Ženski in Moški čvek

Kje so preproste ženske?

Default avatar

preprostež

Berem tele MONovke in se čudim. Če bereš to lahko sklepaš, da je večina mon lepih, pametnih in oh in sploh več kot super. Sami pametni supermodeli. V reali pa stanje čisto drugačno. Zdaj res ne vem ali so vse te prečudovite pametne ženske samo na MONu v realo pa ne hodijo, tiste povprečne ženske pa ne hodijo na MON?
Enim menda slovenski moški ne dišijo, ker so tujci toliko boljši. Ja, pa pojdite ven, kaj še počnete v Sloveniji?
Potem vse v nulo spedenane. A katera sploh kaj dela, če ste vse tako urejene? Menda je najbolj pomembna stvar imeti urejene, nalakirane nohte, populjene obrvi, ličenje v nulo. Kaj, ko kaj delate ste tudi take? A ko greste tekat se tudi naličite? Če imate doma vrt, ga verjetno rihtajo starši, mož, ker take fine dame pa res ne morejo po zemlji brodit.
Če se najde tu in tam kaka normalna ženska, preprosta, nezafnana, pa jo razsekljate.
Ženska, ki se na MON hvali kako je lepa in kako pametna, samo kaže svojo nesamozavest. Res lepi in pametni ženski ni treba razlagat, da je lepa in pametna.
Le tu in tam med redno pisočimi naletim na žensko, ki deluje preprosto, neizumetničeno, pametno.
Meni osebno so všeč preproste ženske, ženske, ki si upajo stopit iz stanovanja brez make-upa.
Poznam doktorice, magistre in podobne ženske pa so čisto preproste, brez afnanja, nikoli se ne hvalijo kako so lepe in pametne. Tule na MONu pa čisto nekaj drugega. Kje ste normalne, preproste ženske?
Ne me narobe razumet, ne leti na vse ženske ne MONu, leti le na tiste, ki se imajo za lepe in pametne in ki sekljajo vse druge, ki so bolj preproste, umirjene, neafnaste.
Zdaj me pa spljuvajte kakšen sem, ker ne cenim žensk, ki se tako trudijo v štiklih, z dolgimi nohti, populjenimi obrvmi. Ja taki smo moški, zato pa nismo dobri za take high mone. Samo tudi mi navadni Slovenci raje gledamo za ne tako high ženskami.
Da ne bo katera, ki me bo pljuvala, spraševala kaj pomeni preprost: to ne pomeni neumen. Toliko v opombo, imam magisterij, delam doktorat, da ne boste pljuvale na temo, da je preprost neizobražen.
Default avatar

Robi...

preprostež je napisal/a:
Meni isto.
Ne vem za koga se trudijo, zapravljajo denar in čas, če pa potem ne najdejo ta pravega moškega.
Default avatar

krivokljun

preprostež je napisal/a:
Kaj res, koliko monovk pa si spoznal v živo?
Tipično slovenceljstvo. Bognedaj kaj reči čez Slovence in državo, te že hočejo izselit.

Potem vse v nulo spedenane. A katera sploh kaj dela, če ste vse tako urejene? Menda je najbolj pomembna stvar imeti urejene, nalakirane nohte, populjene obrvi, ličenje v nulo. Kaj, ko kaj delate ste tudi take? A ko greste tekat se tudi naličite? Če imate doma vrt, ga verjetno rihtajo starši, mož, ker take fine dame pa res ne morejo po zemlji brodit.[/quote]

Svet ni črno-bel. Se ti vidi, da si obremenjen z ženskami, sploh tistimi, ki si upajo na glas povedat, priznat, kakšne so in kaj jim ni všeč.
Internet je še vedno le internet. Tu pač izražaš samo en del sebe, za resnično spoznavanje moraš človeka spoznavat v živo. Tudi tu se komu zdiš lahko zatežen do amena, v reali si pa lahko povsem prijeten in zabaven sogovornik.
Prav imaš. Imeti izobrazbo še ne pomeni, da si tudi čustveno inteligenten. Ti si prvo, a žal nisi drugo. Mogoče bi bilo bolje, ko bi pisal vedno z istim nickom, tako pa zgleda, kot da pobiraš dele iz različnih tem in se potem pritožuješ nad pisci. Treba gledat tudi kontekst napisanega, kar se kot izobražen človek gotovo zavedaš.
Default avatar

Princess28

Tole je sigurno samski34 ali kakšen njemu podoben, ki se je že oglašal pod drugimi temami. In tale stavek:

Enim menda slovenski moški ne dišijo, ker so tujci toliko boljši. Ja, pa pojdite ven, kaj še počnete v Sloveniji?

...Se nanaša name:) Očitno se tip res zavrnjenega počuti od ženske populacije. Krivokljun-ta tip ženske deli na črno-bele. Torej zanj obstajajo samo ženske brez make-upa, brez nalakiranih nohtov, ki urejajo vrt, so prijazne, preproste..Na drugi strani so pa ženske z make-upom, ki po njegovo mislijo da so nekaj več, ki ne znajo nič delati, še avto komaj vozijo, so neizobražene, in govorijo okoli kako so lepe in hude.

Kje so sive nianse tipo? Ljudje nismo črno-beli, svet ni bipolaren, to sem že pisala, bipolarnost na tem svetu je iluzija.
Default avatar

Cicadraza

Slovenke so v tujini treća liga, Crnci in arapi so u glavnome njihov najveći domet. Je jednostavno prevelika konkurencija ostalih predstavnic ženskova spola. Proti ženam iz baltskih država, skandinavije, in slovanskih država bivšg Sovjetskega bloka pa se lahko skrijejo, tako po fizici ko po inteligencii Osobito pa naše j... e to, da nemajo ženstvenosti in manjko le tega izražajo uz povečanu agresivnošču, tako verbalnu kot fizičku. Posebej na takšnih forumah, gdje so tudi najbolje zakompleksane osobe cari virtualnoga sveta.
Ajde navali krivokljune in preostale slovenceljnke, cicadraza vas ćeka.....
Default avatar

krivokljun

No, tole pa je ena spakedranščina! Wannabe srbsko? lol

Kot že rečeno, nekaterim je ogrožujoča že sama misel, izrečena beseda in se vedejo izrazito obrambno.
Default avatar

Princess28

Nisem še slišala za obstoj jezika srboslovanglespankedralschino. Je kdo od vas že slišal za ta jezik:)?
Default avatar

Alexis

preprostež, če pa imate slovenski moški raje Ukrajinke, Hrvatice in vse drugo, samo slovenk ne :-) Sodeč po mnogih objavah na MON-u.Glej, ne smeš takoo črno-belo deliti; če katera piše, da se liči, je ne moreš apriori označiti za nepreprosto in delovno nesposobno. Ne razumi tega kot ponudbo, ker temu ni namenjena, ampak kot to, da ne moreš ženske označiti na podladi ene objave, ki jo napiše, ker je realnost čisto drugačna:


No jaz sem MON-ovka; trenutno delam od doma (to je razlog, da sem trenutno na netu ves čas po malem), septembra me čaka služba oziroma pripravništvo. Puljenje obrvi vzame par minutk (tako kot umivanje zob) in to zagotovo ne pomeni, da ne bi mogla vsak dan skuhati še kosila, ker ga (včasih tudi dvakrat, če pride pozno popoldne na obisk nečak, ki dela izpit). Velikokrat ga naredim še pri fantu, tako da je kuha moja praksa. Vsak teden pokosim travo doma (z mamo povečini delava vse sami zunaj, ker imam lenega očeta). Nekajkrat na teden zalijem rože, odstranim plevel, za vrt skrbiva obe. Pa da ne bom dolgovezila: tudi pometem veliko dvorišče, pomijem tla v hiši, pobrišem prah in vse in vse, kar spada zraven. Kot sem že napisala, ata ne dela nič (pa ga imam vseeno rada, ampak tu ga pač ne morem več spremeniti). Je pa sicer res, da nisem na kmetiji; a dela je vseeno dovolj.

Iz zgoraj opisanih razlogov (dela; niti mi niso všeč) res ne nosim modnih geliranih nohtov, prav tako se v prostem času ne ličim. Ne ličim se, če grem na sprehod, na kolo ali v trgovino. Tudi za piknike, ki so zadnje čase tako pogosti, ne. Se pa naličim morebiti enkrat ali dvakrat na teden (za kino recimo ali kakšne zabave) in to mi spet ne vzame več kot pet minut in mi ne jemlje opravilnih sposobnosti za ostala dela in za ljubezen do fanta.

Kar se tiče lepotnih ritualov: edino, kar počnem res redno in brez pardona, je dvakrat na teden ravnanje las (15 min; vendar bi mi isto vzelo, če si ne bi ravnala, ker si jih moram posušiti v vsakem primeru, sicer se prehladim) in recimo trikrat na teden puljenje obrvi. To so res drobni, rutinski opravki in res ne morejo jemati preveč časa za delovne obveznosti. Prehranjujem se normalno in jem vse, a v normalnih količinah. Pazim le, da ne presežem 53 kg.
Default avatar

Alexis

Aja še to: jaz se nimam za lepotico, ampak povprečnico (nekaterim moškim sem baje zelo všeč, drugim ne). Imam lepše (recimo velike modre oči) in slabše poteze (prepolna lička) obraza in telesa, tako kot skoraj vse.
Default avatar

Sadni

VSAKA TI ČAST ZA TA POST PRIJATELJ ! Vse kar si napisal od začetka pa do konca je nič drugega kot resnica. Že včeraj sem se spraševal pa kako že ? Pa saj cel dan visijo na forumu. Tole pa, da znajo bolje razpolagat s časom je pa že čista komedija. Kako zdaj bolje razpolagaš s časom od nekoga drugega, če pa pustiš na forumu preko 1000 sporočil na dan ? Saj samo na forumu visiš in nič drugega :)

Še bolj bi bil vesel pa, če bi kar direkt napisal kateri vzdevki so te najbolj zmotili. Jaz bi sem prištel to gospodično krivokljun, zmedeno_samico in kot tretjo to vase zagledano perfektno monolovko "princess". Že to, da si daš vzdevek princeska mora biti nekaj hudo narobe s tabo, kaj šele, da se hvališ ( kako se lahko sploh hvališ s tem ? ) kakšnega izgleda so bili tvoji bivši partnerji. In ta krivokljun, ki teče 3krat-4krat na teden, pa nabija boksarsko vrečo, igra squash, pa nevem katere športe mi je še vse naštela, ja dej no, čudno da mi nisi gor prilepila še kakšen film od Sylvester Stallona. Tudi ona se rada pohvali kako redno zvabi kakšnega lepotca v posteljo in kolikokrat na dan seksa. Tatretja, zmedena_samica je pa tok polna sebe, da se je še pogovarjat z njo nemogoče. Moraš imeti perfektno slovenščino, da se lahko z njo zaštekaš, pa še to je vprašanje, če se bo obneslo, ker ima ( baje ) vsak dan menstrualne popadke. Ni čudno, da tako rade govorite o BIVŠIH, kdo bi pa zdržal s tako žensko dlje kot 3 mesece ?
preprostež je napisal/a:

Enako :)
"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.
Default avatar

krivokljun

Ti je zdaj prišlo, Sadni?

Toliko čustvenega naboja je sposoben samo mlad teliček. Ampak zrezki so pa dobri, mmm
Default avatar

Sadni

Alexis je napisal/a:
No jaz nimam raje Ukrajinke, Hrvatice in vse drugo, kot Slovenke. Povsod lahko naletiš na kako luštno, ne rabim za to it na drug konec sveta.
"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.
Default avatar

Sadni

krivokljun je napisal/a:
Na take otročarije še odgovarjal ne bom več.
"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.
Default avatar

krivokljun

Sadni je napisal/a:
Aja, pol se norčuješ samo iz resnih postov, good to know.
Default avatar

Princess28

Pasla naš'ga sem,
telička, da bo,
kravca prej postal.
Na tale lepi dan,
Sadni:), kup ti trave dam,
da bi še naprej lahko
molzila te tako lepo.
Default avatar

Sadni

Glej, ne da se mi, res. Povedal sem svoje mnenje, tako si pač jaz mislim, če te pa kaj moti je pa potem to tvoj problem.

Res je, iz resnih in debilnih postov se včasih rad tudi norčujem. Zato, ker samo delujejo resni, če jih pa malce bolje prebereš pa izpadejo kar precej premaknjeni. Človek res ne ve več, a je oseba na drugi strani resnično v kakšnih hudih težavah, ali pa je vse skp fake in nekdo pač samo rad trolla po forumih. V obeh primerih mi je smešno, ne morem si pomagat.
"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.
Default avatar

zmedena_samica

preprostež je napisal/a:
Bednik....toliko zadovoljstva, kakor ga jaz najdem s sabo in v sebi, ti ne boš imel nikoli. Zatlači si nekam te akademske titule, dobro vem, kako so v resnici njihovi imetniki socialno in še kako drugače gnili oz najdi se neko nevrotično kokoš v tistem krogu, punce iz MON-a pa pusti pri miru...v redu shajamo brez tvoje samopromocije, tvojih kritik in bolnih stališč.
Kaj pomeni preprost - vsak, ki ima bolj ali manj razvito domišljijo in premore nekaj asociacij na ta "termin" ima o tem svojo predstavo, kdor ne zna te "predstave" spraviti v opisno obliko je žal umsko omejen. Doktorat!? My ass!!!
[center]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."
[sub]-Triumph[/sub][/center]
Default avatar

marinec.si

preprostež je napisal/a:
Kaj pa tebe muči, sveta magisterska preproščina? Menda ne iščeš žensko zase na tejle moni, ali pak? Rabiš eno za štihat po vrtu ali ti ništa ne tražiš, samo se hvališ? To pa ne bo šlo tule, ne in ne. Obrale te bodo do kosti in istočasno popljuvale tole temo, iz katere glihkar delaš nekakšen doktorat. Mislim, da ravno to iščeš, zato zamiži in - uživaj.

Ajde, dajte ga. Kdor visoko leta, je preprost pilot, z magisterijem.
Default avatar

Cicadraza

Le vkup, le vkup, uboge МОНОВКЕ !!!!!
Ajmo krivokljunac, ajmo !!!
Default avatar

preprostapunca

Sem ženska in se s preprostežem strinjam. Toliko hvalisanja kot je tu gor in kako so vse super in uspešne, človek ne najde kar tako.
Seveda ne mislim, da so vse MONovke take, jaz mislim tiste, ki se tu gor hvalisajo in sekljajo ljudi.
Zmedena_samica, nisem si mislila, da spadaš skupaj z omenjenimi ženskami. Jaz sem mislila, da ti spadaš med ok MONokve, ampak zgornje zapisano pa ne daje vtis, da si prijetna ženska. Vidim pa, da rada žališ, da si celo vulgarna.

Mene osebno opis preprosteža ni niti malo prizadel, ker vem, da nisem taka, vem pa, da je tu gor polno žensk, ki so polne same sebe. S tem pa seveda ne mislim, da so vse ženske tu gor take. In tudi on ni pisal, da smo vse enake. Njemu gredo samo nekatere na živce. Ne vse.