Forum.Over.Net

Starševski čvek

atlantis LJ

Default avatar

firbčka

Zanima me, kako vam je všeč Atlantis? Cena se mi ne zdi pretirana, zato razmišljam da bi šla pogledat. Bazeni (na spletni strani) zgledajo tudi zanimivi. Je ful gužva (recimo dopoldan čez teden), so kake fore, da moraš plačat ležalnik ali kaj podobnega? Se opravičujem, če podobna tema že obstaja :)
Default avatar

mirijam

Meni je neka srednja varianta. Bazeni so kar ok. Tudi ni nič dodatno za doplačat.

Gužva pa ja, zdaj med počitnicam je lahko kar, sploh ker imajo počitniško varstvo.
Default avatar

jaz.jaz.

Jaz sem bila med vikendom. Je cena v kakšnih drugih toplicah nižja, samo če ste iz Ljubljane in bi se mogli vozit je itak vseeno. Meni so zelo všeč tobogani, se družčam z otrokom kot nora, pa tudi bazeni ok, brez gužve. Res pa je, da skorajda nisem slišala slovencev.
Default avatar

firbčka

Aha, hvala vama! Kaj pa imajo kak olimpijski bazen ali kaj podobnega, da lahko res plavaš ne da gledaš kje se boš zaletel v koga? Na internetni strani sem tudi videla, da vbistvu izbiraš med termalnim templjem in svetom doživetij. Kolikor razumem, je to torej povsem ločeno in ne moreš pogledati obojega, da vidiš kaj ti bolj ustreza. Šla bi sama, predvsem da se naplavam in posončim. Katero od teh dveh variant mi priporočate? :)
Default avatar

Borat

Poleti hodim malo manj; drugače pa redno, običajno bolj zvečer, ko ni gužve. Meni je fajn tako Svet doživetij (valovi, špilja), kjer je tud fajn za otroke, kot Termalni del (bazeni s prelivajočo vodo, IR savna) in savne. Če vzameš karto za savne, greš lahko tud v Svet doživetij in Termalni del. Tud iz Termalnega dela greš lahko 3x v Svet, obratno pa ne. Zvečer, čez leto, še posebej v nedeljo, se kar da zaplavat, čeprav ni olimpijskega bazena.
Default avatar

firbčka

A če kupiš celodnevno karto za termalni del lahko greš vmes 3x v svet doživetij za kakor dolgo ti paše in potem nazaj? A sem prav to razumela?
Default avatar

kaj pa za otroke?

Kam pa se potem v Atlantisu najbolj splača z otroki (2, 6)? Da je tudi kak tobogan in da se lahko zraven tudi poplava?
Default avatar

Redno v Atlantisu

Za otroke je Svet doživetij super.
Imaš 2 tobogana, večji bazen z valovi, manjši za res najmlajše, z mini toboganom, en mini bazen za dvoboje v špicanju in bazen z vodnim tokom in čarobno jamo, kjer se radi zadržujejo mladi parčki.

Ne bo vam dolgčas.
Default avatar

Popay

V Atlantisu so savne vrhunske, bazeni so ..... brezvezni.....žal, isto kot v Laguni.
Default avatar

AAAa

Parček vabljen, danes med 10 in 13 bova v savnah atlantis, potencialni kandidati (pari) vabljeni na "druženje", on je močnejše postave jaz pa rdečelasa...