Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Vaš najboljši recept izpod peke

Vaš najboljši recept izpod peke

smo začetniki
kakšne kombinacije so vam najljubše?

lp

Krompir, malo vegete, cebula in lignji. Ali pa namesto lignjev hobotnica.

Eno je jagnjetina, krompir, paprika, paradižnik,čebila, riž.

Drugo je hobotnica,krompir,čebila,česen,paradižnik.

Oboje brez vegete !!

nova
Uredništvo priporoča

Letos sem prvič delal kozlička in mi ni žal, da sem uporabil le sol in poper…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Seveda samo sol in poper.Pa seveda kozarec belega vina (na jagnjetino) ali pol kozarčka prošeka na hobotnico.

Seveda samo sol in poper.Pa seveda kozarec belega vina (na jagnjetino) ali pol kozarčka prošeka na hobotnico.[/quote]

Ampak morata bit kozliček al pa jagenjček glih prav mlada….če sta prestara, si je pa najbrž treba pomagat z začimbami…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

meso na kose, krompir, paprika, čebula, korenje, 1 paradižnik, kak strok česna, sol, poper, vejica rožmarina, lovorjev list ali dva, olivno olje, vinček.
za prste oblizat

Seveda, glih prav mlada;). Začimb prej nisem omenjala. K jagenjčku dam par vejic majarona,1 lovor… Hobotnica pa “dobi” rožmarin, včasih tudi par kaper…

Hobotnica z mladim krompirčkom in zelenjavo.

Zelenjava je bila malo posoljena in poprana, krompirček malo soljen. Vse skupaj zalito z belim vinom v katerem je plaval rožmarin in lovorjev list.

Fenomenalno!

Samo vegete ne, to je pa ena najbolj nagravznih zacimb.

Z Vegeto pokvariš okus vsaki hrani, vsa hrana je tudi enakega okusa.

New Report

Close