Avtomobilizem

Odgovarjajo:

Kaj sem še počel na Slovaškem

Default avatar
Da ne bo katera mislila, da smo samo ženske gledali na Slovaškem ( http://avto.over.net/sport/avtomobilize ... wtcc-2012/ in http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 773&type=1 )!

Tudi to se je dogajalo: http://avto.over.net/sport/avtomobilize ... irkalniku/

In kaj si ve mislite o usodi?
Default avatar
a ta novo fabrko od KIE v Žilni si si šel pogledat??

a delajo v tej fabrki tud hyundaie ali samo kie

kaj je pa punca rekla glede na to da si tud druge babe gledu (glej, da ne bo kot pri švarciju, ko je falil in napančno osebo obkrožu na volitvah, potem pa ni mogle 14 dni seksat)

drgač ti pa želim čim več sreče in uspeha na tvoojem področju

EJ MAM PA DVE VPRAŠANJI

1.) ZANIMA ME, POD KAKO TRŽNO OZNAKO PRODAJA MERCES BENZ BENCINSKE IN DEZELSKE AGREATE (bluetec je menda samo za tovornajke, kaj pa avti?)

2.) Kakšen sistem uporabja BMW v dizelskih agregatih za zmanjševanje tako trdnih delcev, kot NOx... (je isti kot pri skupini VW)

Hvala!!!!!
Default avatar
Moj tudi ve,da si s tem služim kruh (trenutno celo za oba),pa ga vedno bolj moti.Najbrž ni objektiven,ker ko gre kdaj z mano,si podrobno ogleduje vse prej kot razstavljene jeklene konjičke.
Default avatar
Dej,če ti slučajno poči film in tvojega nekam pošlješ...Oglasi se mi.Jaz bi z veseljem imel hosteso in jo s ponosom branil pred drugimi.A si samo pri avtomobilih ali mogoče še kje drugje?
Default avatar
IztokFranko je napisal/a:
ja vem, da so dizli označeni kot CDI. Zanimajo me oznake Bluetec, Blue efficiency (katera je za bencinske, katera za dizle) Nmreč, nekej sem zasledil, da naj bi bil bluetec za dizle, blue efficiency za bencinarje, potem pa sem videl nekega cdi-ja z oznako blue efficiency....

zato me to čist ko informativno bega

hvala za odgovore in trud
Default avatar
Super. In kako je bilo? Si sel samo za avtomobile ali si se kaj potoval? Jst sem bil pa pri sosedih na Ceskem. Pa tazelenega sem pil. Spet.. :d Samo pocutil sem se pa kot bi sel v Slovenijo heh. Se vlaki so isti letnik, hrana pa tudi zelo podobna.

Moderatorji