Starševski čvek

angelska, prosim za pogled v karte

Default avatar
kako mi kaže glede zakona, saj močno škriplje, in sem že utrujena od krpanja razpok, ali se mi v prihodnosti obeta še kaj ljubezni? trenutno se počutim, kot vdova ob živem možu.
Default avatar
osamljena na kvadrat je napisal/a:
As mečev nakazuje nek nov začetek v tvojem življenju, po možnosti na več frontah. Včasih se lahko začne z neke vrste ločitvijo - od odnosa ali delovnih razmer. Vedi, da je strah pred prihodnostjo lahko včasih koristen - pod njim je vse dobro. Koristna energija, ki te vodi tja, kjer želiš biti.

Na splošno te karta poziva naj te ne bo strah narediti preskok, če je to v tvojem interesu. Skratka, to je klic po pogumu. Nek pregovor pravi "občuti strah, ampak kljub temu to stori". Imaš že dobro idejo o tem, kaj je potrebno storiti. Najtežji del je to storiti. Začni že danes.

V zvezi z ljubeznijo lahko ta karta pomeni, da si pripravljena, da začneš nekaj novega. Nakazuje na to, da je nekaj v trenutnem odnosu, čemur si se odločila narediti konec. Ne obotavljaj spregovoriti o tem, kar imaš v mislih. Če je nekaj v odnosu boleče ali slabo zate in boš zaradi tega "izgubila" partnerja, ker boš ti tako želela, v resnici ne boš izgubila ničesar, ker si vodena k razmerju, ki je boljše zate. Govori resnico.
Default avatar
Prosim lepo, če bi lahko še pogledali meni. Kako se bo nadaljevalo moje zdravljenje ali vidite izboljšanje?
Hvala vam in lep pozdrav
Default avatar
Na splošno te karta poziva naj te ne bo strah narediti preskok, če je to v tvojem interesu. Skratka, to je klic po pogumu. Nek pregovor pravi "občuti strah, ampak kljub temu to stori". Imaš že dobro idejo o tem, kaj je potrebno storiti. Najtežji del je to storiti. Začni že danes

Hvala za tako hiter odgovor, in priznam, da je vse napisano, če dobro pomislim res. To popkovino bi rada pretrgala, a me je strah, ja težko mi je to storit. Takorekoč res ne bi izgubila nič.

Želim si le umirjeno življenje, ob nekom, ki mi bi znal tudi prisluhniti. Ali bom tako osebo kdaj našla? Hvala še enkrat.
Default avatar
Prosimmm lepo še meni je napisal/a:
Ne me vikat, no :). Tudi jaz si drznem tikati, ... :)

Za sedanjost se je odprla karta The World, kar pomeni, da bi tvoje zdravje moralo biti na vzponu.
Morda si boš (ali si si že) pomagala z iskanjem zdravilca, ki dela poleg tradicionalne medicine. To ni nadomestilo za zdravniško zdravljenje, ampak dodatno, v sodelovanju s tradicionalno medicino.
Seveda tvoj zdravnik ne bo srečen glede tega, in ti lahko npr. reče, da ni možno, da se ukvarjaš z jogo, ker bi te ovirala pri zdravljenju artritisa. V tem primeru je morda bolje, da si poiščeš drugega zdravnika. Sledi svoji intuiciji, kaj je najboljše za tvoje zdravje. Poišči ljudi, ki imajo več informacij, kot jih imaš ti. Izobrazi se, kolikor se lahko. Zavzemi se zase.

V prihodnosti se bo tvoje zdravje po vsej verjetnosti obrnilo na bolje. Počutila se boš zdravo in polno energije. Tako pravi karta Ace of cups.
Default avatar
osamljena na kvadrat je napisal/a:
"Če je nekaj v odnosu boleče ali slabo zate in boš zaradi tega "izgubila" partnerja, ker boš ti tako želela, v resnici ne boš izgubila ničesar, ker si vodena k razmerju, ki je boljše zate."

Se pravi, da jo boš našla :).

Tako, zdaj grem pa spat, moram zgodaj vstat.

Lahko noč.
Default avatar
Hvala za tako hitri odgovor.
Lp,
Default avatar
angelska je napisal/a:
najlepša hvala,
Default avatar
Zanima me, kako mi kaj kaže na ljubezenskem področju? Hvala.
Default avatar
Mene pa zanima, če se nam kaže kakšna selitev.
Hvala
Default avatar
Mene tudi zanima, kaj se meni kaže na ljubezenskem področju! Vnaprej hvala angelska in lepe praznike.
Default avatar
mene pa zanima, ce mi bodo podaljsal porodnisko... bom hvalezna za odgovor
Default avatar
osamljen... je napisal/a:
Možno je, da se bo romanca iz tvoje preteklosti ponovno vnela. A je to tisto, kar si želiš?
Zdi se, da romantična razmerja trenutno niso tvoja prioriteta. Če tvoj razum pravi, da si ne želiš ničesar drugega, kot romantično razmerje, poglej svoje obnašanje. Se ujema s to razlago?
V resnem razmerju se premikaš v različnih smereh že kar nekaj časa. Poskrbi, da bosta čas in trud ostala povezana, da ohraniš iskrice pri življenju.
Default avatar
osamljena .... 3 je napisal/a:
Če že imaš določeno osebo v mislih - se bodo stvari dobro razvijale.
Če si pa samska, pa si zapomni, da nihče od nas nima le ene osebe, ki je edina oseba, s katero lahko imamo globoko, čustveno in srečno razmerje :)

Lepe praznike tudi tebi :)