Forum.Over.Net

Starševski čvek

interšpar kovčki - new york

Default avatar

đejzi

v interšparu imajo akcijo - 40% na kovčke različnih velikosti in barv - samo do nedelje, pa me zanima - kovčki nimajo nobene specifikacije, so kitajskega porekla oz. izdelave, noben od trgovcev ni znal povedat koliko je garancije, ok, povedala je, da z računom kao 1 leto, ok, vzel sem enega manjšega za na letalo 50 € - 40% popusta na to ceno, tako malo bolj na hitro - špar je dobil neko zalogo škart robe (se vidi) in kolikor se proda se proda - pač datum našponan (akcija pet - ned.).

Torej, kupil sem, saj za 2 - 3 na leto pač ne potrebujem nekaj extra.

A je kdo ki je tudi kupil?
Default avatar

za na letalo

Sicer jih nisem videla, ampak za na letalo je kar vredu, da si izbral te cenejše, saj dražjih je škoda - se ob premetavanju poškodujejo.
Default avatar

ni dolgo zdržal

Jaz sem ga kupila pred nekaj leti, tudi New York, v Sparu. Je bil poceni, ja, ampak toliko je bil žal tudi vreden, saj dolgo ni zdržal. Med drugim me je motilo tudi to, da je zaudarjal, že po prvem dopustu (niti ne potovanje, pač pa zgolj dopust, kar pomeni kovček v avto in iz avta v apartma) se je potrgal, kasneje je šel z mano na 3 dnevno izobraževanje, kjer sem ga imela v hotelu na tleh odprtega in ga 3 dni še premaknila nisem, pa mu je odpadlo kolesce. Po tem sem ga spravila in nanj pozabila, po letu dni smo se selili in sem ga ponovno našla, bil je cel preperel in notranje obloge so se dobesedno lomile.
Brezveze.
Default avatar

đejzi

ni dolgo zdržal je napisal/a:
torej, vem kaj misliš oz. na katere kovčke misliš, smrdijo ja, saj jaz takega nisem kupil, sem pa kupil v neki zeleni barvi, ki ni identičen ostalim neka rugzak podobna varianta in ne smrdi, je tudi malenkost dražji od ostalih, kolesca drugačna, pa ročka za vleko se lepo spušča gor-dol. Ne vem no, ker ne vem kje bil kupil ugodnega pa kvaliteta, ta je bil 30 € s popustom (kobajagi popust), še enkrat - ZALOGA ŠKART ROBE.
Default avatar

kovčki

jaz sem kupila dunlopove v sport2000 za male pare in ne morem prehvaliti njihove kvalitete.
Default avatar

đejzi

kovčki je napisal/a:
smrdijo pa ne al kaj?
Default avatar

kovčki

đejzi je napisal/a:
ne smrdijo.
Default avatar

Someone22

A teli kovčki so smrdeli že ko ste jih kupili (kar mi je sicer najbolj logično) ali šele čez čas??

Sedaj imajo tudi v šparu -50% na kovčke in razmišljam o nakupu ...
Default avatar

popotnik123

Zopet imajo v Sparu akcijo na kovčke New York. A so še vedno tako za nič, kot je bilo napisano? Ima kdo izkušnje?
Default avatar

new york

Imam en kovček že vsaj 10 let - sicer čist ok zdržal ene 8 let (ampak ne letala), ampak smrdi pa po tolikih letih še vedno. Ravno včeraj sem ga gledala in ga bom vrgla v smeti! Nimam pojma zakaj, ampak ne pomaga čisto nič proti tistem smradu. Se mi zdi, da se z leti samo še slabša.
Default avatar

;lol

preveč kufrov. zakaj jih toliko rabiš? poglej kolk posamezno vaga će ga misliš imet za drajsanje z letalom sem pa tja.
Default avatar

blala

kasne so dimenzije teh tamalih kovčkov newyork?