Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenLaura Sardinšek, mag. kozm., dipl. m. s.

Kako se vam dopade ta znamka (Herve Leger)

Default avatar
Odgovor na temo:

http://med.over.net/forum5/read.php?151,7776724

Herve Leger je sicer legendarna znamka in oblačila presenetljivo lepo oblikujejo postavo. Gre v bistvu za nanizane "elastične povoje", ki stisnejo telo in običajo naredijo zelo ženstveno obliko. Zvezdnice pogosto posežejo po teh stvaritvah, saj na visoke pete in kak blejzer izpadejo prav krasno.


Slika

Je pa tako, kot vsak kreator je tudi Leger za tiste z globokimi žepi in takim stilom ali pravo priložnostjo. Po večini (razen kakega krila) to pač niso obleke za navadne smrtnike za vsak dan in tako jih je treba tudi obravnavati.

Ponavljam, gre za kakovost, ki pa ima svoje pogoje. Saj tudi z Maseratijem ne hodimo v normalne službe in kavarja ne jemo za zajtrk ob kavi. Vsaj v mojem svetu ne. :) To pa še ne pomeni, da gre za nič vredno zadevo ali za nekaj, kar je vredno zgražanja.

Če pa je komu všeč stil, pa nima financ za original, pa zagotovo vsaj H&M, Zara in Topshop že nekaj sezon ponujajo krila v Herve Leger stilu.

Npr.: http://www.topshop.com/webapp/wcs/store ... s=category

Nosijo pa se lahko tudi bolj sproščeno, npr. z ohlapnim topom ali puloverjem in na balerinke. V takem stilu so popularna predvsem pri hipster generaciji.

Slika

LP,
Lenka
--
Fashionista.si - Beri...Živi...Bodi...
Portal za vse, ki jim moda predstavlja zabavo, izziv in strast!
**********************************************************
http://www.Fashionista.si
Kaj naj oblečem?

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen
Laura Sardinšek , mag. kozm., dipl. m. s.
Laura Sardinšek