Forum.Over.Net

Računalništvo, telefonija, internet in televizija

Računalniki, programi, tabele, televizijski programi, operaterji, mobilni telefoni, tarife, nastavitve, programska oprema, e-naprave in povezave, hitrost interneta, wifi, cene ...

HTC predstavlja novi Desire C, pri nas na voljo že prihodnji mesec

Default avatar

lampelina

HTC predstavlja novi Desire C, najnovejši pametni telefon z zvokom Beats Audio, ki omogoča, da glasbo poslušamo tako, kot si je glasbenik zamislil. Omogoča tudi enostavno upravljanje z zasebnim in poslovnim življenjem ter enostavno deljenje trenutkov. Vrhunsko zasnovan telefon, ki je še vedno cenovno dostopen.

Opremljen je z zmogljivo baterijo, 3,5-palčnim HVGA zaslonom z ločljivostjo 480 x 320, kamero s 5 megapiksli, 600 MHz procesorjem in 512 MB pomnilnika. V samem aparatu je na voljo 4 GB prostora za shranjevanje podatkov, kar pa je moč nadgraditi z microSD spominsko kartico. HTC nudi svojim uporabnikom, da se preko tega pametnega telefona povežejo z Dropboxom, kjer jim je na voljo še dodatnih 25 GB prostora.

Aparat je na voljo v rdeči, beli in črni barvi. Vključuje prednaložen HTC sense 4.0, vgrajen v operacijski sistem Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). Na slovenskem tržišču bo na voljo od junija 2012.

Več v prilogi.
Priponke

49667_HTC-Desire-C-BACK-WHITE.jpg
0 (13.63 KiB)

49666_HTC-Desire-C-FRONT-RIGHT-RED.jpg
0 (19.61 KiB)

[Razširitev doc je bila deaktivirana in ne more biti prikazana.]

Default avatar

tomaz

Uh, Android 4.0 na 512MB in 600Mhz procesorju? Nexus One na 1 GHz, 512MB RAM in Android 4.0 pa ne dela tako hitro kot Androind 2.3!
Default avatar

lampelina

Ja, tudi meni se zdi malo švoh, že Android 2.3. na Wildfire S je počasen, pa nima bistveno slabših specifikacij kot Desire C.
cron