Forum.Over.Net

Starševski čvek

Terme Snovik

Default avatar

panja

Kako je tam? Nismo še bili pa me zanima, kakšna izkušnja. Imajo morda tobogane tudi v notranjih bazenih. Na slikcah je videt samo zunaj.

Kakšna inf. bi prav prišla, odločamo se med Laškim in Snovik.

Kaj bolj priporočate, oz. kje ste bili bolj zadovoljni? Za ednodnevno kopanje.

Hvala, p
Default avatar

antun

Notri ni toboganov
Default avatar

Petra333

Pa voda je tudi prehladna.Meni je bilo všeč v topolšici in v Podčetrtku,Atomske,Olimia.
Default avatar

bili 1x

Bili enkrat, vse se nam je zdelo komaj povprečno.
Default avatar

Popay

Mene zadnič dobili na radarju tam..... 150 evrov... .mamu jim nabijem......
Default avatar

1raglja

Meni je tudi v laškem bolje, čeprav imam Snovik bližje. V Snoviku mene zebe, niti ne v vodi, sam potem zunaj, pa tudi notri razen za res male tistega mini tobogana, katerega imaš za doma za pred hišo, nimajo nič.
Default avatar

Laško rules

Ni primerjave med Laškim in Snovikom!

Seveda v korist Laškega.
Default avatar

ar-da

Petra333 si bila konec februarja ali prve dni marca v Podčetrtku?
Default avatar

za nevedne

Veseli me, da imamo nekateri možost kopanja tudi v termah, ki niso nabite v tem ali pa kasnejšem času s pleničkarji in da so v plavalnem bazenu potegnjene tudi proge, da lahko rekreativni plavalci, oziroma tisti, ki nas ne moti malce hladnejša voda, z užitkom rekreativno plavamo in uživamo v nevreščanju in neskakanju otrok na našo glavo med rekreacijo - nekateri odimo v terme tudi plavat i migat, ne samo riti namakat ( pa imam otroke, ampak vse je v postavljanju meja in v vzgoji, tudi v javnih kopališčih).
Terme Snovik niso tipične "terme", kot ste jim morda navajeni iz preostalih slovenskih termalnih kopališč (npr. Banovcev, ki so v zadnjih letih znani po gneči in gužvanju družin po dolgem in počes, ali v bazenih ali v jedilnici, pa če so počitnice ali pa ne, kjer ti poleti skačejo otroci po glavi, kopališki mojstri pa ne obvladujejo svojega dela kar se opozarjanja tiče skakalcev in špricarjev tiče, ali pa Laško, ipd).

Torej, tisti, ki vas rado v malce hladnejši vodi zebe, pojdite z veseljem kar drugam, da ne boste tukaj preveč šimfali.
Default avatar

clšcv

Za nevedne, halo???? Snovik se prav od ničesar ne razlikuje od tistih term, ki jih kritiziraš. Notrani bazeni pač niso narejeni za plavanje in če je voda prehladna, te zebe. Mene ni, meni je bila še pretopla. Plavalni bazen s hladnejšo vodo ima pa tudi Laško.
Snovik je čisto v redu, ampak otrokom je v Laškem neprimerljivo bolj všeč, ker ima tobogane, meni pa, ker lahko plavam v zunanjem bazenu. Je pa tudi Snovik vsekakor za probat za tiste, ki še niso bili. Ampak se res ne more primerjat.
Default avatar

clšcv

Aja, pa v Snoviku ni nič manj pleničarjev in otrok kot kje drugje.
Default avatar

za nevedne

clšcv je napisal/a:
Se mi v Snoviku še ni zgodilo, da bi bilo toliko pleničarjev naenkrat, ko v Banovcih, ker ni tolikšne gneče ( velja seveda med tednom, med vikendi ne hodim tja) - sploh v bazenih, kamor praviloma pleničarji ne sodijo - torej v Banovcih v večjega olimpijskega, pa ne v tistem predelu, kamor je speljan tudi tobogan in v Snoviku v predelu, kjer trenira tudi plavalni klub.

In tudi v Snoviku se mi v zadnjih nekaj letih še ni zgodilo, da bi mi otroci skakali pred obrazom, kričali in špricali naokrog, ker kopališki mojstrni znajo naredit red, v Banovcih ga pa nikakor ne znajo - še najhuje je poleti, v času letnih počitnic, ko pride okoliška mladina čofotat, jasno brez staršev, pa skače noter ko zmešana in šprica vse naokrog, pa pazit moraš, da ti na glavo ali hrbtenico ne skočijo - nekateri so res objestno nadležni; jasno, ne jemljejo resno opozoril kopališkega mojstra, ker se "poznajo" med seboj in nimajo le-ti nobene avtoritete.
Default avatar

clšcv

V Banovcih še nisem bila, jaz delam primerjavo med Snovikom in Laškim.

V Snoviku sem bila za novo leto - nepopisna gneča, otrok za izvoz (tudi moji), kopališkega mojastra pa nisem videla. Ne moreš primerjati Snovika med tednom in Banovcev med šolskimi počitnicami, no!
Default avatar

za nevedne

clšcv je napisal/a:
Zakaj potem pišeš, če pa sama priznaš, da v Banovcih še nisi bila ? ;) Idi, pa vidi ! :D

Še enkrat zapišem za boljše razumevanje: Snovik niso "terme", kot termalni kompleksi, ki so jih navajeni večina Slovencev. Snovik so lokalne terme, ki so odlične za med tednom za tiste, ki radi rekreativno plavamo - torej delamo malce več razdalj v vodi z zamahovanjem :) in nam prija hladnejša voda, ki v Snoviku tudi je - za nekatere hvalabogu premrzla, da ne pridejo delat gneče.

Vikendi, prazniki in počitnice: pravi obiskovalec katerihkoli slovenskih term že ve, kdaj se jim mora izogniti, če želi imet mir predšundrom, preveč urina v vodi in gnečo.