Sex v mestu

Odgovarjajo: Eva

NEZADOVOLJNA V POSTELJI / SEKSAM 1X MESEČNO

Default avatar
V moji glavi ta trenutek roji nešteto misli...Pa še jezna sem po vrhu...V trenutko ko sem izračunala da sem s svojim fantom nazadnje seksala mesec dni nazaj...

Po moje bi mu rekla da je en navaden lenuh... V bistvu se mi zdi izpod časti da bi moledovala za sex...Sebe imam za privlačno 27. letnico za katero marsikateri moški vrže oko. Sem samostojna, duhovita in sposobna ženska.

Ne oziram se preveč na to da sem v enem letu odkar sem z njim pridobila +10 kg. Tudi on jih je. Skupno življenje prinese marsikaj. Ga ljubim on tudi mene. Vem, da me ne vara.

Nežnosti dobim dovolj, me vsakodnevno pocarta in zvečer zaspiva objeta...

Premlevam zakaj ne sexsava in prosim za vašo pomoč, nasvete, odgovore:

MOJE MISLI IN RAZLOGI za sušo v postelji:

1. da sem preveč samostojna in sem mu požrla libido.
2. njegovo nezadovoljstvo, ker je trenutno brez službe in živi na moj račun.
3. moji pridobljeni kilogrami ( nimam več tiste postave katero sem imela na začetku)
4. mogoče manipulira s seksom in s tem pridobiva mojo pozornost
5. preveč drkanja in obiskovanja porno strani ( kar mene zadnje čase ubija in me podzavestno ponižuje )
6. moje kritike in očitanja, ter izražanje mojega nezadovoljstva ( to ne počnem skoraj dva tedna in se obnašam, kot da me ne gane v sebi pa se bom razpočila)[/b]

Ob najinih pogovorih pravi, da ni nič narobe z menoj... da ga nekaj psiha jebe... da bo boljše... da me ljubi in da bo še vse dobro...

No ti navedki mene ne zadovoljijo več. Ko se samozadovoljujem se v meni prebudi globoka žalost in nezadovoljstvo.

Sex je bil odličen približno 3 mesece potem se je začelo stopnjevati na takšno razdaljo kot je en mesec.

Počutim se izkoriščeno, kot da preživljam nekoga. Dovolj imam skrbi sama zase in za mojega 6. letnega otroka ne pa še za enega 30. letnika.

Jezna, razočarana in divja sem...

Še enkrat poudarjam. Ne mislim prositi za sex.
Še vedno menim da je sex odraz odnosa med dvema. Intima pa je nekaj kar imam namen imeti samo z njim. Cimra pa dobim v vsakem oglasu.

Res ga ljubim in mi veliko pomeni, vendar to mi ni všeč. Sem zelo seksualno bitje in rabim nekoga ki me konkretno zadovolji in kroti. Resnično sem ognjena ženska in ne maram mlačne vode.

Tako daleč me je pripeljal da sem začela razmišljati da še ni kje gej ali pa da ima izkrivljen odnos do spolnosti... ne vem...

Potrebna sem in tečna...
Prosim vas za konstruktivno kritiko in da mi pomagate uredi misli... Hvala

LOLIPOP****
Default avatar
Moj partner je tudi že spet ostal brez službe. Pa je delal nekje, kjer mu ni bilo fajn, ni bilo njegovo področje, plača minimalc. Ampak vsaj delal je. To, da ga nikjer "ne marajo", mu zbija voljo, samozavest, dobiva občutek nesposobnosti, velikokrat je potrt (pa je drugače pravo sonce), včasih tudi kar plane in se zdere name, česar prej ni počel. Meni se je zdelo, da bi ga morala moja ljubezen držati gor, da bi se moral ob meni počutiti bolje, pa zaželjen, ljubljen in vse ostalo. Saj se, ampak tole ostalo je očitno hujši mlinski kamen, kot si predstavljamo tisti, ki nam tega ni treba dati skozi.
Tudi libido mojega partnerja je precej bolj mlačen kot prej, tudi samozadovoljuje se manj in manjkrat gleda porniče (včasih mu je bil to pomemben hobi). Jaz ga razumem, ne težim mu s tem, skupaj sva v dobrem in slabem. Nočem, da se sili v postelji. Midva si res vse poveva, tako da je njemu jasno, kako je meni, meni pa, kako je njemu. Telo ne zna lagati. Ko so v glavi mračne misli, se to pozna tudi na telesu in kot prvo verjetno na libidu.
Default avatar
lolipop84 je napisal/a:
Pri mojem je bilo tole in ja, prav imaš, to je ponižujoče do ženske. Eno je, če se ženski ni sexat in tip zato gre na porniče, drugo je, ko dejansko real sex zamenja za porniče. Mal si preberi o tem, to je lahko tudi odvisnost, če je preveč. Meni je bilo razloženo, da je drka na porniče bolj instant zadovoljitev- hitro in enostavneje, saj se ne potrebuje potrudit za žensko. Poleg tega imam jaz tudi svoje zahteve pri sexu, one igralke tam na ekranu pa ne!
Zelo malo je manjkalo, pa bi odšla z drugim....
Default avatar
Hej hvala za pomoč :)) Z vami bom delila svoje občutke.in misli .. Tako kot jaz rada prebiram vaše srčno upam da boste vi moje...Hvala Bogu, da si tukaj pomagamo...
*******************************************************************************************************

Danes smo preživeli čudovito nedeljo. Ko smo bili v naravi sem razmišljala o novem strateškem planu, ki ga bom izvajala od jutri naprej... 4.6. dan za sveže začetke...Jutri sem jaz na prvem mestu. Vse delo bom dala na stran.

Med njegovo današnjo igro z otrokom sem opazovala njegovo nabito telo. Mišičaste roke... Močna prsa in čvrsto rit.... Rojevale so se mi poredne misli... Kako ga pogrešam in kako sem potrebna..Nočem preveč pritiskati nanj ker ga bom s tem odbila....

Vizualno me usodno privlači.. Visok, poletno zagorel in športno grajen... Njegovi tatuji po telesu...pobrita glava in carrera očala... Zagotovo všeč ženskam, ki jim je všeč Wenworth Miller..

Joj dragi moj...Kaj se dogaja v tvojih hlačah? Kaj se dogaja v tvoji glavi?

Zjutraj ko sva se prebujala se je tesno oklepal mojega telesa... To sem vsakodnevno navajena ampak v trenutku, ko sem odprla oči sem se zbudila nataknjena. Pa ne na njegov klin.


Zvečer sem se namerno oblekla kratko satenasto pižamico, katera mu je najmehkejša... Čez mojo odejo me je stiskal k sebi in sem ga hladnokrvno odrinila stran od sebe!

" Kakšen moški pa si? Da me objemaš čez odejo ne pa da bi začutil mojo vročo kožo?" Sem bevsknila kot piranja iz jate in odrivala njegovo roko stran od sebe...

Ni odreagiral... tipično levje ... visok prag potrpljenja...

"Niti tega rutinskega crkljanja ne potrebujem! Nič več ne potrebujem od tebe!"

Obrnila sem mu hrbet in se zagledala v eno točko na steni... Spolzela mi je solza po licu..Solza razočaranja in potrebe.

Med kuhanjem kave sem zadela v črno!

" Lepo te prosim, da greš v ponedeljek z menoj v sex shop. Izmeri si tiča, hočem čisto takšnega kot imaš ti! Na umetni dildo pa bom vgravirala tvoje lepo ime! Potem te ne mislim več gnjavit ... kar te muči reši sam... Jaz pa bom poskrbela zase...Dovolj energije sem porabila, da rešim najin problem.. Kot izgleda je očitno postal samo moj!!! "

Njegov bel nasmeh in iskren smeh me je tisti trenutek motil. Vem, da me ljubi ampak jaz mislim smrtno resno! Objel me je okoli pasu in se mi nasmihal odzadaj v vrat...

"Dovolj te imam... jaz sem potrebna, vročekrvna ženska in te ne prepoznam... Kaj se me bojiš? Pa še čez odejo me objemaš? Kam zaboga sva prišla?"

Končala sva najin pogovor in spremenila temo... Vzdušje ni bilo negativno. Planirala sva kako bomo preživeli nedeljo...

Trenutno spi in smrči... Otroka je prej nahranil, stuširal in pospremil spat.. Moj moški je po tej plati spoštovanja vreden. Prepoznava vse moje vsakdanje potrebe in tudi jaz njegove. Škoda, da nama v postelji tako škripa. V globalu funkcionirava ampak meni seks zelo dosti pomeni...Očitno vedno bolj..Še bolj pa od takrat ko ga je začelo primanjkovat...

Kar strese me ob misli na najine strastne noči in poželenje... Skupaj sva se odločila, da sva ustvarjena en za drugega...

Jutri je ponedeljek in dan za nove začetke. Jutri bom imela prost dan. Dan samo zase, da pozdravim svoj očitno ranjen ego. Ego, ki me bo ubil in je že konkretno začel prepričevati moja čustva, da ni to to... Moji možgani pa so obremenjeni, ker tuhtajo eno in drugo...

1. Grem se dogovorit v fitness za oblikovanje telesa in prehranski načrt.
2.Grem za eno uro laufat, da enkrat po deseti rundi pridem v lansko formo.
3. Tekom tedna grem po par kosov novih oblačil da potolažim žensko v sebi.
4. Tekom tedna se na sveže pobarvam lase in podaljšam dolžino na tistih seksi 50 cm... tako kot sem še imela par mesecev nazaj.
5. Vsak večer bom še naprej molila in se zahvaljevala Bogu in življenju za vse kar mi je dal in naklonil in za vse dobre ljudem, ki me obkrožajo na moji poti...
6. Boga Sexa bom rotila in prosila naj mi nakloni milost! :))))


SPREMENILA SE BOM V PLEN. V seksi jagnje, katerega bodo spet obkrožali levi. V nežno pametno jagnje ki ve kaj hoče še bolj kaj noče!

Neštetokrat sem že slišala, da so moški lovci. Umetno si bom povečala konkurenco in teorijo spet spremenila v prakso. Očitno si me je res preveč vzel za sigurno in ve da ga nebi zaradi seksa zapustila kamoli prevarala.

Namensko bom povečala trenje. Moški padajo na iluzijo. Dober zunanji izgled in briga jih kaj imaš v sebi.
Vedno opazi, ko me drugi moški pogledajo.. In vem da mu to godi ... Jaz si želim samo enega in to je moj fant. S tem ga bom samo opozorila, da če se ne bo dovolj trudil ga bo izpodrinil iz položaja drug samec. Boljši in močnejši.


Moj namen je ohraniti vse vrednote, ki jih imam. Zvestoba mi je na prvem mestu vendar ta mesec se bom spet sprelevila v objekt poželenja.

Ko me je spoznal sem bila trdnjava. Nedostopna in seksi z visokim smislom za humor in močno hrbtenico. To ga je ubilo in zanj sem postala ženska za življenje vredna vsega spoštovanja. Ženska s katero si želi vse.
Pozabil pa je, da ta ženska potrebuje sex. Sladko začimbo življenja. Pa še zastonj je.

Sama sem si kriva, da sem se spremenila v tipično gospodinjo. Postavila sem potrebe drugih pred svoje. Da so pa drugi zadovoljni z menoj morem bit najprej sama s sabo.

Priznam. Zadnje čase se ne počutim bleščeče. Izčrpana sem od borbe za preživetje. Njegova brezposelnost tudi mene ubija.Premalo časa si vzamem zase.. za čarobne storitve in zadeve kot so kozmetičarka..frizer... masaže... savna... To se mi pozna tudi navzven.

PREKLETA RECESIJA!!!!!!!!!!!!!!!

Mogoče res izgledam tečno včasih prestrašeno in zamorjeno... Vendar moj libido je visok. Želim si sprostitve z njim... Seks jemljem kot igro, kot zabavo in kot združitev dveh oseb ki se ljubita...

No, najprej začnem delat na sebi in bom delila svojo izkušnjo z vami. Moj cilj je spet seksat vsaj 4x tedensko...Spet gledati svojega izbranca kako se poti nad menoj

Izbrala sem si princa na črni kobili. Trenutno si je njegova kobila zlomila nogo vendar srčno upam, da bomo SKUPAJ vse uspešno rešili...

Bom še kaj napisala... Tega preprosto ne morem deliti s svojimi najbližnjimi... Še moji najboljši prijateljici se smilim... To kar vam pišem nebi nihče verjel....

Bomo videli je rekel slep... Lep večer in hvala Medover net *****
Default avatar
Bravo...
...tale zadnji post me je navdušil nad širino duha...
kr tako naprej...koliko časa si pa že na svetu (84? letnica rojstva?...28 let??)
... dejanja, ki so opisana npr.: nataknjenost, objemi odrivi...ccc.. ne pomaga neki sexy kombineža, če pa si istočasno še ošabna...tudi mene bi minilo...
predlagam, da svoj ponos malo podredis njemu...več prijaznosti...povej mu nežno, da hočeš bit pofukana...prevzemi ti pobudo (= nam paše kot vam)...

Način tvoje komunikacije ni vredu...preveč grob...

Z besedami ga odbijaš...
Lp
Default avatar
Res je, moj nastop je bil precej krut ampak po eni strani vem, da nisem šla predaleč... Včasih mi je lažje, da nastopim kot ponosna divja ženska kot pa zgubljeno in žalostno revše, ki prosi za pogovor. Da bi izsilila ****** iz milosti pa mi je preveč izpod časti. Tisti dan bi ga lahko privezala in zbičala do onemoglosti.

*************************************************************************************************
4.6. 2012 08.45

Zbudil me je zvok budilke... Pi pi pi pi fakerski zvok telefona, ki me je potegnil iz globokega sna... Ležala sem na boku in čutila njegovo močno telo tesno ob meni... Pod odejo ;)
Mojo desno joško je imel v svoji speči dlani... Nežno sem se premikala, da se moja nabrekla bradavička drgne ob toplo kožo...
Še bolj se je privil k meni in zavahola sem petelinji zajtrk... Ohohoohhooo

Poljubil me je na vrat... Nežno in po mačje sem se namuznila...

Danes hodim nekam na široko in počutim se kot čudežno švicarsko stvorenje...

DOBILA SEM TISTO KAR SEM HOTELA!

Moj fant se je končno dokazal po enem mesecu suše v postelji...

No ja, ena ptica še ne prinese pomladi....

Zdaj sem še bolj motivirana da izpeljem zastavljeno...

Lepo bodite in orgazem resnično polepša žensko :)))
Default avatar
ja moram reči da kot bi brala sebe, samo s to razliko da tebe tvoj partner pocarta, mene pa še to ne..poročena sva 13 let, imava 3 otroke..zadeve pošlihtane ampak mojemu možu se preprosto nič ne da...res ima naporno službo in vem da ko pride domov komaj čaka da zaspi, ampak mene to ubija..stara sem 33 let, na vrhuncu svoje moči, shujšala 15 kg, sebi se zdim sexi, on pa nič...mene razganja, on pa nič...UBIJAAAA....res te razumem, in se poistoveščam s tabo..vem kako ti je...vedi da nisi sama..lp
Default avatar
dejmo nardit klub nepotešenih...potem pa kontra plan proti lenuhom sexa...

me zanima medvedka kako, se bos ti lotila problema...?

lp vsem nepotešenim in potrebnim... :)))
Default avatar
lolipop84 je napisal/a:
Ne vem, če bi verjela tej zgodbi.....
Default avatar
Toliko se govori o tem, kako so razmere doma urejene, potem se pa naenkrat pojavijo ideje o ustanovitvi kluba nepotešenih.
Saj same veste, da se te stvari lahko zelo preprosto uredi. Če pa čakate, da se bo doma kaj spremenilo... Mislim, da je to upanje zastonj. Vsaj toliko časa, kot je trajalo ohlajanje, bi namreč trajalo tudi ponovno ogrevanje, pa raje več. Ker očitno so se za ohlajanje obstajali neki razlogi, ki bi jih bilo potrebno odkriti in odstraniti. Vendar to traja. Bosta nepotešenost in potrebnost čakali tako dolgo?
Default avatar
sploh se ne bom...potlačila bom svoja čustva zooopet kot že tolikokrat in trpeeeela
vse zavoljo otrok
Default avatar
Kje ženske najdete take tipe, da se jim ne da sexat, no ja kje sm jaz našel tako žensko, da se ji ne da! V 17 letih ne vem če je petkrat dala sama povod za sex, vedno morem jaz in to vsak dan, skoraj no, kar pa njej ni všč in bi samo enkrat na teden, pa še takrat, ko sexava ne da nič od sebe, vsak dan si ga tudi zdrkam, ker drugače ne funkcioniram tko kot treba, pač to rabim ne morem si pomagati! Varal še nism, čeprav v vsaki ženski vidm seksualni objekt!
Mislim da bom moral slej kot prej jit v akcijo!!
Default avatar
Ampak seveda na začetku so bili pa vsi navdušeni nad seksom na vseh možnih krajih v vseh možnih položajih in z vsemi možnimi pripomočki?

Nezadovoljen, če žena nikoli ni dala pobude za seks, pa si ti vseeno ne samo seksal z njo, ampak jo tudi poročil, se ti ne zdi, da si ji s tem nekako dal vedeti, da ti je takšno spolno življenje okej? Zelo nefer je potem pričakovati, da se bo partner čez deset let prelevil v tigra ali tigrico - no, ponavadi se to zgodi z drugim partnerjem, če se zgodi.
O seksu se je treba pogovarjat tako kot o vsem drugem in jasno povedat, kakšne so želje. Ne pa jamrat po forumih. In če je očitno, da čustva so (če so objemi, poljubi, stiskanje, potem so verjetno tudi čustva), libido pa je očitno zamrl, se je treba pogovorit. Libido je del normalnega telesnega funkcioniranja in če se potuhne, je verjetno kak razlog za to. Ki se ga ne da odpravit s čipkastim perilom.
Default avatar
ČE GA LJUBIŠ IN GA IMAŠ NEIZMERNO RADA ,TI LAHKO SAMO TO ODGOVORIM ,VARAJ IN UŽIVAJ .JAZ IMAM NEKAJ ČEZ ABRAHAMA ,VERJEMI TE LAHKO ZADOVOLIM NA VELIKO NAČINOV .ORODJE MI FUNKCIONIRA ,BOLJE KT MLADIM .DELAM TISTO KAR BI PRIČAKOVALA OD TVOJEGA ,KI SE NE ZANIMA ZATE ,VERJEMI POSKUSI NEBO TI ŽAL .SEM NA FACEBOOKU --ONA ON -AVANTURE ,PROBLEM JE V TEM ,DA SI MLADE MISLIJO ,KAJ BOŠ TI STAREC ,STARE PA HOČEJO MLADE .NO JAZ PA VEM KAJ ZMOREM IN ZNAM TUDI PRISLUHNIT .....NE BOJ SE ...POSKUSIVA ..SAJ JE ZASONJ IN ANONIMNO .......SEM KRANJČAN ....
Default avatar
JAJER je napisal/a:

Takšni zastonj kurbirčki, ki se ponujate, ste najbolj odurni in se prav vidi, kako vam nobena ne da, zato se morate po vseh forumih in portalih za babami metat :D
Tisto "nekaj čez abrahama", tudi sigurn pomeni 60+. Stavim, da je na vseh tvojih portalih ustvarjen profil, kjer se izdajaš za nekaj let mlajšega, hehe. A misliš, da avtorica in po letih njej podobne rade sexamo z očki?
Default avatar
pozdravcek,medvedka33,
lahko ti povem,da vem kako ti je,ker sam doživljam nekaj podobnega že dolgo,dolgo.
Tvoje poste spremljam že en lep čas,potem pa ugotovim,da sva v enem celo sodelovala oz.si me komentirala.V glavnem pa kot pravim,razumem te in se v glavnem strinjam s tabo,če imava prav(najprej druzina,otroci),pa ne vem-nisem siguren.Mislim,da ne,ker,če hočemo osrečit druge,moremo najprej biti sami srečni.Od tega pa sva midva trenutno daleč.Upam,da se ti čimprej porihta-uresniči hrepenenje.LP-M.
p.s.
sicer pa,če se ti bo dalo,poglej enkrat post:žalosten sem,tam sem bolj spodaj enkrat opisal svoje občutke....
Default avatar
Jaz bi rekel, da je kriva teža. Dodatnih 10 kg za žensko je veliko.
Default avatar
MARIO1...HVALA TI ZA SPODBUDO...CENIM TO..TUDI JAZ TEBI ŽELIM, DA TE ŽALOST KMALU MINE..TI PRIVOŠČIM SREČO,
KAR PA SE TIČE TEBE ISKRENI, PA MENIM, DA NIMAŠ POJMA, KOK JE DEDCEV NA TEM SVETU, KI RAJE POGLEDAJO ŽENSKO KI IMA 10 KG PREVEČ KOT PA NEKO PREKLJASTO, ANOREKSIČNO...SPLOH PA JE VSE V GLAVI, SAMOZAVEST PA TO...UŽIVAJ

Moderatorji

Eva
Eva Evica