Starševski čvek

Kam na morje? (Hrvaška)

Default avatar
Cel teden že brskam po vseh mogočih iskalnikih, turističnih agencijah in guglam in sem popolnoma slabe volje ob pogledu na nebroj socialističnih apartmajev s 40 let starimi kuhinjami in rjavim laminatom, ki pa se cenijo kot čudoviti apartmaji v Toskani:-( Najdem še nekaj vrhunskih apartmajev za 200-300 € na noč (WTF?!). A res ni neke ponudbe (višjega) srednjega razreda ali samo jaz ne znam poiskat?

V glavnem, iščem naslednje:
- spodoben apartma ob morju (2-4 osebe)
- plaža primerna za majhne otroke
- senca (po možnosti borova)
- lepa voda
- čim manj urbana neposredna okolica in čim manj gužvastično

Sama lokacija ni tako pomembna (karkoli do nekje vključno s Srednjo Dalmacijo), pomembna je mikrolokacija (skratka zgornje zahteve). Smo pripravljeni odšteti tudi nekaj več, da smo le zadovoljni, s terminom smo prilagodljivi.

Če kdo lahko svetuje konkretno (z navedbo apartmaja ali vsaj lokacije ali kje iskati) bom zelo vesela.

Imajo pa srečo tile naši sosedje, da imajo najlepše morje na svetu;-)
Default avatar
Bili smo v apartmaju Nada. Poleg je nova apartmajska hiša istega lastnika. Res lepo apremljeni apartmaji.
Živi in pusti živeti
Default avatar
apartmani Vidovic murter, vse ima kar ti isces. guglaj
Default avatar
A ne bi bilo za vas najbolje, da si doma postavite bazen?? Boste imeli čisto vodo, senco - (borovo si namestite), ne bo gužve, bo primerno za otroke, namestitev bo več kot odlična,....ni kaj vse 5*.

Uhh...
Default avatar
Zato sem jaz obupala nad apartmaji. Gremo raje v hotel. Ko sešteješ vse stroške, si na istem, pa še bazene imaš vključene. V socialistično luknjo od apartmaja pa ne grem. Ostali se cenijo od 80 evrov dalje. Kar naj jih imajo.
Default avatar
apartmani je napisal/a:
Zahtevaj apartma v novi hisi in to one stiri ki imajo teraso.
Drugace pa novi apartmaji z res lepo opremo, otrosko igrisce v senci, prodnato plazo pred hiso, prijazen gazda. Je pa malce drag ratal, tako da si moja druzina tega ne more vec privosciti.
Default avatar
Jebenti, ste eni opičeni na barvo kuhinje in laminat še celo na dopustu. Meni je pomembno, da je kuhinja funkcionalna, da ni nek študentski šporhet z veliko in malo rinko, pa da je hladilnik toliko velik, da ni čisto nabit, ko daš notri pol lubenice in 3 jogurte in da ima vsaj malo zmrzovalnega dela. Zaželjeno je, da ima malce večji balkon oz. teraso, vse ostalo že spregledam, tistih 10 dni, ko smo na morju nam je vse ostalo bolj pomembno kot izgled apartmaja. Sorry, sem morala povedat tole :P
Default avatar
app Torina, Pašman
Default avatar
Jalapena je napisal/a:
Ni poanta v tem, ampak v CENI za tako žalost.
Default avatar
Hvala vsem za konstruktivne odgovore.
Nekateri ste pa očitno zgrešili point. Na živce mi gre dejstvo, da mi prodajajo staro šaro za ceno krasnih apartmajev drugje po svetu. Laminat in kuhinja sta prispodoba tudi za vse, kar ena našteva (in še kaj). In dokler je večina pripravljena to (drago) plačevat, toliko časa bo žal ostalo tako. Gremo na dopust in se hočemo lepo imet in če mi lepo urejeno okolje nekaj pomeni, kaj za božjo voljo je narobe s tem?
Default avatar
clkbš je napisal/a:
S tem se pa čisto strinjam, čeprav smo mi lansko leto za 55 € dobili čisto spodoben apartma z 2 spalnicama, funkcionalno kuhinjo in veliko teraso. Je pa res, da eni za totalne rupe hočejo imet 70 €, ampak očitno že dobijo folk za ta denar.
Default avatar
http://www.apartmani-hrvatska.com/osobn ... ktID=34069

zelo lepo, app res izvrstni. Ceno pa imajo: 60 eur

Plaža pa je s kamenčki je praktično pod hišo, samo mene moti, ker je hito trava spodaj, to je pa tudi edini minus - drugače super! Stroj za posodo, app res prostroren, vse novo in lepo.
No je še ena plaža betonska - ni za otrke glih!

Lp
Default avatar
Poglej še tukaj

VRSI_MULO

Cena za 4 osebe je 55 € (v sezoni, letošnje leto). Mi smo bili lani in smo se imeli krasno, resnično če se spodbiješ si kr na plaži.
Default avatar
krepa je napisal/a:

Imam avtodom in prikolico, imam kam iti in kje biti:), tako da se mi je*e za apartmaje, vendar sem tukaj da pomagam po svojih najbiljših močeh.

Mogoče bo pa avtorici všeč.
Default avatar
srečno pot, hvala za angažiranje!
Default avatar
zgrešeno. Zakaj pa rinete na Hrvaško? Jaz grem tja za kak vikend, če res ni časa za kej druzga. Hrvaša obala je kot domači bazen, vse že videno...