Starševski čvek

kako in z kakšno prehrano nad celulit

Default avatar
Stara sem 39 let in imam celiakijo...ampak podedovala sem celult...nisem debela visoka sem162 cm in težka 60kg, rada pa bi bila malo manj celulitična. kateri hrani vse se moram izogibat, če se želim tega hudiča znebit?imam ga celo po trebuhu!
Default avatar
Z telovadbo draga moja.saj jaz tudi nisem debela,sem še presuha,moj ITM je 16 pa sem začela dobivati celulit.
Default avatar
če mene vprašaš, se je potrebno izogibat umetnim dodatkom v hrani. čim bolj naravno. moja babica pri 85 ni imela nobenega celulita... celulit je posledica vse kemije, ki jo pojemo... drugače si ne znam razložit celulita pri suhih najstnicah in pri športnicah...
Default avatar
pri 162 cm in 60 kg nisi debela?
Default avatar
nevednica1 je napisal/a:
Jaz imam pri 50 letih in isti višini (no, mogoče sem že kak cm skup zlezla) 50 kg. Pa nisem glih koščena. Si ne predstavljam, kakšna bi bila z 10 kg več ...
Aja, celulit imam pa vseeno, to itak ni odvisno od (ne)debelosti.
Jem relativno zdravo, morala bi več pit (vodo), pa več se gibat, pa črtat še tistih par čikov dnevno ... Pa še ne vem, če bi kaj pomagalo. Se pa ravno ne sekiram zarad celulita, še kaj hujšega je v življenju :)
Default avatar
Polona in si resna, pa ne se zajebavat. Vse kar je manj so klocaste prekle, za katerimi rožlja. Pa to sta vedve, ali ne? Moški vaju ne bi niti ovohavli, kaj šele povohali.
Default avatar
svašta noo: in to govorijo samo ženske,ki so pač bolj pri sebi :)
žalostno
Default avatar
proti celulitu pomagata tudi dober spanec oz. zadostna količina spanca in pa dobra prekrvavitev skozi gibanje kot skozi tuširanje.
Default avatar
terdtd je napisal/a:
Pomota, govorim iz izkušenj, na srečo sem moški, z izklesanim telesom, ki pa ne mara suhic, pač pa ženske s čvrsto ritjo, ornk mišičastimi bedrami in D košarico. Vse ostalo odpade. Ženska s 50 kilami in pri meter 60 tega pač ne more imeti. Celulit pa me niti ne moti preveč.
Default avatar
Govoriš iz izkušenj vseh moških?
tako je kot praviš TI ne maraš suhic.