Forum.Over.Net

Ženski in Moški čvek

vprašanje za tiste ki se ukvarjajo z fitnesom

Default avatar

povečanaritkica

Kakšne vaje delat za lepo zaobljeno in pa polno rito? Vse več opažam suhih bejbik z velikimi polnimi ritmi in si take želim še jaz. Z kakšnimi vajami pridem do lepo zaobljene ritke kot jih imajo punce pri reef ipd?
Default avatar

Kalipso the bitch

Na spletu poišči videe od Leandra Carvalha, Brazilian butt lift, nek drobiž od tega je tudi na youtubu. Sicer pa čemu imeti debelo in polno rit? In če opazuješ druge punce - ali je vse v redu s tabo? Ali želiš bolj ugajati suhim bejbikam s polnimi ritkami ali kako? Tudi prav. Tipsoni itak iščejo samo "špranjo" in nima veze, če ima lastnico popolno ritko ali ne oz tudi vse ostalo nič ne šteje...žal tako pač je.
Default avatar

Sadni

Počepe delaj z utežmi. Druge poti ne poznam.
"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.
Default avatar

krivokljun

Pokliči po fitnes centrih in vprašaj, ali imajo osebnega športnega trenerja (ne nekega študentka), ki se spozna na delovanje mišic in se vpiši v fitnes pa ti bodo tam povedali.
Default avatar

Alexis

Mislim, da je to genetsko in da so rezultati pri športanju res miniminimalni. Pa zakaj bi imela debelo, zaradi oglaševanja Kim Kardashian in podobnih? Kaj kmalu bo zaradi takšnega oglaševanja še več plastičnih operacij podobno, kot je zaradi prsi. Potrošniški sistem - daljše lase (poplava podaljškov) večje prsi, večje riti, večje ustnice, večje sramne ustnice .... Kaj še sledi?
Default avatar

dejan007

Počepi,kolesarjenje in pravilna prehrana!

Treba je povdariti,da telo potrebuje 40 minut aktivne vadbe predno pride do stadija,ko se maščoba začne topiti,torej moraš biti akticna cca 90 minut,da si nekaj naredila!

LP