Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

Prosim pomoč!!!

Default avatar

mavrica12

Lepo prosim za vašo pomoč. Sinu se je včeraj zataknil čips in zdaj stalno pokašljuje. Že včeraj je zganjal paniko, se ves tresel, da ne ve kaj mu je, da ga nič ne boli, ampak se ne počuti dobro. Zato sva šla popoldan k zdravniku, pregledal mu je kri in vodo in je bilo vse v mejah normale. Ampak otrok še vedno pokašljuje, kot da ga nekaj žgečka. Kako mu lahko pomagam? Ali bi lahko imel čips še vedno kje v sapniku, samo potem verjetno ne bi mogel dihati? Ali si je samo kaj poškodoval in ga zdaj draži? Ali naj grem še enkrat k zdravniku. Resno me skrbi, ker je obupen s tem pokašljevanjem. Tudi njega zelo moti.
Prosim za kakšen koristen nasvet.

Hvala.
Default avatar

Queen

To se je meni enkrat naredlo, celo grlo mi je zateklo, da sem že res hotela k dohtarju it (pa se sicer na široko izogibam zdravnikov). No, potem se je tisti čips nekako razgradil čez čas in je odšlo tudi skelenje in oteklina =)
Pusti, bo že minilo. Naj pa pije kake antiseptične čaje, kamilica in žajbelj pa podobne zadeve, da se mu slučajno ne zagnoji.
Default avatar

Brez skrbi.

Nič hujšega ne more biti. Sapnik pljuča in vse ostalo ima mehanizme za sluz, dihanje pa avtomatično to sluz pomika navzven. Tisti čips bo prej ali slej odplaknjen. Si pa predstavljam, da zna biti kar neprijetno. Tudi več dni. Meni se je enkrat zaletel hren, tko da od čipsa ne bo nič.

Mogoče ima pa otrok malo.....torej........nežnega simptoma. Malo manj mamice in več očeta bi bilo po mojem dobro. Ker od koščka čipsa se nimaš kaj trest.