Ženski in Moški čvek

Ali ženske RES potrebujemo moške??

Default avatar
Včas so rekl: baba je baba, najbolša je slaba.

Men se pa zdi, da to tud za dedce vela. Dlje ko sem na svetu, bolj mi grejo na živce in vidim, da ni od njih nobene koristi, razen da te kdo sem in tja res dobro pof... Za to pa si lah tut dedca najamem, lepga frišnga in mladga, ne pa da ga pol po stanvanju gledam, kako mi od švica strjene štunfe povsod odlaga.

Pa še pof* te večina decov bol slabo, vem kr neki o tem, sem jih mela vsaj 40 do zdaj v življenju. Od te številke so bli mogoče 3 res dobri, vse ostalo pa sama žalost.

Pol pa komunikacija: mam drugo dolgotrajno zvezo, ki je tako kot zakon, ampak vidm, da tud večina drugih žensk meni o decih enako: so z drugega planeta, pa pika.

Škoda da ne živimo vsak na svoji polovici sveta, čez mejo bi hodili samo fu* in po nič drugega. Ne bi jih pogrešala. Raje mam psa (kot domačega lublenčka, ne za kake pokvarjene namene!!!!)
Default avatar
potem si ga pač zato vzameš in si ustvariš svojo polovico sveta in svoje meje.......

zelo so precenjeni, se strinjam
Default avatar
Zapomni si samo to:

življenje je FUL pomembno, obremenjuješ se z nepomembnimi stvarmi...če dobiš moškega, poskusi najti v njem najbolj lepe stvari, uživaj in imej se fajn z njim, spoštuj ga in ne razmišljaj negativno...

predvsem delaj na sebi, da boš fajna, všečna sebi in drugim in verjemi življenje bo dobilo smisel...

z moškim ali brez

.-)
Default avatar
Kaj si pa ti danes slabega doživela?? Če jih ne bi bilo, kdo pa bi metal gate po stanovanju, poscal deske na WC, zamujal na kosilo,...
Pa sej ni tako hudo, moj je ravno 1 teden na službeni poti, pa mi že pošteno manjka. Sploh se nimam na nikogar jezit, živ dolgčas :)
Default avatar
Sploh ni res, da jih potrebujemo. Jaz sem samska in uživam v življenju kot mi paše. Nobenih problemov, nobenih obveznosti, nobenga pričkanja glede denarja, počitnic, otrok,.........ničesar. No boyfriend-no problems. Delam, kar mi paše noben mi ne more težiti, če mu kaj ne paše. Skratka svobodna, kot ptičica na veji. Pa še na dopust grem lahko za 3tedne ne da bi mi dec teživ, da se mu toliko časa ne da jiti. Prave ženske ne potrebujejo decov, ampak potrebujejo deci njo.
Default avatar
Ne vem no, po moje je tvoj problem v tem, da imaš slabega moškega. Jaz se imam z mojim prav fino. So pač različni. Moj ne odmetava perila po hiši, ne umaže wcja, tudi na kosilo ne zamuja, saj ponavadi kuhava skupaj. Je prijazen in ljubezniv. Z njim se da pogovarjati. Pa se mi nikakor ne zdi, da bi bil edini takšen na svetu. Mislim, da jih je še kar precej.

No, če bi pa morala izbirati med takšnim, kot ga ti opisuješ, in med tem, da sem sama, bi pa seveda da rajši bila sama. Sem bila sama kar nekaj dolgih let in mi tudi za tisto ni žal.
Default avatar
Glede na lepo število nekvalitetnega materiala, ki je praznilo jajca vate, je na mestu vprašanje; kaj pa, če niso moški krivi. Kaj, če se ti tista slaba roba in se zate sploh ni vredno potruditi?
Default avatar
Vsaka rit si svojo srajco najde.
Default avatar
Tvoje mnenje o moških temelji predvsem na 37 slabih fu*ačih in neandertalcu, ki ščije po wc deski in ne zna pospravit štumfov v koš za perilo. Zapomni si - vsaka ženska ima moškega kot si ga zasluži (in obratno).
Default avatar
Tako razočarana, a zopet nisi bila včeraj pof*kana.
Default avatar
Jalapena je napisal/a:
No, tole je pa res katastrofa od izjave...
Hočeš povedat, da so si vse zlorabljane ženske zaslužile takega deca? In obratno?
Default avatar
potrebujemo jih ne, včasih pa so lahko koristni :)
Default avatar
yrsa je napisal/a:
Zlorabe so različnih vrst.
Ja, odrasla zrela ženska zmore reči ne in takega tipa tudi zapusti.
Default avatar
yrsa je napisal/a:
Na nek način ja, ker so vztrajale v takem razmerju, sicer pa ni bilo mišljeno za ekstremne situacije.
Default avatar
mnenju avtorice posta. sem imela sicer dosti več moških kot ona, ampak to ni merilo za zaključek zakaj se moški in ženske potrebujemo. sej zato pa je cerkev naredila zakon - en moški, ena ženska. zaradi varnega in rednega seksa. in razmnoževanja. res nobena globoka filozofija. in tako kot moški lahko brez ženske lahko tudi ženska brez moškega.
kar se mene tiče mi je dosti težje v paru, pa se trudim. nikakor ne gre, ker sem zelo samostojno in samosvoje bitje in se ne morem navadit na kompromise in dogovore. še najbolje mi je v vezi, v kateri vsak od naju živi v svojem fletu in se obiskujeva. pod isto streho pa nikakor.
Default avatar
yrsa je napisal/a:
Tudi meni gredo lasje fajn pokonci, ko slišim takšno primitivno izjavo ... Se pravi je tudi vsak otrok, ki je bil žrtev posilstva, pedofilstva kriv, ker si to zasluži ... A tudi glede bolezni velja, da če jo nekdo ima ali dobi, da si jo zasluži?! Za kaj to velja - mi lahko razložiš Japalena???? Dajte malo razmišljat kaj za vraga pišete ...
Dejstvo je, da se človek v življenju velikokrat najde na napačnem mestu - spozna napačnega moškega, napačne moške, napačno prijatlejico, zaradi službe ima tečno šefico ... tako pač je. Naključje ali usoda - vendar si vse kar nas doleti slabega ne zaslužimo!
Default avatar
Kako ste si različne, mene se pa moja drži kot klop.
Default avatar
¨Nezadovoljna¨,mi lahko poveš,zakaj za vse kriviš moški spol?
Si morda ti ženska z generalno napako?
Če praviš,da si jih imela vsaj 40,in nobeden ni bil pravi zate.

Te ne obtožujem,samo res bi rada slišala tvoje mnenje.
Default avatar
paella je napisal/a:
Jam ga zapusti. Vprašanje je samo, ali si ga je res zaslužila?