Iz Vnanjih Goric 10 minut, iz Logatca 20 minut. Japajade. Komu lažete, sebi ali nam?
Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!
10 minut
še z Viča
logatec je
ampak res
Seveda ja
Kaj živiš v Logatcu točno ob uvozu na AC in službo imaš na točno na izvozu za Vič?logatec je je napisal/a:Iz logatca po AC je 20 min.
nevedneži
BTC je Ljubljana?še z Viča je napisal/a:Še z Viča, preko ceste Ilirije nisi v BTC v 10 min, se pač malo takole hecajo. Da imajo občutek da so v Lj, ob tabli namreč - če.
točno tako
še z Viča
ena monja
tiktak.
kaj ti pomaga, če...
Samo slepite se
Točno tako. Tudi, če ni prometna konica, rabiš dosti časa po Ljubljani. Nekdo iz Škofje Loke se hvali, da ima do Ljubljane 10 minut. Ja, do Medvod ali Vižmarij pa res. Potem pa traja še 45 minut, da pride do centra.kaj ti pomaga, če... je napisal/a:Kaj ti pomaga, če imaš samo deset minut do začetka Ljubljane, če pa zjutraj skozi konico in npr. imaš službo v centru, rabiš iz Viča do centra 30 minut zaradi gužve in semaforjev?
Si ne izmišljujem. Ko sem hodila na faks v Ljubljano sem bila v 45 minutah na Viču, potem pa smo se primikali počasi še trideset minut do avtobusne postaje.
začetek .
Koliko benza?
greengrass
Ljudje se ne selijo izven mesta zaradi nižje cene, ampak višje kvalitete bivanja... enim vam res ni jasno, da beton in asfalt ter štacuna za vsakim vogalom ni vse, kar mnogi ljudje potrebujejo za kakovostno bivanje.Koliko benza? je napisal/a:To govorite tisti, ki imate avte. Kaj pa tisti, ki greste na avtobus ali vlak?
Pa tisti, ki imate avte - koliko benza porabite? Toliko, da niste nič prišparali, ker ste si zaradi nižje cene kupili stanovanje zunaj Ljubljane.
:)))
Nižje cene? Pa ti veš kje je Brezovica in kakšne so cene hiš in stanovanj tam? OMG, ne piši bedarij no.Koliko benza? je napisal/a:To govorite tisti, ki imate avte. Kaj pa tisti, ki greste na avtobus ali vlak?
Pa tisti, ki imate avte - koliko benza porabite? Toliko, da niste nič prišparali, ker ste si zaradi nižje cene kupili stanovanje zunaj Ljubljane.
smo prišpa
Ne mi govorit. Sem bila v Šiški, zdaj sem v VJ. Ampak pridem do centra v enakem času kot prej!Koliko benza? je napisal/a:To govorite tisti, ki imate avte. Kaj pa tisti, ki greste na avtobus ali vlak?
ne klamfaj
Napol podeželje imaš tudi v Ljubljani - Brod, Šmartno pod Šmarno goro, Sostro,...Če hočeš naravo, ne rabiš živet v Logatcu, ker je tudi v Ljubljani še zelo veliko predelov, ki so zeleni in mirni.greengrass je napisal/a:Ljudje se ne selijo izven mesta zaradi nižje cene, ampak višje kvalitete bivanja... enim vam res ni jasno, da beton in asfalt ter štacuna za vsakim vogalom ni vse, kar mnogi ljudje potrebujejo za kakovostno bivanje.Koliko benza? je napisal/a:To govorite tisti, ki imate avte. Kaj pa tisti, ki greste na avtobus ali vlak?