Avto.Over.Net

Avtomobilizem

Odgovarjajo:

peugeot expert

Default avatar

velika družina

Počasi bomo imeli premalo sedežev in zato kupujemo avto s 6 in več sedeži. Mož je sicer gledal alhambro, pa ford s-max, citroen C8,... vendar mislim, da so tisti sedeži zadaj bolj za rezervo, kot za vsakodnevno uporabo.
Sama sem bolj gledala "kombije", ki pa možu niso všeč. Ali je tale novi peuget expert zelo neudoben za vožnjo? Meni se zdi zelo prostoren in cenovno dostopen.
Katerega pa vi priporočate?

Hvala!
Default avatar

kentbilivit

Narobe misliš. Veliki enoprostorci (Citroen C8, Peugeot 807, Fiat Ulysse, Lancia Phedra, VW Sharan, Ford Galaxy, Seat Alhambra, Renault Espace in še kakšen) imajo sedeže v zadnji vrsti povsem enake sedežem v drugi vrsti.

Peugeot Expert in podobni pa so svojo pot začeli kot kombiji in tega ne morejo skriti. Kabinsko udobje in vozne lastnosti so temu primerne - slabše kot pri velikih enoprostorcih.
Default avatar

IztokFranko

V mislih imaš najbrž Expert Tepee. Dobite ga že od cca 24 tisoč evrov naprej, z dizelskim motorjem, vendar nisem prepričan če za to ceno že dobite 7 sedežev. Imajo pa vem da ogromno opcij s temi sedeži.

V pomoč in za nadaljna vprašanja so vam lahko tile testi - vsi s 7 sedeži:
- Grand C-max: http://avto.over.net/testi/ford_grand_c ... _ecoboost/
- S-max: http://avto.over.net/testi/ford_s-maxti ... owershift/
- Mazda5: http://avto.over.net/testi/mazda5_1_8i_tx/
- Galaxy: http://avto.over.net/testi/ford_galaxy_2_tdci/
Default avatar

jest1

Peugeot expert tepee je super avto za veliko družino. Mi imamo business varianto (veliko udobja, varnost...) in ga ne menjam! Prej smo imeli Sharana. Če imaš notri šesti in sedmi sedež, nimaš nobenega prostora za prtljago! Večina prijateljev s štirimi otroci je v zadnjih dveh letih kupila experta!
Default avatar

velika družina

Hvala za odgovore!

Še posebej za zadnji ;-).
Zadnjič se je devetletni sin usedel na zadnji sedež alhambre, pa ni imel kam nog dat. Sej sedež izgleda uredu, samo prostora za noge pa ni nobenega. Še vedno mislim, da so ti sedeži bolj za uporabo v sili, kot za 6-člansko družino.
Mož pa še vedno ni navdušen nad kombiji.

Bomo poskusili dobiti testno vožnjo!

Moderatorji