Starševski čvek

Kavitacija

Default avatar
Odločila sem se, da poskusim s parimi tretmaji kavitacije. Zanima me, kako sam poseg poteka in kako ste zadovoljne tiste, ki ste kavitacijo že opravile.
Default avatar
tudi jaz grem.preko kuponko.si bom kupila bon. kolegica hodi in je zadovoljna.
Default avatar
Eleen, jaz grem ta teden prvič. Poročam.
Default avatar
Sliši se čudovito,vendar se odvečni kilogrami ne pridobijo čez noč-čez noč jih niti ne moremo izgubiti..Če se odločite za kavitacijo,je treba po njej nujno porabiti odvečno energijo z intenzivno vadbo(znojenje),saj se v telo vnese dodatna energija-če je ne,se v telo začne nalagati "zaloga" in je učinek dosti manjši. Res je,da je kakšen centimeter manj viden že takoj po terapiji,vendar je zelo pogost boom-efekt(še več cm kot prej)...pa še to-evropski saloni to terapijo množično ukinjajo(!!!!!)-zadeva le ni tako nedolžna. Če mene vprašaš-škoda denarja...
Default avatar
Bila že štirikrat in efekt je. Samo mislim, da bo par terapij premalo.
Lili, kakšen link? Jaz sem o kavitaciji veliko prebrala, pa nisem našla nobenih opozoril. Jaz kavitacijo kombiniram še z drenažnimi maskami in proticelulitnimi masažami.
Samo ne mislite, da boste tiste, ki imate že dolgotrajni celulit, čez noč ostale brez. :) Tudi jaz nisem tako naivna. Opažam pa, da se hlače lažje zapnejo. Telovadba + pitje obvezno.
Default avatar
Sem bila na probni kavitaciji in en učinek je. Bila sem v bistvu na predstavitvi in terapija traja pol časa, ki je drugače namenjen za vse skupaj. Bistvo pri kavitaciji je, da je sestavljena iz štirih delov ki traja vsak po pol ure. In sicer se začne z ogrevanjem z IR, potem sledi kavitacija, potem RF in na koncu še limfna drenaža. Ne nasedajte, če vam želijo prodati manj. Po tem sem šla še na fitnes, da pokurim maščobo, ki se je izločila. Ne vem sicer, če je to običajno, ampak meni se je začela maščoba izločati skozi črevesje že isto noč po kavitaciji. Zgledalo je kot rahla driska. Sedaj pa se še odločam za 10 tretmajev. Moram zbrati denar:)
Default avatar
Tista driska ni bila posledica kavitacije. :)) Ne se hecat, no. Maščoba se izloča skozi jetra, ne skozi črevo. :)))
Default avatar
tukaj gor!Kot očitno, ženske nekaj kupujete in sploh ne veste KAJ!Vidite akcijo in potem brez da tja kličete, tukaj sprašujete.Prvič, kavitacija je ultrazvok, oziroma nekirurška liposukcija.Učinki so 100%.Vendar, tisti, ki vam je to prodal, če vam ne dela limfne drenaže, če vam ne da vprašalnik o zdravju, in tisti ki vam ne da pisna navodila kaj sploh je to tja nikar ne hodite.Pri kavitaciji sta obremenjena 2 organa in to ledvici in jetra.Potrebno je piti do 3 litre vode, da se glicerol izloči , po kavitaciji je potebno pa športat.
Na 1 na dan je super akcija, poglejte pod Kranj, jaz že hodim in sem zelo zadovoljna.
Default avatar
@koliko nevednosti, točno to. Sicer pa, kot sem spraševala, me predvsem zanimajo izkušnje iz prve roke tistih, ki ste kavitacijo že dali čez. Zanima me, kakšne osebne izkušnje imaš ti s tem. Se bolje počutiš, si po tem manj napihnjena, recimo....to me predvsem zanima. Mi je pa jasno, da je treba športat. Sicer hodim v fitnes, a mi je ostalo malček špehka na trebuhu, ostalo je ok, pa tudi celulita nimam za izvoz ( 39 let).
Default avatar
koliko nevednosti je napisal/a:
Tudi tebi ne vem, če je vse jasno. Kakšno zvezo pa ima limfna drenaža s kavitacijo? Edino to, da so rezultati mogoče bojši, ker se istočasno razbija še limfo, to pa je tudi vse. Gre za dva popolnoma različna postopka. Edino je razbijanje maščobe (kavitacija), drugo pa razbijanje limfe. Limfno drenažo se komot dela brez kavitacije (je obstajala že pred njo) in obratno. Odvisno pač od tegam, koliko denarja je nekdo pripravljen odštet.
Avtorica, napuihnjenosti kavitacija ne bo odpravila, malo špehca pa verjetno bo.
Default avatar
ja, limfo se razbija ....
Default avatar
Drage moje, LIMFNA DRENAŽA je obvezna po kavitaciji!!!!!Zakaj, zato, da pospešimo izločanje strupov in maščobe iz telesa, ki jo napravi kavitacija.Zgleda, da vam res ni nič jasno.Jaz imam že 4 tretmaje za seboj in sem zelo zadovoljna.Celulit je izginil, koža je napeta....obseg je manjši.
Default avatar
za dOhA : zelo sem zadovoljna in učinek je zelo viden.Nobena druga metoda,ne obstaja, da celulit izgine, kot kavitacija.Jaz hodim na tretmaje po 40 minut kavitacije kar je zdravstveno dovoljeni maksimalni čas.Tako, da namesto 8 obiskov imam 4 obiske.Ker nekateri centri imajo po 20 minut kavitacije, nekateri pa 40 minut.
Default avatar
Kakšne strupe pa izloči kavitacija? :)))
Lepo so te nategnili. Kavitacija samo razbija maščobo in popolnoma nič drugega. Že res, da se PRIPOROČA podporne terapije, da se izločijo TUDI strupi - maščoba pa se izloča STROGO IN SAMO s kavitacijo. Pišeš nebulouze in mešaš jabolka in hruška. Podporne terapije se izvajajo samo zato, da so rezultati kavitacije boljši, nikakor pa niso obvezne ali nujne. In maščobe se zaradi limfne drenaže nič hitreje ne izločajo, ker eno z drugim nima nobene zveze. Izločanje pospeši samo telovadba in veliko tekočin. In ravno ti praviš, da so ti vse razložili? :)))))
Za rezultate ti pa čestitam. Vem, da zadeva deluje.
Default avatar
Jaz nič ne mešam, verjetno vam ni razumljivo kaj sploh je kavitacija. Ultrazvok pri kavitaciji naredi to, kar ne more nobena shujsevalna dieta - razbije mascobne celice!

Razbite mascobne celice se sprostijo in delno odstranijo preko limfnih in krvnih žil - tukaj pomagamo telesu z limfno drenazo in telesno vadbo

DOVOLJ JASNO???
Default avatar
Večina salonov, katerih spletne strani boš odprla, napiše, da limfno drenažo PRIPOROČAJO zaradi boljših rezultatov. Kje pišejo, da je obvezna, ker se sicer ne izločijo 'strupi', ki nastanejo pri kavitaciji, pa zavajajo.
Limfna drenaža ni OBVEZNA, kot pišeš ti, ampak je priporčljiva. Ne bo popolnoma nič narobe, če je ne bo, kot je razbrati iz tvojega prvega posta.

Če že kopiraš s spletnih strani, vsaj vir navedi. Nisi edina, ki znaš guglati, veš.
Default avatar
jnčv je napisal/a:
Linka nimam,..so pa informacije iz prve roke(to o tujini))...pa tudi v slovenskih kozmetičnih salonih je terapij noro manj,kot jih je bilo leto dni nazaj,zato tudi naenkrat toliko ponudb s kuponi.Ženske so zadevo pač preizkusile in videle kako to je in da terapija ni noben čudež.
Predhodnice imajo prav-obvezen vprašalnik o vašem zdravstvenem stanju(kontraindikacije)+veliko vode+šporna aktivnost zatem.
Učinki so,boom efekti pa tudi.
Default avatar
? Berem, berem, pa nobenih takih informacij na netu. Vsi govorijo samo o izgubi cm, nihče o boom efektu. Lahko še ti pobrskaš?
Slovenski saloni so šele letos začeli resno to ponujat. V našem kraju lani teh aparatov sploh še ni bilo. Kavitacija je v modi šele letos. Da ni čudež, je pa jasno.
Default avatar
jnčv je napisal/a:
Ti pa nisi edina, ki ti ni najbolj jasno.Jaz sem se pozanimala pri strokovnajkih, to so zdravniki v wellnes centrih ne pa pri kozmetičarkah, ki nimajo pojma o patologiji, o stranskih učinkih.
Delati samo kavitacijo je tako, kot bi zamenjal gume brez centriranja.....Poznam kolegico, ki je hodila samo na kavitacijo , brez drenaž in masaža , ji je koža dobesedno visela....Drage dame, jaz hodim k strokovnim zdravstvenim delavcem kjer je na prvem mestu zdravje, šele nato kozmetika!
Default avatar
jnčv je napisal/a:
Moram še jaz nekaj pripomniti, kavitacijo izvajajo saloni že od leta 2008, 2009, takrat so bili tretmaji po 200 evrov, ker so bili aparati po 25.000 evrov.Sedaj so cene padle, tako storitvam in tudi aparatom, zato popusti.Tudi jaz sem bila lansko leto in sem zelo zadovoljna, vse kar je napisala "koliko nevednosti" pa definitivno drži.Jaz sem hodila v Rimske toplice in sem se pozanimala pri tamkajšnem vodji wellnesa, ki je zdravnik in limfna drenaža je obvezna, ker ta razbita maščoba, gre v limfni sistem.