Potovanja.Over.Net

Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Valencia, Marseille

Default avatar

unKnown

Živjo, v prihodnosti grem v ta dva mesta in me zanima, kaj se splača pogledat :) pa če bi se vozila s taxijem, kakšne so cene?
hvala
Default avatar

valencia

Kaj se splača pogledat? Odvisno, kaj te zanima.
Jaz se npr. po večjih mestih zelo rada potikam po parkih, grem v botanični vrt, živalski vrt, pa raziskujem kake skrite uličice, zelo me zanima arhitektura... Muzeji in podobne "must see" destinacije pridejo na vrsto na koncu, če ostane kaj časa in če niso predrage vstopnine.
Valencia je luštno mesto, tisti bolj stari del povsem obvladljiv peš. Sem pa bila pred leti, ko še ni bilo krasnega akvarija in modernih zgradb mesta znanosti in umetnosti. To je po moje nujno za pogledat.
Na netu je kar nekaj uporabnih spletnih strani, tole je npr. ena izmed njih, pa si lahko pogledaš, kaj je za videt in kaj te zanima.

Marseille je pa še na mojem seznamu destinacij za prihodnja leta :)
Default avatar

unKnown

hvala ti, si bom pogledala malo na te spletni strani :-)
Default avatar

abs

Ja, Valencio prepešačili v enem dnevu, živahna in slikovita tržnica, katedrala ( ena slika je še posebej zanimiva iz medicinskega stališča, razlago čakam!!), vse v lepem spominu, le paela je bila najdražja in ne najboljša v Španiji. Ljudje pa kaj drugega kot -Španija!!!
Default avatar

Maja.2

Živjo!

Jaz živim v Marseillu, tako da če te kaj zanima mi lahko pišeš

[email protected]

LP,
Maja

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net