Potovanja.Over.Net

Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Rimske terme

Default avatar

zanima me

Je že kdo bil v Rimskih termah? Kakšne so vaše izkušnje (sobe, hrana, bazen, savna, osebje...)??

Si je kdo privoščil razvajanje v dvoje iz njihove wellness ponudbe? Vaše izkušnje prosim :) !!
Default avatar

Midva

z možem sva bila tam nekje septembra. Imela sva tisti pake v suiti (okrogla postelja, masažna kad v sobi) in dodatno še masažo. Takrat smo se še kopali (tudi) zunaj, bazeni kot taki OK. Notranji je samo en (mislim vsaj), zanimivo zastavljen - ožji, daljši z takmi razdelki z masažnimi šobami. Savna je tudi solidna.
Hrana nekaj srednjega, ni nekih presežkov, nikakor pa ni slaba. V ceni paketa je bila tudi neka posebna večerja, postreženo sva dobila v posebni jedilnici - tudi brez pripomb. Ravno tako za osebje, prijazno, domače.
Mene se najbolj navdušili izreki, ki jih imajo napisane v sobi, po hodnikih, stopniščih, ... z možem sva prehodila cel hotel, da sva jih malo poslikala in čitala...
Je pa tako, da se bolj kot ne, lahko zadržuješ le v hotelu, ker ni nekih zanimivih zadev v okolici. Tako, da je nama bilo 3 dni dovolj. Bi pa še vsekakor šla.
lp,m.
Default avatar

poppy3

Bila lansko leto - julij,vse uredu, morda res nič posebnega, vendar obstaja nek poseben feeling, no v preteklosti so vedeli kje graditi, tako cerkve kot terme...

Vsekakor priporočam.
Default avatar

mojcagh

Morda malce pozno... a vseeno.
Izredne pohvale nad omenjenimi termami.
Izbrali smo apartma v Rimskem dvoru in odločitev je bila na mestu. S savno in jacuzzijem v sobi smo lahko izkoristili dopust do potankosti.
Izredno smo bili presenečeni nad gostoljubnostjo zaposlenih, predvsem na recepciji in gostinski ponudbi.
Hrana zelo okusna in raznolika.
Ves notranji prostor zelo lep in moderno opremljen, ter čist.

Vsi trije hoteli so povezani med sabo. Sofijin dvor je zelo lepo opremljen, kjer je morda zoprna pot do bazena, saj moraš skozi recepcijo. Rimski dvor prav tako super in v bližini restavracije in bazena.

Zagotovo bomo še izbrali to lokacijo, predvsem zaradi gostoljubnosti in celotne ponudbe hotela. Resnično urejeno in na nivoju. Upam, da tako ostane!

Je pa res, da bodo morda družine z otroci rahlo razočarane, saj ni bazena za otroke. A nas to ni motilo, ker je hči še premala.

Z veseljem priporočim komurkoli, ker smo dejansko res imeli dobre izkušnje.

Do sedaj lahko rečem, da imam dva izbranca: enega z najboljšo oceno in enega z najslabšo:
Rimske terme - zagotovo še
LifeClass Grand hotel Portorož - zagotovo nikoli več.

Ni primerjave, čeprav je slednji tretiran kot 5*
Default avatar

FUNSTERC

Pozdravljeni,

v bližini Rimskih toplic je ogromno še neodkritih lepot, kot Krajinski park Kopitnik, hrastniški muzej, ogled steklarne Hrastnik, industrijsko steklarska prodajalna, restavracija Zasavski Gurman na Dolu pri Hrastniku s pridihom okoliških zanimivosti ter odlične kulinarike, svetovni prvak na divjih vodah Peter Kavzar, pohodniške poti...

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net