Forum.Over.Net

Gradimo, opremljamo in urejamo dom

Odgovarjajo: Alenka Tomori, univ.dipl.inž.arh • Luka Tomori, univ. dipl. inž. arh

montaža klime-iščem izvajalca

Default avatar

drug teden

V Ljubljani iščem monterja za klimo. Sprejemam ponudbe - pripišite ceno.

Hvala.
Default avatar

krampelj

Montaža od 80 - 185€ odvisno od tipa klime - stanovanjska klima.
Prvi prosti termin v začetku ali sredini septembra 2012.

LP,
klimatizacija Marko
Default avatar

turbox

Majster rabi drugi teden klimo,ne pa čez 3mesece...
Default avatar

krampelj

Hja, to je pa njegov problem. Meni je jasno, kaj potrebuje. Očitno pa njemu ni. Po mojem monterja za naslednji teden ne bo našel, razen če ponudi 3xnik običajne cene.
Default avatar

saraca

Nevem zakaj ga nebi našel,si pameten,pa magari na fuš,za zmontirati je tudi tako uredu,pa ne se šopirit to ni en teden dela ane,pa še če bi jaz bila na mestu DRUG TEDEN tebe krepelj niti slučajno nebi vzela in te nebi nobenemu priporočala,ter nevem zakaj si napisal da njemu ni jasno ane,on je navedel-napisal da rabi za drugi teden monterja.-se pravi njemu je vse jasno -TEBI NI JASNO-torej si tudi navedel da naj tebi 3 kratno plača pa prideš,,,jojojoooooj si ,eh,pojdi spat pa ne soli pameti,takšni kot si ti je tukaj milijon in takšnih kot si ti so šalabajzarji že kar v enem stavku si vse povedal,,,,pojdi,pojdi dol.
Default avatar

šoja si

krampelj je napisal/a:

Do septembra bo našel monterja, brez skrbi, pa to ne boš ti:)))
Default avatar

klima

zivjo, poznam elektricarja, ki montira tudi klime. napeljavo elektrike je izvrstno opravil, tako da ne dvomim, da tudi z montazo klime ne bi bilo problemov. je tudi zelo odziven in bi zagotovo prisel prej kot septembra :D ce te zanima pisi, pa ti posredujem njegov kontakt na privat.

lp
Default avatar

krampelj

šoja si je napisal/a:
Jasno, da ne bom. Pa saj sem lepo napisal, da imam proste termine šele v septembru. No, sedaj se je to že premaknilo na oktober. Ljudje so končno pogruntali, da je ogrevanje prostorov s klimo in sanitarne vode s TČ veliko cenejše.

LP,
klimatizacija Marko
Default avatar

tititi

potreboval bi montažo klime,nekaj km izven Ljubljane,kot vidim uporabnik Krampelj ponuja ugodno montažo,kdaj bi se lahko dogovorila?????????

Moderatorji

Alenka Tomori , univ.dipl.inž.arh
AlenkaTomori
Luka Tomori , univ. dipl. inž. arh
LukaTomori