Iščete delo, delavca?

Odgovarjajo: Moja zaposlitev = Optius

IŠČETE DELO V AVSTRIJI

Default avatar
POTREBUJEJO DELAVCE Z POKLICEM:
-ELEKTRIČAR (ZNANJE KOMPLET INSTELACIJ V OBJEKTU)
-VZDRZEVALEC CNC STROJEV
-DELA V PROIZVODNJI
-AVTOLIČARJI IN AVTOKLEPARJI
-AVTOMEHANIKI
-STAVBNI KLEPARJI
-TESARJI
-CNC OPERATERI,PROGRAMERI.......
-VARILCI ALUMINIJA,ŽELEZA,IN PLASTIKE
IN ŠE MNOGO DRUGIH POKLICEV
POKLIČITE NA TEL 051 808 730 ,051 726 090 ,0043 650 6089579 ,0043 650 8228536
ZAPOSLIJO VAS DIREKT V AVSTRIJSKEM PODJETJU
POGOJI:POGOVORNO ZNANJE NEMŠČINE,VOZNIŠKO B KAT.,SVOJ AVTO ZA PREVOZ DO DELOVNEGA MESTA.
Default avatar
..jaz sem nasla tole povezavo za delo v tujini [email protected], čiščenje in delo na domu, pa me zanima ali se splača investirati 50,00, da ti pošiljajo prosta delovna mesta in pomoč pri pisanju prošenj?
ima kdo izkušnje za tak način iskanja dela?
Default avatar
Najprej naj ti zrihtajo službo,potem jim pa lahko daš tudi dvesto.Prej jaz ne bi dal niti ficka.
Default avatar
nič se ne plačuje vnaprej, če od tebe zahtevajo vnaprejšnje plačilo samo bejži stran kolk te pete nesejo, ker je to samo nateg na veliko.
Default avatar
že domena maila (gmail) ti nakazuje, da je to kar ena oseba. To se lahko vsak spomni.
Default avatar
Spoštovani,

Midva z mojo sva "nasedla"
Iz prve roke vam povem, da se ne izplača...
Raje obiščite AMS res...
Zadeva je taka...
Kao pet mesecev plačaš 55 EUR in ti potem pošiljajo ponudbe...ja ..edino če ne..
V pogodbi piše, da ti morajo v 5ih mesecih poslat vsaj eno ponudbo, če ne ti denar vrnejo...seveda ti pošiljajo povsem neustrezne ponudbe..."lih toliko, da ne rabijo vrniti denarja"

So kar dobri ja pri svojem delu heheh...tako da... vam priporočam iz prve roke...
Ne delajte tega, raje dajte otroku to, ali pa imejte to za kaj bolj "pametnega"

Z dobrimi željami...
Default avatar
moja žena je iskala delo kot diplomirana medicinska sestra v Avstriji blizu meje preko zaposlitev-v-avstriji.jimdo.com .plačala 15 evrov vnaprej, prejela 8 ponudb za zaposlitev med Šentiljem in Grazom naslednji dan. Izbrala 4 plačala spet nekaj v naprej, prejela za vsakega delodajalca prirejene prošnje za zaposlitev v nemščini + življenjepis + navodila. poslala 4 prošnje, dobila 3 pozive na razgovor.
Prvi delodajalec ji ni ustrezal, pri drugemu je zdaj zaposlena...
Default avatar
Kje zdaj dela? Je zadovoljna? Ker tudi jaz razmišljam o tem, da bo treba v tujino. Sem tudi dipl.sestra.
lp
Default avatar
dom za ostarele. plača je ok, delo 38,5 ur na teden, 30 dni dopusta na leto, odmori niso plačani (če dela od 7h do 16h in gre vmes za eno uro na kosilo je plačanih 8 ur). dela pravi da je dosti in da je stresno. tako da je višja plača tudi zaslužena. vzdušje in kolegi/ce pa kot povsod z enimi se razumeš z drugimi manj...
Default avatar
... zadeva se nadaljuje....ker ni bila čisto zadovoljna s službo in si je pravzaprav želela tako brez nočnega dela in dela za vikende, smo iskali še naprej - še vedno preko zgoraj omenjenega "servisa".
dobili oglas za zaposlitev 8h-16h na graški medicinski univerzi, dali napisati ustrezno prošnjo...spet je dobila poziv na razgovor, ki je bil včeraj (potem je šla na nočni šiht v trenutno službo), danes zjutraj pa je že prišel telefonski klic, da je sprejeta v novo službo, tako da smo že danes naročili dopis za vzajemno prekinitev trenutne zaposlitve z 31.08., če pa delodajalec ne bo za, pa za redno odpoved s 30.09. - in gre v novo službo....

tako da - prostih delovnih mest v avstriji je še pa še....in s pravim pristopom ni težko dobiti dela. je pa seveda tudi res, da zna moja žena precej dobro nemško....
Default avatar
Za AVSTRIJO, NEMCIJO in SVICO

iščemo večje število keramičarjev, električarjev, vodovodarjev, monterjev centralnih naprav, zidarjev, krovcev, ključavničarjev ter drugih gradbenih delavcev z nekaj znanja nemškega jezika ter lastnim prevozom. Zivljenjepis in kopijo osebnega dokumenta pošljite na [email protected]
Default avatar
ni vedno ne je napisal/a:
Kako pa je z bolničarkami?
Default avatar
vi samo iščite,dobrega delavca je teško najti še težje pa obdržati.jaz sem tudi šel v avstrijo da bi nekaj zaslužil in se rešil dolgov ki mi jih je priskrbela naša ljuba država,ampak niti tukaj ne cvetijo rožice zato pazite za koga delate ,ker so se tudi avstrijci nalezli plačilne nediscipline in ni vse tako lepo kot zgleda.moram povedati da jaz delam za slovensko firmo ampak če ona ne dobi plačano od avstrijcev ne moremo niti mi dobiti plačila.skrataka iščejo od tebe zanesljivost,flexibilnost in vse naj,naj ko pa pride valuta 14.08 plačajo pa ti jo 17.08 potem pa se te vsi izogibajo.toliko o avstrijski poštenosti.
Default avatar
jazvem je napisal/a:
haha malo čuden pogled na zadeve. če tebe tvoj slovenski delodajalec ne plača ne more biti zato odgovorna nobena avstrijska firma. ti "prodaš" svojemu slovenskemu delodajalcu svojo delovno silo in on bi ti jo moral plačati - neodvisno ali jo je uspel dobro naprej prodati ali ne (temu se pravi poslovni rizik)

v avstrij ni mogoče tega poslovnega rizika prevaliti na delojemalce kot se to očitno dogaja v sloveniji. če delaš za avstrijsko firmo boš kot delojemalec VEDNO prejel plačo - če je ne dobiš od delodajalca ga pač predlagaš za stečaj in ti bo plačo poravnala država ki ima za take primere ustanovljen sklad.
delojemalci v avstriji nimajo nikakršnega poslovnega rizika in izgovorov kot jih "ponujajo" slovenske firme - "ta mi ni plačal, zato jaz tebe ne morem plačati" ni (delodajalci lahko najamejo kredite za plače, prodajo svoje terjatve bankam....ampak delojemalce plačati - to je pa "muss" - če ne je stečaj...)
Default avatar
lp. zanima me, ali se da dobiti delo tudi z pomanjkljivim znanjem nemškega jezika?
po poklicu sem zdravstveni tehnik, moja nemščina je katastrofalna, bi pa sprejela delo, kjer bi ne bila na začetku neposredno s pacienti, tako da bi se lahko bolje naučila jezika.včasih vem, da za strežnico ni bilo pogoj znanje jezika.
bi šla tudi čistit, ali kaj podobnega,
Default avatar
imam eno vprašanje.... v avstriji delam kakšno leto in sem v takem poklicu da čez zimo ni dela in moja firma da ljudi na zavod kjer dobijo po dobrega jurja na mesec čez zimo...torej,a se morem jaz gor prijavit in si morem najt svoje stanovanje če hočem kaj dobiti od borze? delam direkt za avstrijsko firmo in plačo prejemam na mojo banko v slo..a kdo ve kaj več glede tega? lahko na mail [email protected]
Default avatar
Ti ako zelis da imas ono sto tebi pripada po austrijskom zakonu trebao si posle 2 radna mjeseca da budes vec prijavljen u austriji sa stanovanjem i stalnim bivanjem kako bi ostvario sva prava. Znaci, da ti treba da imas stanovanje(sobu) za ostvarenje svojih prava. Koliko ces da dobijes od AMS zavisi od tvoje mjesecne zarade a duzina tog primanja moze da bude od 6 do 12 mjeseci, sto opet zavisi koliko dugo si bio zaposlen i koliko godina si star.
Default avatar
ŽIVJO jst iščem sluzbo v avstriji....pomožna gradbena dela,polaganje tlakovcev,delo v cestnih podjetjih oz bilo kaj sam da grem iz slovenije...če gdo ve za kako delo mi prosim javite na moj [email protected] sm 30 let imam izpit b in c..lp
Default avatar
vas zanima delo v Avstriji?
Ne zaračunavamo provizij, zaposlitev preko avstrijskega posrednika, po kolektivnih pogodbah...zagotovljena socialna varnost...
Tel: 040/416-110

Moderatorji

Moja zaposlitev = Optius
Optius