Forum.Over.Net

Politični čvek

Dojemite že enkrat, da za stanje v Slo ni kriv Janša ampak Tito!!!!!!!!!!!

Default avatar

Resnica!!!!!!!!!!!!!!!!

Kdaj boste to že enkrat dojeli????????????????
Default avatar

ASD

tale spada v gornjo rubriko "najbolj butaste" !!!!!!!!!!
Default avatar

FriLLox

hahaha danes je 6. april 2012, ne vem v katerem letu pa ti še živiš ;>
____________________
404 Not Found
nginx/1.6.2
Default avatar

cjfčo

Daj ne seri. Po Titu je bila Slovenija v riti, ampak si je do 2004 kar lepo opomogla.
To je tako, kot bi rekla, da je bil za zadnjo krizo v Nemčiji kriv Hitler.
Default avatar

vsi po malem

za stanje smo v resnici krivi vsi po malem. malo krademo, malo lenuharimo, malo goljufamo, malo gremo preko vez, ko bi morali kaj naredit, pogledamo stran, ko bi se morali oglasit se userjemo.
Default avatar

komandir

Resnica!!!!!!!!!!!!!!!! je napisal/a:
Ja, in veliko nas je, ki to vemo. Potrebnih bo še 50 let, da bodo to spoznali tudi preostali.
Default avatar

Resnica!!!!!!!!!!!!!!!!

vsi po malem je napisal/a:
Ja in kdo nas je tako naučil??????????? ČIgave metode so bile???????????? Titove in od njegovih podrepnikov komunajzov, ki še zdaj serjejo!!!!!!!!!!!
Default avatar

malo komunistov

če bi bili samo komunajzarji taki, bi nam bilo lepo. prav vsi, ki bodo v nedeljo v procesiji lepo podpirajo laganje, goljufanje, delo na črno, klientelizem.
Default avatar

FriLLox

tudi klero-fašizem je še kako živ pri nas, vedno več je takih ki se jim kolca po beligardi in hitlerjevemu pogledu na slovenijo.

seveda pa imajo vodilno vlogo pri tem politki, ki namensto pogrevajo te stvari da se seje razkol med ljudstvom.

ne komunizem, ne klerofašizem, NE GOSPODAR NE BOG !!
____________________
404 Not Found
nginx/1.6.2
Default avatar

Popay

Aja...... za prvo in drugo svetovno vojno sta pa vidva kriva(avtor in komandir)....... Po moje je sta se te dve vojne dogajale zarad takih rup kot sta vidva... Daj, dojemita to že enkrat....
Default avatar

drugače misleča

Tudi Janša je Titov mladinec, ni kaj.

Čeprav meni se zdi vseeno butasto, da nekdo misli, da mu je za njegovo lastno sranje kriv nekdo, ki je umrl pred 32 leti. To se sliši ravno tako idiotsko, kot če se nek luzer srednjih let zgovarja, da je za vso bedo njegovega življenja krivo nesrečno otroštvo in slabi starši. Na tako se lahko zgovarjaš pri 15 letih, ne pa pri 40, lepo te prosim. Pa nismo pri nas doma nikoli marali Tita in njegovih, že leta 1947 so komunisti povsem po krivici spravili v zapor mojega dedka in poslali babico na prisilno delo v rudnik, kasneje je bil pa moj oče tudi tarča raznih udbovcev in podobne golazni, Ampak dandanes se pa pač ne moremo več na to zgovarjati, a ne. Pljuni v roke in naredi kaj, je že čas.
Default avatar

kontra

FriLLox je napisal/a:
Frillox, pohvalno. Se izboljšuješ :-))
ko boš pa dosledno zapisal čefurkomunizem, pa vzamem vse grde besede nazaj :-)))
Default avatar

FriLLox

izraz čeforokumunizem je zrastel na zelniku Tomaža Majerja in njemu podobnih, ne priznavam tega.

sploh pa NIKOLI in NIKJER nisem bil podpornik komunizma, za vas je itak vse isti ******.
____________________
404 Not Found
nginx/1.6.2
Default avatar

Bver

komandir je napisal/a:
Hahahaha, a Tito je kriv, da so velika državna podjetja v Slo v fazi denacionalizacije prodajali za kusur goljufom in lopovom, ki so ta podjetja kupili za bančne pufe (brez kakršnega koli lastnega vložka), keš pokradli, nastavili direktorje v upravne odbore, ki so si letno odmerjali plače po 800.000€, izčrpali podjetja, delavce pa pognali na ceste? Aja? Ne ga srat!!!:))))

Ko je Tito umrl, so ta podjetja bila na vrhuncu moči, delavci so prejemali super plače, res pa je, da njihovi direktorji niso smeli sebi odmerjati plač večjih kot 3 kratnik delavske plače. Zato pa so podjetja delovala in bila konkurenčna. Tiste dolgove, ki jih je Tito naredil, smo že davno odplačali. In predvsem: Tito je naredil dolgove, zaradi katerih so navadni ljudje lahko imeli poceni oz. zastonj stanovanja in so dobro živeli.

Ta golazen v obdobju po osamosvojitvi Slo pa je naredila enormne dolgove (poglej samo gradbena podjetja, ki so se zadolževala v tujini) samo zato, DA SO VODILNI LAHKO SEBI NAPOLNILI ŽEPE, boli jih ****** za navadno rajo in delavce, ki so jih pognali na rob preživetja.

Daj mi povej, od kod misliš, da si je Črnigoj izplačeval svojo bajno plačo dolga leta, ko je izčrpaval Primorje? To isto Primorje, ki bo zdaj zdaj bankrotiralo zaradi teh kretenov. In ne samo on, pač pa ves upravni odbor in vsi idioti iz nadzornega odbora vsakega takega podjetja.

Tako da ne prodajaj tega sranja okrog, ker si patetično smešen.

Če bi ob osamosvojitvi vsa ta podjetja prodali za realno ceno tujcem, ki imajo keš in znanje, bi bili zdaj na konju. Z dobrim gospodarstvom, zadovoljnimi in dobro plačanimi delavci, ki bi plačevali lepe davke. Zdaj so pa na Zavodu državi v breme. Zaradi zgoraj navedenih lopovov, ne pa zaradi Tita, bog ti pomagaj.
Default avatar

kontra

FriLLox je napisal/a:
Izraz klerofašizem pa je zrasel na čigavem zelniku?? Daj odgovori!!
Dokler ta izraz tako zavzeto uporabljaš si njim podoben in zagovornik ter podpornik njihovih idej. In ker ga uporabljaš si ravno to, kar nočeš priznati - čefurkomunist - nestrpni skrajnež, ki ne tolerira drugačne ideje in poglede.
Default avatar

FriLLox

klerofašizem, dragi moji :

Slika
____________________
404 Not Found
nginx/1.6.2
Default avatar

Hmhm

A ni to značilno za nezrele osebke (pa tudi narode), da vedno iščejo krivdo zunaj sebe?
Default avatar

Bver

A tole je tudi Tito naredil?

"Igor Bavčar je v šestih letih spravil na kolena Istrabenz in s pomočjo finančne krize »pridelal« fantomskih 918 milijonov evrov dolga, kar bo imelo posledice za vso Slovenijo."

Pa je samo en človek. In takih je bilo še pa još. In še vedno so! In kaj trenutno dela g. Bavčar? Najbrž ni na Zavodu, anede? Kaj šele v zaporu. Raja mora pa plačevati dolgove, ki so jih naredili taki lopovi.
Default avatar

severni veter

Bver je napisal/a:
Saj tvoje vprašanje, kje je Bavčar, je najbrž retorično, ampak po zadnjih novicah se dobiva s trenutnim notranjim ministrom Gorenakom, sicer članom SDS, na prijateljskih kosilih.
Default avatar

Bver

severni veter je napisal/a:
Ja, to sem uspela izvrtati tudi sama, da namreč Bavčar, katerega domnevno sporne posle trenutno preiskujejo kriminalisti, ki jim je nadrejen prav minister, v prijateljskem klepetu razglablja ob kosilu. . Me pa vseeno zanima (ni retorično vprašanje) s čim se zdaj ukvarja. A je doma, je zaposlen ali kaj? Ali pač uživa v milijonih, ki jih ima?