Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenLaura Sardinšek, mag. kozm., dipl. m. s.

ličenje, nohti, frizura - birma

Default avatar
ojla,
konec meseca imam birmo, saj verjeto podobna tema že obsaja samo res nimam časa da bi jo iskala, zato prosim če mi katera lahko pomaga.
za birmo bom imela rumeno obleko z belimi pikicami in črnim pasom ter črnim bolerom, čevljev še nimam...hahaha vrjetno bom črne.
zanima me kakšne barve naj si narednim nahote, kako naj se naličim in kakšno frizuro naj si dam delati (imam rjave oči in rjave lase)????
Hvala ;)*
Default avatar
Nohte povsem naravne. Barv in vzorcev boš že tako imela dovolj. Letos in že tudi lani so celo zvezdnice na oskarjih imele povsem navadne nohte, lepo oblikovanje, pristrižene, torej kratke. Kvečjemu si jih je kakšna pobarvala s temno rdečo, ki pa tebi na obleko ne bi šla.

Jaz bi torej rekla, nohte postriži, lepo spili s pilico, nanesi plast ali dve brezbarvnega laka in to je to.

Črni nohti bi celoten videz naredili preveč dramatičen, gotski, in sploh so neprimerni za tako priložnost. Rumeni bi bili tudi predivji, sploh na fotkah pa bi znalo izgledati, kot da imaš rumene od zanemarjenosti, kajenja, ne pa od laka.

Make-up preprost, naraven. Puder - pa ne premočen - če je potrebno zakriti kakšne nepravilnosti, malo rdečila na lička, maskara. To je to.

Frizura pa bi samo rekla, ker več podatkov nimam, nikakor ne polikaj las, letos so bolj modni naravni, lahko tudi valoviti lasje, prečka po sredini. Na tvojem mestu bi šla k frizerju, pa ne zato, da bi naredil neko grozno slovesno frizuro s kodrčki spredaj, ampak da bi postrigel konice in lase lepo na krtačo posušil tako, da bi stali na svojem mestu in imeli malo oblike.

Vseeno se zavedaj, da gre za tvoja rosno mlada leta in za birmo, ki le ni nek prostaški praznik. Ker bo obleka že precej opazna (btw, pikice na rumeni obleki so mi zelo všeč!), vse drugo drži v mejah normale oz. se odloči za naraven videz. Verjemi, ko boš čez leta pogledala slike, ti ne bo žal. :)))

Za konec še trije primeri nohtkov z oskarjev:

Slika

Slika

Slika

LP,
Lenka
**********************************************************
http://www.Fashionista.si
Kaj naj oblečem?
Default avatar
kje pa si kupila obleko

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen
Laura Sardinšek , mag. kozm., dipl. m. s.
Laura Sardinšek