Forum.Over.Net

Starševski čvek

v trgovinag ni klim?

Default avatar

ja??

V čem je fora, da trgovine niso klimatizirane??
Mueller, Leclerc, Obi - včeraj sem imela obhod, nabavljala po vseh teh trgovinah in to je noro, no, vse brez klim? Pa kako delavci tam notri zdržijo, to je mučenje, no!
Vem, da so eni na klime zelo občutjivi in jim je morda bolje, da klim ni, ampak...čaki malo no. Ves dan se kuhat v teh zatohih salah?
V MUellerju so bile čokolade stopljene. Pa kako delavci delajo v takem??
Default avatar

ja??

Pa Hofer tudi!
Default avatar

kaj čmo

je treba šparati na štromu tako pravi uprava. luči pa kljub soncu vse prižgane namesto, da bi jih polovico zaprli pa mal z štromom varčevali.
Default avatar

tudi se kuhamo v službi

Pri nas v domu starostnikov Maribor tudi ni klim...ljudje se ,,kuhajo v lastnem soku,, . Svojci že veselo in upravičeno ..bentijo,, a je direktorica rekla, da bo nabavila ,,ventilatorje,, da se bo hladlo ( beri mešalo topli zrak).
Default avatar

naj se ona

tudi se kuhamo v službi je napisal/a:
Kako nehumano! Predlagajte pisno direktorici, naj si se ona da na svojo rit plenico med delovnim casom in trpi skupaj z varovanci!
Default avatar

Recesija

ja?? je napisal/a:
h

Recesija čedalje bolj kaže svoje kremplje. Navodila najemnikov zaposlenim in upraviteljem so, da se klim ne vklaplja, ker je potrebno šparat-torej ali pri obratovalnih stroških ali pa klestenje zaposlenih. Tako da če boš hotela kupit nenatopljeno čokoladico ali pa dekorativno kozmetiko, počakaj dva meseca ali pa še malo več, da odprodajo stopljeno zalogo in dobijo novo.
Default avatar

ja ziher

Ja ziher bodo rešili gospodarstvo in trgovine ker bodo prižgali klime, a ne. Ja čist siguren bi ene 10 jih mogel odpustit če bi bile v tgovini klime. me prav zanima če direktorji, vlada in GZ slovenije tudi ima ugasnjene klime. Če šparamo šparajmo vsi, ahahahahahaha. Aja ne morejo sedet v vročem poslanci, ker bi se slama vžgala. A trgovci pa lahko delajo v vročini. Ma človek bi resno znorel - ne samo od vročine, ampak od tega sprenevedanja - kje se vse špara. In kdor bi moral biti zvor - razsipava - kljub recesiji. Če je tale slo še normalna, sem tudi jaz. Kar danes po 10 urnem delu ob prenosni klimi, kjer je pol okna odprtega - ja zelo hladi - nisem. Važen da gre direktorca na obiske z novim merđotom. Majke mi, če ni res ! Pismo, 300 evrov dat za novo je problem - za obrok za avto pa ne. Ubit bando. Jasno tiste par ur ko je prisotna v tednu njej ni vroče. Zanimivo : ni pa tolk pametna da bi skontala da ji ta klima najbrž več kuri elektrike, kot bi ji kakšna nova. Ja pametna je naša gospa ! Zase - pa ne vedno.
Default avatar

ja ziher

Sem mislila da ne bodo rešili gospodarstva s tem če klim ne vklapljajo. Popravek : mah itak so se mi že možgani v mehko skuhal, tako da tole......
Default avatar

kam hodiš?

ja?? je napisal/a:
Jaz res ne vem kam ti hodiš, ampak v vseh trgovinah kamor jaz hodim, vključno z Mullerjem, Leclercom in spodaj eni pišejo za Hofer - povsod klime delajo!
Default avatar

res je nekaj

V koprskem Obiju ko prideš na oddelek rož - te skor kap zadene. A vse rože morajo pregorevat al kaj. Tudi v drugih trgovinah Muller in podobne pa klima sicer je - ni pa na ful. Pa ko si en čas notri, ni ravno hladno, no. Za Hofer ne vem, za Lidl vem da je klimatiziran. Jao Euro Spin primorski pod bolnico - matr tam me pa kap ko grem noter in ven. Oblije me ledeni pot ko grem vsa mokra notri in butne ko v peklu - ko grem ven, hahaha. Nikoli nam pač ni vsem ok.
Default avatar

pregreta pamet

ja ziher je napisal/a:

Maaaajke mi :). Jeli?
Default avatar

groza no

V Leclercu sem se včeraj skoraj skuhala, tako da tam klime ziher ni bilo. Mueller enako.
Default avatar

ja ziher

Šta je Fato, što te muči !? Jel ti vruče, pa malo podj.... ajde zaveži Muju na ventilator pa neka trči okolo umesto klime. Znaš recesija !
Default avatar

kok ste razvajeni

joj riti razvajene. kako smo pa še 15 let nazaj živeli brez klim in preživeli
Default avatar

pregreta pamet

ja ziher je napisal/a:

E pa izdala si sad svoju naturu i mentalitet :P

Še podnapisi: pa si se izdala...
Default avatar

ja ziher

Ma va. Davvero. Non sono neanche cossi bionda. O si !? Ma vai......caggare. Fato daj la mano Muji, pa vidiš čovek ne može više trčat. Ajde, preuzmi - hlađenje.
Default avatar

za ja ziher

ja ziher je napisal/a:
No, zdaj se pa še malo v prste vgrizni pa morda en pospešek v tazadnjo, da te bo odneslo malo stran od tipkovnice-bo šlo? Pa vrži še to v prevajalnik, če ne razumeš najbolje. Je super klamfat monade kot anonima po forumu samo zato, ker ne gledaš sodelujočim v oči, ker če bi, se verjetno nebi upala?
Default avatar

ja ziher

Pa je s tabo danes vse v redu. Imam jajčnike in ti tole kar sem napisala lahko povem tudi v faco ! Zakaj ? Ker ni nič posebnega. Ja, se vidi da si brez klime. Jaz jo doma imam in veselo klanfam po enournem spancu. Pejt še ti, bo bolje zame, za nas, predvsem pa zate. Bo šlo. Ker tegale neumnega, brezsmiselnega prostega spisa mislim da ne šteka nihče, razen tebe. Priporočam tole : " No, zdaj se pa še malo v prste vgrizni............. " upam da veš kaj si napisala. Če ne veš, pa preberi. Mislim, kakšne..... ma vai mona stupida . Vai če pa ne razumeš pa še po domače, prosto po MG : P r o š e t a j !
Default avatar

ištrijanka

res je nekaj je napisal/a:

Haha,res je.V Eurospin ne grem zato,ker bi rabla bundo,kolko me zebe tam not.
Default avatar

za obrok za avto pa ne

ja ziher je napisal/a:
A si ti pri Primožu u službi?