Forum.Over.Net

Starševski čvek

zakaj vsi moški varajo?

Default avatar

zaradi tega sem se ločila

Ločila sem se zaradi varanja. Boli me, ko vidim prijatelje, ki varajo svoje žene. Kaj moški niso zdravi, če ne varajo? Vsi, brez izjeme. Če kdo ne vara, pa pravijo, da je bolan v glavi.
Je to nova moda?
Default avatar

poznam

Prej nacionalni šport bi rekla.
Default avatar

varajmo se varajmo

Mož me vara že dobra 3 leta,vem,varam tudi jaz njega,ne ve :)
Default avatar

Kako ste ene nevedne

Moški so taki po naravi. Sprijaznite se s tem. Kaj nič ne veste o antropologiji, psihologiji, biologiji?
Default avatar

ovca

saj ne varajo z ovcami
torej vara ravno toliko žensk kot moških
Default avatar

jatakojeto

Varajo moški, ki nikoli niso odrasli, da bi resno in odgovorno sprejeli svoje obveznosti.
Default avatar

252528

Itak varajo tisti, ki jim je samo do užitkov. Kaj je pa prav to jim pa dol visi. Važn da se majo oni fajn. Za druge jim dol visi. Malo kateri je še vzgojen tako, da ima vrednote.
Default avatar

zaradi tega sem se ločila

No ja, nečak vem, da ne vara, ker je frišno poročen, za druge ne dam roke v ogenj. Odkar sem ločena, gredo moški na mene kot muhe na drek, pa vsi poročeni. Kot - ti si ločena, pa si potrebna! Bog me varuj dedcev, enemu nasedla, nobenmu več. Varanje boli - tako ženske, kot moške.
Default avatar

Robi...

Torej, ker jaz ne varam, nisem moški ? :)
Default avatar

ovca

kaj pa jaz? sem moški 40. tudi ločen z dodeljenimi otroki. pa nobena ne leta za mano kot muha na drek ker sem ločen in potreben.
Default avatar

kikkik

Bo že prišla kaka fejst deklina mavrični ki te bo imela rada.
Default avatar

res ovca

ovca je napisal/a:
Te logike pa ne razumem. Prvič: veliko je samskih žensk. Drugič: nekatere od teh samskih žensk imajo cel kup poročenih partnerjev. Seveda tudi poročene varajo, in to prav tako s samskimi kot s poročenimi, ampak sem prepričana, da večinoma vezani moški varajo s samskimi ženskami. Pa z drugimi moškimi, seveda.
Default avatar

moški ste vedno potrebni

zato pa nobena ne leti na drek, hahaha. Vsa čast pa tistim, ki ne varate (pač nimate žene ali žebske, ki bi jo varali)
Default avatar

HM30

Ako žena/muž nadje ljubavnika/ljubavnicu, onda su tu moguca dva razloga; ili je sita svog/je muža/žene ili nije.

Če si ženska/moški najde ljubimca/ljubico, ga najde le iz dveh razlogov: ker ima dovolj ali nima dovolj svojega/-e moža/žene! (tko nekak se glasi prevod - original pa zadane).
Default avatar

varanje je stanje osebne nezrelosti

varajmo se varajmo je napisal/a:
Dokler boste tako razmišljanje in delale, potem ne pričakujte, da bodo vaši moški kaj drugačni od vas. Ti meni-jaz tebi a je to posledica nečesa, česar ste morda navajeni še iz svojih otroških let in je to vzorec, ki vas spremlja in utesnjuje še iz mladih let?

Zakaj pa ti nisi drugačna? A ti je lažje varat nazaj, ker čutiš, da mu moraš nekaj vrnit, da mu ne boš ostala dolžna? In navzven hlinit nek urejen partnerski odnos za javnost, bližnje, nista pa dovolj zrela, odločna, da tako zadevo prekineta, imata dostojanstvo in spoštovanje najprej do sebe ? Če sebe ne spoštuješ, ne pričakuj, da te bo tudi tisti, ki te vara. Najprej se seveda vprašaj, zakaj te je pričel varati -ker je to njegov ego, preko katerega pač ne more insi nekaj samopotrjuje, ali pa nekaj v vajini zvezi primanjkuje, ne štima in to išče drugje -nekaj, kar je morda z leti zbledelo. In obratno. In v partnerski zvezi se je treba pogovarjat, ne si zatiskat oči pred problemom -problem je treba izpostaviti, se pogovoriti in če ni rešljivo, se pač gre narazen - ne glede na materialne dobrine in na to, ja kaj bodo pa sosedje in sorodniki rekli. Imeti na eni strani neko navidezno varnost in harmonijo, na drugi pa brodolom in ponižanje z varanjem je nekaj naslabšega, kar lahko doleti zvezo.

Mene mož ne vara in jaz njega ne- zato, ker sva si v zakonu nekaj obljubila, ker sva si zaupala stvari, ki jih drug o drugem veva le midva in to tudi spoštujeva. Ne glede na to, kar prinese čas, je potrebno ostati zvest najprej obljubi, ki jo daš osebi, s katero preživljaš skupne trenutke in svojim načelom, vrednotam, svoji osebnosti. Če tega ni potem verjetno lahko varate drug drugega brez trohice slabe vesti, sramu in zavedanja, da ste nekomu nekaj obljubili.
Default avatar

oo

vsi moški so svinje za posrat
Default avatar

Model

varanje je stanje osebne nezrelosti je napisal/a:
Ma ja, ne nakladaj, kaj pa ti veš kaj tvoj mož dela, ko te ni poleg njega. drugače pa, če te ne vara ga bi treba malo doktorju odpelat. Naj mu kakšna sexulja malo nakaže, pa bo hitro pozabil na obljube, ki sta si jih dala pred davnimi časi.
Default avatar

varanje je stanje osebne nezrelosti

Model je napisal/a:
Ker mi danes ravno laufa fast tiping, ti odgovarjam:
veš kaj, me veseli, da nimava iste krvne skupine - kar po domače pomeni, da me veseli da ne razmišljam in ne funkcioniram tako, kot ti.

Mene moj mož ne vara - zato, ker se znam tako kot on potrudit za najino zvezo že ohoho let in je zveza iz leta v leto boljša, trdnejša, zanimiva, polna lepih presenečenj, je pa res, da je treba zvezo negovati in ne zanemarjati. To je lahko samo pri partnerjih, ki sta zreli osebi in spoštujeta drug drugega in se zavedata svoje zaobljube drug drugemu. Še tole: je že dostikrat povedal - tako svojim staršem, kot tastu in tašči, da on že ve, kaj ima jaz pa seveda pravim enako zanj. Mu ne gre težko iskreno z jezika, da sem pač ženska, ki je z leti še boljša in privlačnejša. Ja priznam, skrbim zase, ne pretiravam, se držim načela naravne lepote manj je več, ker tudi ne potrebujem in se nisem zapustila in zanemarila, z leti ko se staram opažam, da mi gre odlično, verjetno imam nekaj več mladostnih genov. Glede tvojih ponujenih seksulj me pa sploh ne skrbi - mi malokatera seže do gležnjev, četudi je 10, 15 let mlajša od mene, ker tudi poznam merila svojega partnerja in koliko se ceni glede tega :D Smo tudi take tukaj, ne samo zafrustrirane, nesrečne in nezadovoljne same s seboj - kar sprijazni se, pa čeprav boš stežka prebrala oz. hotela prebrat.
Default avatar

megaboy

res ovca je napisal/a:

In zakaj misliš da se samske ženske pogosteje vežejo na poročenega moškega kot samski moški na poročene ženske?

Te logike pa jest ne razumem, zakaj te samske ženske ne moti, da njihov ljubimec seksa še z ženo, ko se pa poročijo jih pa moti, če bi njihov moški seksal z ljubico?