Forum.Over.Net

Starševski čvek

Strojanovim neznanec plačal elektriko

Default avatar

tako je to

Strojanovi so spet priključeni na električno omrežje. Neznani donator jim je namreč plačal za okrog 6 tisoč evrov dolga.

Neznani donator je Strojanovim plačal elektriko, je poročal Svet na Kanalu A. Strojanovi so namreč ostali brez elektrike, saj je okoljsko ministrstvo prenehalo plačevati račune, tega pa Strojanovi niso vedeli.

"Nihče nas ni obvestil. Če bi vedeli, bi jo plačevali, tako kot plačujemo vodo," pravi in dodaja, da se zaradi odklopljene elektrike za zdaj še ne nameravajo seliti v Ambrus. "Tako ali tako ni razlike, ali smo v šotorih tukaj ali tam," je za zurnal24.si v sredo povedal Rajko Strojan.

Na ministrstvu pravijo, da so odvetniški družbi Čeferin posredovali dopis, "da morajo solastniki Strojan, glede na to, da so na podlagi pravnomočnega sklepa o vpisu nepremičnin postali lastniki nepremičnin v Rojah, urediti prenos merilnega mesta za električno energijo in prenos odjemnega mesta za vodo. Za vodo je bil prenos urejen, za elektriko pa ne."

Po besedah Aleksandra Čeferina je bila med MOP in Strojanovimi glede plačevanja elektrike podpisana zgolj menjalna pogodba, ker je bil tak dogovor ob podpisu.

"Lahko pa rečem, da o elektriki ni bilo govora, saj je popolnoma jasno, da elektriko plačuje tisti, ki jo porablja. Strojanovi nimajo prav nobenega pravno relevantnega razloga, da elektrike ne plačujejo. Situacija je enaka, kot če vi ali jaz ne bi plačevala elektrike in bi to zahtevala od države. To je nesmisel."
Default avatar

NNdonator = davkoplačevalec

Kaj niste slišali na koncu..............PLAČALI SMO JIM MI !!!

Pošteno, delavno ljudstvo!!
Default avatar

NE MOREŠ VERJET

BANDA , CIGANSKA !
Default avatar

cklbgć

Ja, itak da mora biti 'neznani donator', ker cigani toliko denarja legalno ne bi smeli imet. Seveda so si plačali sami. Incognito. Če bi socialna izvohala denar, bi jim ukinila transferje. Tako ga imajo pa verjetno v štunfu.
Default avatar

Julka iz tujine

tako je to je napisal/a:
Ni res, da je situacija enaka!
V kolikor vi ali jaz NE BI PLACEVALI elektrike, bi vam jo izklopili v parih mesecih!
Default avatar

mi smo jo plačali

oz. ministrstvo z našim denarjem.
Default avatar

Menka

Očitno je treba groziti naši ljubi državi, da poklekne.
Default avatar

Pikapoka33

Po mojem so plačali Ambruščani, da se nebi tja vrnili...:D
Default avatar

A H 18

če bi herr AH uresničil svoje zamisli, ne bi dvopeki kradli in nabiral bakra,kvečjemu nekaj svinca
Default avatar

Borat

Primož, a sem priden, ker ne komentiram in ti ne dam dela, da me morš brisat? Pa kakšne ovadbe si tud ne bi nakopal na glavo.
Default avatar

gesta

Pikapoka33 je napisal/a:
:)))))))

dobra!!!
Default avatar

Savitri

Zanima me, kaj hudiča so počeli, da so v treh mesecih porabili za 6000 € elektrike. Pri nas bi ta znesek zadostoval vsaj za 10 let. Ali mogoče gojijo konopljo?