Starševski čvek

diners kartica

Default avatar
Rada bi kupila v harvey norman-u nekaj na obroke pa žal ne morem, ker imam s.p. Zanima me, če lahko dobim na banki diners kartico ne glede na to da sem s.p in, če bi mi pa potem odobrili v h.n. plačilo na obroke. Ima kdo tako. Hvala za odgovor
Default avatar
seveda jo lahko narediš.Mi jo imamo vsi doma :-)
Default avatar
Saj se bom jutri tudi na banki pozanimala ampak me je preveč zanimalo in sem morala vprašati. S.p smo glede kupovanja na obroke (pohištvo, tv, računalnik...) grdo prikrajšani in sploh se nebi čudila, če tudi z diners kartico nebi mogla kupovati na obroke.
Default avatar
Sem sp in imam diners kartico. Brez problema jo dobiš, jaz sem mogla menda bančne izpiske zadnjih nekaj mesecev priložit - od poslovnega računa. Kot sp dobivaš tudi na obroke, le plačo si bi morala nakazovati in imeti plačilne liste. Tudi meni se ne da še s tem ukvarjat in plače nakazovat, pa plačilne liste. Bedarija. Dobim pa npr. registracijo na trajnik brez problema, malo so naše trgovine zaostale s temi flancami... :)
Default avatar
pemina je napisal/a:
Kakšno plačo ima, da si dobila? Jaz sem tudi dala, na mesec imam več kot 600(pogoji), pa so mi zavrnili.
Default avatar
6plus5 je napisal/a:
Pojma nimam kakšno plačo imam, saj veš kako je to pri s.p... enkrat več, drugič manj, odvisno od stroškov. Imam pa sigurno več kot 600eur oz. ziher mi več ostane. Jaz sem samo priložla bančne izpiske poslovnega računa zadnjih nekaj mesecev in je to bilo to. Tudi mastercard sem brez problema dobila na banki, pa tudi limit. Saj malo se premika za nas s.p.-je.
Default avatar
za diners kartico se obrni direktno na diners. banka nima nic z njo!