Forum.Over.Net

Mladi, ljubezen in spolnost

Potovanje z avtodomom

Default avatar

Husky

Lep pozdrav. Prosim, če mi kdo lahko napiše naslove, kje na netu bi lahk zvedu kj več o naravnih lepotah Francije, Španije, S Italije, . . . po možnosti slike in podatki o tem.

In ali je že kdo potoval po teh državah z avtodomom?Mnenje?
Default avatar

jurevse je pisano na temo motociklizma ampak ce bos vse prebral bos dobil vec kot dovolj informacij tudi za potovanje z avtodomom;) pa obilo uzitkov!
Default avatar

jure

Moj predlog če hočeš vse do Španije:

Če maš VSAJ ene 2tedna (najboljse bi blo 3 dni glede na to da je z avtodomom) cajta in če ti je cilj predvsem vožnja z ogledom zamenitosti (in ne lenarjenje) je moj predlog sledeč (na grobo):

Milano, Genova, San Remo, Monako, Nica, Cannes, Grasse, Marseille, Arles (glej Camargue). Perpignan, Barcelona, Andora, Montpellier, Orange, Grenoble, Albertville, Ženeva, Lousanne, Torino...in po AC nazaj ;)
Default avatar

Husky

Mi smo si zadali nekje takšno pot:

Start : Ptuj, Maribor, Graz, München, Paris, potem ob atlantski obali proti Madridu, nato Valencia, Barcelona, Nice, Monako, Venice, Ptuj

To je okoli 6000 km, planirano pa je 15 dni
Default avatar

jure

U to se bote pa fajn navozli, lepo:) Kolk vas gre pa kdaj ?
Default avatar

Husky

Šlo nas bo 6, kdaj pa je še eno veliko vprašanje. Planiral sem junija 2004 (nekje 6 mesecev je treba avtodom prej rezervirat), sam mislim da bo prišla v poštev bl una varjanta v začetku septembra. Sj še je čas, sam jaz bi si zdaj rad naredu plan, da pol tud vem, če še bo kakšen dan treba podaljšat.
Default avatar

jure

Če maš keš si vzemi na izi pa rezerviraj za 3 tedne ker v 2 ne boš nič kaj dosti vido (razen narave seveda) ampak res dobesedno samo potoval. Sam pa veš kaj si želiš;)