Starševski čvek

dolgi lasje po petdesetem

Default avatar

pozdrav

Pozdravljene,
stara sem malo več kot 50, raje kakšno kilco več kot premalo, med manjšimi.
Ali grdo zgleda, če še imam dolge lase? Kaj se vam zdi?
Default avatar

moje mnenje

malo čez ramena je ok

jaz nisem nikoli razumela žensk, ki se po 45 ali še prej ostrižejo na kratko kot fantki
Default avatar

no-ja

Definitivno - jaz pravim, leta gor, lasje dol (beri: starejša kot si, krajša naj bi bila frizura). Sploh pa, če si manjša (koliko je to -150, 160?)
Default avatar

po 50

Po 50 letu dolgi lasje žensko postarajo- skoraj vsako. Nekatere so prav grozne (tudi znane), ko nosijo tiste dolge lase še po 50. Enostavno izgledajo še bolj stare. Ni nujno, da imaš zelo kratko, fantovsko frizuro.
Default avatar

igralke...so druga branža

moje mnenje je napisal/a:
Vse zgoraj naštete pa še katera imajo za sabo kup plastičnih operacij, ti jih vidiš samo, ko so u nulo nameikapirane. Brez make upa z dolgimi lasmi, verjemi, skoraj jih ne bi spoznala.
Default avatar

pozdrav

no-ja je napisal/a:
165, kile pa tam....v lepih spominih 58, trenutno 64.... pet ne nosim, oblačim se športno, redko malo bolj elegantno, pa še to večinoma hlače.

lasje so srednje rjavi, pobarvani sicer, ampak skoraj ni sivih.... ko me motijo pri opravilih, jih spnem, včasih mi pa paše imet spuščene - no, pa niso predolgi, malo čez ramena. Ne bi rada, da počasi postanem stara neurejena teta samo zaradi las....
Moje sovrstnice imajo skoraj vse kratke lase, ene tudi s tistimi nemogočimi vijoličastimi barvami in asimetričnimi frizurami - meni to ni všeč.
Default avatar

dolgi so zakon

Čisto kul je ženska z dolgimi po 50 zgledajo dosti bolj mladostne,poglejte filmske igralke vse imajo dolgo,kratki lasji te naredijo staro.
Default avatar

nedolgolaska

Joj pa ne morete dajati kot primer znanih bogatih zvezdnic, ki si za tako dolgolaso kao naravno pričesko najemajo zelo drage frizerje. Same veste, da dolgi lasje potrebujejo ogromno nege, da zgledajo lepo razen seveda pri mladih dekletih , ki imajo še lep močan las. Saj je zelo veliko pričesk s srednjo dolžino ali kaj paževskega kar deluje veliko bolj urejeno kot dolgi lasje.
Default avatar

ja pa še

igralke...so druga branža je napisal/a:

Na vseh teh posnetkih imajo zraven profesionalnega make upa še lasulje ali vsaj lasne vložke.
Default avatar

no-ja

Jaz jih definitivno ne bi imela...sem kar nekaj cm višja od tebe, pa zelo elegantno se oblačim, med drugim so pete med 8 in 10 cm, pa kile so tudi v mejah normale (glede na višino), pa točno vidim, kakšna sem, če imam malo daljše lase (pa niti pod razno nimam tvoje dolžine).

In ja, tele zvezdice zgledajo super, ko so vse zretuširane, pa uštimane v nulo, ko jih slikajo - se spomnite tistih slikc, ki vsake toliko zaokrožijo po netu (znane brez makeupa in to), ko so ko strašila v koruzi?
Default avatar

ni nujno

po 50 je napisal/a:
To sploh ni pravilo.
Imam prijateljico (obe sva 50+), ki ima precej dolge lase in super zgleda. Pravzaprav sploh ne vem, če je imela kdaj od otroštva tako dolge.

Po moje ni odvisno od let, bolj od tipa ženske oziroma njene ceelotne podobe, kako je (ali ni) urejena.
Default avatar

trixz

Najbolj mi je smešno ko že po frizuri lahko določiš starost ženske. Tam nekje. do 30 imajo večinoma dolge lase, po 30 se začnejo krajšat, okrog 50 so že kratki, pobarvani, pogosto s prameni, okrog 70 imajo vse kodraste kratke lase.

Hvala bogu, da je kje kakšna, ki ne pade v kalup.
Default avatar

Rok-1

Nekaterim ženskam pašejo dolgi lasje vedno - tudi popolnoma sivi pri 80-tih.
Drugim pač ne.

Kam sodiš pa ne morem ocenjevati samo po pisanju.
Default avatar

styling nad 50 let

Ali bi katera pripopala kakšne slikice gor za starejše gospe? In tudi za obleke? Pa ne sedaj kakšne starinske frizure ali obleke ampak take, ki so v trendu, seveda primerne za nas nad 50 let? Hvala že vnaprej!!
Default avatar

tttg

ekola, meni všeč
Priponke

48636_2009-06-02-gloria.jpg
0 (64.32 KiB)

48635_medium-hairstyles-for-50-year-old-women.jpg
0 (16.84 KiB)

Default avatar

mija janković

Default avatar

truck babe

No, ne morem reči, ali ti pristojijo dolgi lasje ali ne, saj je to težko reči komurkoli, ne da bi ga videla, se ti ne zdi?
Odvisno je res od tipa osebe, postave, stila, tipa in kvalitete las in tudi od življenjskega stila.
Sama sem čisto blizu 50, pa imam dolge, črne lase, ki mi res lepo pristojijo....vem, saj se poznam in tudi reakcije ljudi znam razbrat.Res pa imam srečo, da sem vitke, ne prav majhne postave, lase pa imam goste in močne, čisto gladke.
Popolnoma stvar osebne presoje, moraš pa imeti tudi izpiljen občutek za estetiko in biti brez milosti do svoje podobe, če se ti ta v ogledalu zdi cenena, smešna ali dolgočasna....potem jo spremeni.
Default avatar

laracr

Lasje najdlje do ramen, daljši ne pridejo v upoštev za 50-letnico. Pa še pretežno hlače nosiš in športno se oblačiš? Kaj želiš samo z lasmi povedat, da si ženska? Ene res nimate osnovnega pojma o ženskah in se primerjate z zvezdnicami. Slikco prpopaj, pa ti lahko še več svetujemo. Upam, da vsaj make up uporabljaš.
Default avatar

Aredhel

Meni je zelo všeč, če ima ženska po 50 dolge všeč...
**********************************************************************************************************
If more of us valued food and cheer and song above hoarded gold, it would be a merrier world.

by J. R. R. Tolkien