.

Vem da sva bila neodgovorna.

Niti si ne upam pomisliti na to, da bi obema priznala.Moj mož bi najverjetneje znorel in z mano in sodelavcem obračunal.
Velikokrat mi reče, da če izve, da ga varam, da je med nama brezkompromisno konec. Saj morda bi bilo po svoje bolje tako, ampak tukaj je tudi najin prvi otrok.
Default avatar
Mislim, v taki situaciji svetovat, naj obdrži otroka...?
Pa še vsem povedat - da bo ja več ljudi imelo probleme zarad tega.
Pač, če si godljo sam skuhaš, jo še sam pojej.
Sploh se mi pa zdi sebično in neodgovorno nerojeno dete že vnaprej obsodit na življenje brez očeta. Ker brez bi očitno bilo.
Default avatar
Naredi splav.
Biološki oče je poročen in itak nočeš imet kaj z njim.
Tvoj mož te bo pustil, če bo zvedel za varanje.
Ostala boš noseča in kasneje z dvema otrokoma, ki ju boš v najboljšem primeru vsak drugi konec tedna razvažala na dva konca, v najslabšem pa vsaj enemu lagala o tem, kdo je njegov oče.
Žal mi je zate, razumem, da se zgodi, ampak zdaj moraš za vse na najmanj boleč način pojesti, kar si skuhala.
Default avatar
siselj je napisal/a:
Super, da boš otroka vzgajala ti! Zdaj samo še avtorici pošlji naslov, da uredita to s kakšno pravno zavezujočo pogodbo, pa bo ena duša rešena. No, vidiš, saj so še dobri ljudje na svetu, splav je samo izhod v sili, če se ne najde tako dobrosrčna posvojiteljica kot si ti!
Default avatar
Kukavica je napisal/a:
JA, to naredi. Čimprej seksaj z možem.
Potem pa do osebnega ginekologa. Njemu zaupaj 'štorijo'! Naj on malo priredi datume....
Se bo otroček rodil 'kakšen mesec prej', Saj se to dogaja.
Upam, da oplojevalec ni rdečelas, mož pa črnolas.....

OHRANI SKRIVNOST ZASE! Samo dr-ju zaupaj! Veliko sreče in poguma ti želim!

Nimate pojma, koliko kukakvičjih otrok redijo nič hudega sluteči očetje.
Default avatar
Če se skupam postaviti v tvojo kožo: z možem sta itak vsak na svojem bregu in kot praviš, vaju nič več ne veže. Zakaj si torej z njim? Z onim drugim tudi nočeš nič imet, otroka si pa želiš. Zakuhala sta pa ves drek zgolj s ta drugim, kriva sta oba, ne samo ti. Ne vem, če si sposobna, vzemi to kot resnos varilo, da moraš iz življenja nekaj naredit. Ubit otroka, ki pač še nima uradno nobene besede, je seveda najlažje, ampak zame strahopetno in hinavsko dejanje, ki ga morda še nekako odpustiš pri nezreli najstnici, ne pa pri odrasli babi. Zakaj bi umrl otrok, če sta ga pa spošela dva, v nekem trenutku nerzaosdna človeka???

Razčisti sama s sabo, kaj bi sploh rada. Sami z dvema otrokoma ti sicer ne bo zelo lahko, premisli pa, če ti bo lažje v mrtvem zakonu, z lažjo in prevaro, dvojno prevaro, ki jo boš skrivala pred možem, s katerim sta si itak menda odtujena??? Jaz vseeno raje izberem prvo rešitev. Povedala bi tudi sodelavcu, pa ne, ke rbi od njega kaj pričakovala, ampak ker bi želela, da ima otrok očeta, tudi če jaz nimam partnerja. Če ni vse skupaj pravljica za krajšanje sobotnega dolgčasa, si si lepo zakomplicirala lajf, ni kaj.
Default avatar
moj pogled je napisal/a:
TO JE VSE ZRASLO V TVOJI TIKVI. Nimaš pojma o pojmu, kr neki filozofiraš in otežuješ.
Dej pejt spat al pa brat knige!
Default avatar
moj pogled je napisal/a:
"... ugotovim, da se ne morem, ker se mi to zares ni zgodilo". Vse drugo je moraliziranje in hinavščina.
Default avatar
Nimam poguma, da bi spala z možem in mu v obraz lagala, da sem zanosila z njim. Itak je pa že zaspal v dnevni pred tv jem. Jaz pa samevam v spalnici.

Nikoli si nisem znala predstavljati, kako je če se znajdeš v situaciji v kateri sem se znašla sama.

Edina rešitev zame in vse ostale je da naredim splav. Tako bom prihranila trpljenje vsem skupaj. Moža imam rada, ne znam si predstavljati, kako bi bilo če greva dokončno narazen. trenutno sem tako zmedena , da enostavno ne vem kaj bi.

Kat precej časa sva že poročena, prvi otrok bo kmalu najstnik. Čas je že za drugega ampak očitno nama ni namenjen.

Za sodelavca si pa tudi ne znam predstavljati, kako bi sprejel če mu povem, da sem zanosila. Najverjetneje bi se odmaknil in me pustil samo.

V ponedeljek grem h svoji ginekologinji po napotnico za splav. To je edina rešitev. Otročku ne morem ponuditi takšno življenje. :(
Default avatar
zapletla sem se je napisal/a:
Kot moški naj povem, da moški takšne vrste ljubezni, da imaš nekoga "rada", seksaš pa z drugim(i), NE POTREBUJEMO. Laži komu drugemu, vsaj do sebe bodi odkrita.
zapletla sem se je napisal/a:
Žal je tako. Vso srečo in pamet v bodoče!
Default avatar
zapletla sem se je napisal/a:


Ne naredi tega, ker ti bo žal, verjemi vem o čem govorim.

Obdrži otroka, moža pa suni v ta zadnjo.

Če si ga raje meče na roko, potem si ga v prihodnje naj še naprej, ti pa sodelavcu lepo povej za nosečnost, morda bosta celo pristala skupaj in boš končno normalno zaživela. Ker to, kar imaš trenutno z možem ni vredno nič.