Starševski čvek

Kakšni se vam zdijo vozniki bmwjev?

Default avatar
Kot vozniki? Povejte kakšno izkušnjo.
Default avatar
Najboljši so! Bmw for ever!
Default avatar
Smešno vprašanje :) Čisto odvisno od človeka, se ti ne zdi? BMW-ja ima moj oče in je najboljši!
Default avatar
BMW kot firma ima smolo, da je v naših krajih to kultna znamka zapufanih privatnikov, drogdilerjev, malih mafiozov in podobnih osebkov iz temne strani življenja. Ker je pri omenjenih tudi stil vožnje njihovemu iQju primeren, lahko resen BMW lastnik mimogrede v družbi ne doseže položaja, kot bi ga sicer, saj ga preveč ljudi povezuje z negativneži. Ker ljudje pač funkcioniramo na osnovi kratkih prebliskov, ko ocenjujemo človeka. Verjamem da jih bo tukaj en kup menilo drugače, ampak ljudje tako funkcioniramo in tako je. Tisti ki se mu ljubi scati proti vetru, pa lahko to dela še naprej po svoji volji. Ampak večini itak ni treba, ker so to, kar pač so. Ker so BMWja kupili izključno zaradi nekih notranjih psiholoških kompenzacij.
Default avatar
No,enega poznam.Voznika BMW-ja namreč.

Natančen,avto urejen v nulo,na zadnjem sedežu ne sme biti nič-tudi ,če gre na morje,lahko je

samo kapa Yamaha ali BMW.

Na avtomobilu ne sme biti praskice,ne prahu,treba ga je voziti galantno in s stilom.Ne priznava druge

kvalitete.Eto.

No,pa na srečo ni moj mož.
Default avatar
Kaj??? je napisal/a:
kaj pa ima voznik takšnega avta z izkušnjami, to je tako kot bi jaz tebe vprašal, kakšno izkušnjo imam z gospo ali damo s takšno in takšno frizuro, ki vozi tak in tak bicikel
Default avatar
Pravi ugledni in uglajeni gospodje oziroma gospe, in menedžerji vejo zakaj imajo BMW. In vozijo z njimi normalno po predpisih na cestah. Tisti dilerčki, mafijozoti, pa oni ''revni'' romi in nekateri na ić, ga imajo pa samo za to, da se mal pokažejo z njim pa se špilajo največje frajerje pa mislijo da so boga za jajca prijeli in delajo pi******* po cestah, ubistvu jejo pa vsak dan burek al pa kebab ker za kaj več nimajo aja pa obvezno trenirkica na 3črte, mal gelčka u laseh pa črne špegle in okol vratu debela ketna pa seveda fon na ušesih in se pogovarjajo sami z sabo.
Default avatar
Poznam gospoda 50+, ki ima že celo življenje samo in izključno le to znamko avtomobilov. Z nim ravna kot z zakladom, podobno kot je ena zgoraj opisala. Kot voznik je uglajen in ni prepotenten kot so prepotentni lastniki oz. lizingjemalci iz posta pred mojim.
Default avatar
Večinoma je nadutih... res take so moje izkušnje... sploh na cesti...
Default avatar
Naduti je napisal/a:
mhhhmmm
Default avatar
Uf, ne morem verjet, kaj se tukaj vse piše. Jao. Tudi pri nas imamo BMW-ja. Zakaj? Ker nam je bil takrat všeč. Prej smo imeli pasata.Kateri bo naslednji, ki ga bomo kupili - ne vem, mogoče audi.
Avto kupujemo izključno po dveh kriterijih - kvaliteta, vizualni izgled.Sem prepričana, da si vsak izbere avto glede na določene kriterije, ki si jih zada.
Da izključim še nekaj - nismo dilerji, mafijozi, ne na -ić, niti privatniki. Aja pa še ena - glede IQ-ja. Oba s faksom, mož ima celo dva.
In kaj je narobe s tem, kakšen avto voziš? Kakšni pa so vozniki citroena, VW, Kie?

Kako vozimo - jaz se omejitev striktno držim, mož gre na avtocesti nekoliko hitreje - do okoli 150 km/h. Sicer se tudi on drži omejitev (strogo v naseljih). Kot pa je že ena pisala o nekem gospodu - tudi pri nas je avto vedno opran, posesan..Ampak tako nam je všeč - tudi doma nimamo svinjaka.

Me pa res zanima, kakšen avto moraš imet, da si "normalen"?
Default avatar
enaa je napisal/a:
Ali ne razumeš, o katerih voznikih BMWjev govorimo? O tistih zaradi katerih potem nažalost ljudje mislijo, da so vsi vozniki BMWjev isti na cestah. Ampak niso. In jih metajo v isti koš.
Default avatar
midva imava dva avtomobila in eden je bmw, in nikoli nisem razmišljala, kakšen folk vozi bmw-ja...mogoče tak ki ima malo več keša...mi ga pač imamo ker si ga lahko privoščimo...to je naš "glavni " avto, poleg še enga manjšega...moj je vedno kupoval bmw-je, ima dobro službo, je izobražen, ogromno dela...ni noben švercer ali diler ali cigan...in ne vem še kdo naj bi imel bmw-ja--je pa res če se pelješ v boljšem avtu(recimo pač bmw), te folk ne prehiteva, pa če res počasi voziš..imajo rešpekt...če se pelješ s kakšnim povprečnim avtom, je folk takoj živčen, če se malo cijaziš...na vsak način te mora prehitevat in še potem potrobit, pa krilit z rokami......
Default avatar
Kot vsi drugi, najdejo se res totalni idioti, ki jim je BMW podaljšek tiča in ok, ki ne rabijo podaljška tiča.
Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...
Default avatar
Smola pa taka je napisal/a:
NEUMNOST!
Default avatar
Vozniki kot vozniki. Pa je čisto vseeno ali je to škoda, bmw ali spaček.....