Starševski čvek

kje imajo najboljše pogoje za zavarovanje avtomobila?

Default avatar

zavarovan avtomobil

Katera zavarovalnica je trenutna najugodnejša? Hvala
Default avatar

zeh37

od vedno in še vedno Triglav!
Default avatar

ARU

vedno in še vedno TILIA,
Default avatar

generali

pri nas doma smo šli s Triglava na Generali - kupili oz. dobili še 10% popust na obvezno zavarovanje preko Zlatih točk pri Petrolu.
Default avatar

refr

Triglav, vidiš šele ko imaš karambol.
Default avatar

zadovoljen s Triglavom

Dokler ni nič narobe, je najcenejša najboljša.

Ko pride do primera, veš, zakaj je Triglav najboljša zavarovalnica (čeprav morda ne vedno najcenejša).
Default avatar

zav.ljubljana

Čisto odvisno za kakšen avto gre, kje imate ostala zavarovanja in koliko so stari otroci.
Glede škod so pa tudi vse zavaravalnice približno enake, nobeni ni izplačilo v veselje. Po mojih izkušnjah je pri vsem tem najpomebnejši člen tisti, ki ti sklene zavarovanje, da ti razloži, kaj vse imaš in kaj vse nimaš zavaroano, za ceno, ki jo plačaš.
Default avatar

Barca

Pri nas imamo vsa zavarovanja pri Zavarovalnici Maribor, police sklenjene po bistveno bolj ugodnih cenah za enakovredno zavarovanje, kot pa smo dobili ponudbe pri ostalih.
Je pa res, da se z agentom, ki pride na dom, zmeraj pogajamo za še dodatne popuste :)

Tudi pri odškodninah nikoli nobenih problemov, razen pri meni se je pri aneksu za življenjsko zavarovanje malo zapletlo, pa so po moji pritožbi tudi takoj priznali napako in rešili v mojo korist.
Default avatar

Triglav

Ena od tukaj naštetih je ugodna, takrat ko plačaš, ko imaš škodni primer, ti pa plačuje v 24 obrokih... Hvala za tako zavarovalnico. Pri Triglavu dobiš takoj vse brez komplikacij in nepotrebnih poti.
Default avatar

zav.ljubljana

Triglav je napisal/a:

Zakaj zavajaš ljudi? Zavarovalnica Triglav ni nič drugačna od drugih zavarovalnic in če si agent Triglava, potem dobro veš, koliko imaš poleg zadovoljnih strank tudi nezadovoljnih.
Je ni zavarovalnice, ki bi delala samo v dobro zavarovancev!
Default avatar

SIMMY

Kot prvo, zavarovalnice sploh ne delajo v dobro zavarovancev, ampak v svoje dobro in to velja za prav vse. Najbolj pomembno pri vsem skupaj je, da imaš dobrega, poštenega in fer agenta, ki ti pove tudi tisto kar je v drobnem tisku in kar večinoma vsi zamolčijo, sami pa spregledamo in si preberemo šele takrat, ko je že prepozno in se potem za odškodnino pod nosom obrišemo. Jaz osebno imam primer, ko sem imela zavarovanje stanovanja proti vsem možnim zadevam, vse na novo vrednost, soseda pa pri Adriatic Slovenici. Imeli smo enak škodni primer, razlitje greznice zaradi tega, ker je bil zunaj velik naliv in je voda udarila nazaj, ona je nekaj dobila, jaz sem se pa obrisala pod nosom.
Default avatar

24

Ja čisto očitno tega nisi imela zavarovanega, ona je pa imela. Drugič beri drobni tisk ali pa v detajle izprašaj agenta. Nekateri povedo podrobnosti, drugi pa ne. Dolžni niso, zato moraš sama čisto vse vprašati.
Default avatar

SIMMY

Ja, ja, saj to hočem povedat, da vedno je potem odgovor: veste, tega škodnega primera pa vaše zavarovanje ne krije. Samo tukaj je vrašanje, če je to čista resnica, morda če bi šla do odvetnika in tožila, bi morda iztožila, vendar nimam živcev in volje za kaj takega, (pa še znesek ni bil ne vem kako visok), tako kot tudi večina ljudi ne in tako zavarovalnice veselo kasirajo.
Default avatar

Ciklamca

Zavarovalnica Maribor - ni težav pri odškodninah, pa tudi pri poustih ne. Pri nas imamo vse zavarovano pri njih. Tudi cene zavarovanj so ugodne.
Default avatar

Nikky1

Tudi jaz zelo zadovoljna z zavarov. MB - za identično avtomobilsko zavarovanje kot prej pri Triglavu me je stalo občutno ceneje!

LP
Default avatar

pearl

Jaz sem letos poslala mojo lanskoletno polico na 4 različne zavarovalnice; ogrevala sem se že za Generali zaradi mamljive ponudbe vinjete napol zastonj, ampak so bili na koncu najdražji.
Tako da sem potem podaljšala kar pri Tilii, ker sem dobila najbolj ugoden izračun.
Default avatar

cunk

Še vedno in vedno bo ostala TILIA,NAJSLABŠE IZKUŠNJE Z NJO.ZAKON ZM IN TRIGLAV.
Default avatar

triglav never generali 4ever

nevem kera je najboljsa sam vem da ni to triglav k sam nate*ujejo.ene 3 mesce nazaj sm mu manjso prometno z wv polotam 06 letnik.res da je ze od 06 leta registriran pr triglavu in nism mu nobene nesrece sm mislu da je najbolsi.pol me je pa v medvodah neka gospa izsila pa nism mogu ustavt in sm mjckn poprasku levo stran luc sej razbila racunalnik sej udtrgu iz požarnga zida pa sanke k drzijo pr blatniku odbijac gor so pocle in potlej sm su na zavarovalnco in so pac ocenil skodo za prmblizn 60 € k sm dam prsu sm to na listu opazu in sm su takoj nazaj pa je ta k ucenjuje reku da dobr nj ga pelm k serviserju pa da bojo oni unga obiskal pa da bojo vidl tocn in da bom dobu nou izracun!cez en tedn k je biu avto poservisiran pr avto helpu pa nism dobu niti izracuna skode niti računa za servis!odbijac je dobu sravfe prkraj luc je rablena ze usa prefukana letvica je pa prebarvana k da bi jo moja prababica prebarvala!in sele zj vidm da avta nebi smel zavarvt pr triglavu!upozarjam use da je to stran vrzen dnar!zavarujte pr generaliju al pa pr tiliji k je en moj frend k je pr generaliju je petko renoja razbu pa ni blo velik pa so mu totalko ucenil in je dobu za novo petko na triglavu je pa moj brt totalno corso razbu ksn let nazaj pa so ucenil skode za 300€ sam k si se pa pol pelu v corsi si pa vidu da ne gre naravnost uzad je bla desna guma kriva in je blo za povrh treba se usak mesc lezaj menjat po ksne pou leta je pa motor oz blok poču!!! ne zavarovati pri triglavu k boste sam dnar stran vrgl oni pa avto zanemarl tko da boste potlej res v minusu!!
Default avatar

generali for me triglav for him self :D

dej ne piste skoz kr neki.triglav niti za nesreco ce te en zbije ne placajo takoj in se takt k un prizna nesreco oni kao neki raziskujejo k dab ponesrecenka usa uboga hotla da jo avto povoz lepo vs prosm!zmer najdejo nekj da zakomplicirajo zto k je velk zasluzk za zavarovalnico ce pobere zavarovanje potem k pa rabjo izplacat pa raj inspektorja placajo kukr pa enga reveza k je dejansko najebu sam da dnar nav su vn da u firmi ustane xD generali je res najbolj!
Default avatar

millle

kaj pa rečete za zavarovalnico KD?
Je kdo imel kakšen primer z njimi?