Starševski čvek

Vaš najboljši recept izpod peke

Default avatar
smo začetniki
kakšne kombinacije so vam najljubše?

lp
Default avatar
Krompir, malo vegete, cebula in lignji. Ali pa namesto lignjev hobotnica.
Default avatar
Eno je jagnjetina, krompir, paprika, paradižnik,čebila, riž.

Drugo je hobotnica,krompir,čebila,česen,paradižnik.

Oboje brez vegete !!
Default avatar
Letos sem prvič delal kozlička in mi ni žal, da sem uporabil le sol in poper...
¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸
Ne prekidaj ženu dok šuti...
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Default avatar
DRRR je napisal/a:
Seveda samo sol in poper.Pa seveda kozarec belega vina (na jagnjetino) ali pol kozarčka prošeka na hobotnico.
Default avatar
ne ravno začetnik je napisal/a:
Ampak morata bit kozliček al pa jagenjček glih prav mlada....če sta prestara, si je pa najbrž treba pomagat z začimbami...
¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸
Ne prekidaj ženu dok šuti...
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Default avatar
meso na kose, krompir, paprika, čebula, korenje, 1 paradižnik, kak strok česna, sol, poper, vejica rožmarina, lovorjev list ali dva, olivno olje, vinček.
za prste oblizat
Default avatar
Seveda, glih prav mlada;). Začimb prej nisem omenjala. K jagenjčku dam par vejic majarona,1 lovor... Hobotnica pa "dobi" rožmarin, včasih tudi par kaper...
Default avatar
Hobotnica z mladim krompirčkom in zelenjavo.

Zelenjava je bila malo posoljena in poprana, krompirček malo soljen. Vse skupaj zalito z belim vinom v katerem je plaval rožmarin in lovorjev list.

Fenomenalno!
Default avatar
Samo vegete ne, to je pa ena najbolj nagravznih zacimb.
Default avatar
samo vegete ne je napisal/a:
Z Vegeto pokvariš okus vsaki hrani, vsa hrana je tudi enakega okusa.