Ženski in Moški čvek

Pročene ženske prej padejo

Default avatar
Mi zadnjič kolega razlaga, da ko gredo ven na lov za ženskami, gredo v lokale, kjer se zbirajo 30-40 letnice in da so baje poročene, ki dobijo frej enkrat ali dvakrat letno, dosti bolj dojemljive, da gredo do konca še tisto noč, ker bog ve, kdaj bo spet jo mož spustil od doma in ker morajo ugotoviti, če so še zaželjene pri nasprotnem spolu.

Kaj menite o tem?

Sem začela malo opazovati - s sodelavkami, ko gremo ven, se po večini res tiste poročene s par let starimi otroci vpičijo v kakšne tipe, grejo same z njimi pit, grejo "ven na čik", samske imajo še skoraj najmanj opravka z neznanci.
Ko poročene mamice povprašaš o tem samo rečejo: "Boš že videla, ko boš že 15 let s svojim in imela otroke."
Default avatar
Imaš pa pokvarjene prijateljice ali pa zelo nezadovoljne v svojih vezah, da takoj ko pridejo iz hiše , se že napalijo za drugega tipa .... to je žalostno
Default avatar
Poročene ženske in tudi moški imajo manj "predsodkov" in omejitev do druženja z nasprotnim spolom, ker pač nimajo nobenega strahu ali pričakovanja (pred zavrnitvijo, če je pravi, kaj si bo mislil, ipd...) - ker imajo enostavno več samozavesti v stilu: jaz ga imam doma, danes se zabavam in od tega prijetnega neznanca ne pričakujem nič drugega, kot da se imam danes dobro (da plešem, da se pogovarjam, grem na čik, ...ipd) - Jutri bo nov dan, ta bo pozabljen, doma čaka ljubeč in dober mož, otroci in ne vidim razloga, da bi sploh še bilo potrebno razmišljati o dogajanju prejšnega večera - bilo pa prošlo.

Da pa poročene kar "padejo", to si pa fantje malo ego filajo in potem kolegom tolmačijo, da je tista sicer hotela, sam se njem ni dalo...v resnici je pa ženska le plesala z njim več kot drugimi:)

Vsaj po večini mislim, da poročene ne gredo kar z vsakim "do konca" - če že s kom in na zabavi, je to kakšen sodelavec, s katerim sta se že dolgo ogledovala...ampak to so že druge štorije:)
Default avatar
Tiste poročene, ki čakajo na to, da jih bo mož sputil malo na "zrak", som neumne...V zvezi je vedno prilagajanje...si ne znam predstavljat, da bi moža morala vprašat, če lahko grem ven s prijateljicami. Meni moj mož zaupa, jaz pa njemu. Ven lahko grem kadar hočem...pa mi niti ni za it ven, raje vidim, če greva skupaj. Ko pa grem, mi pa niti na pamet ne pade, da bi šla zaradi flirtanja z drugimi...
Kakor komu paše. Jaz imam svojega moža rada, zato sem tudi z njim...sicer bi ostala samska...
Default avatar
A je res je napisal/a:
kaj pa s tem mislijo?...nekako razumem da se desca naveličaš ampak ne razumem pa kaj imajo tukaj otroci zraven
Default avatar
Cicerika je napisal/a:
Boš že videla, ko boš že 15 let s svojim in imela otroke. Počakaj do takrat.
Default avatar
Tako na izi dajo samo tiste, ki že kot samske niso imele nobenih predsodkov do avanturic. Morda se res malo ustavijo, ko imajo majhne otroke, potem grejo spet na jago :)
Ali pa tiste, ki imajo doma zaj.... dedce in se jim maščujejo na tak način. Da bi kar vsevprek padale, je pa samo fantazija osamljenih drkačev, oz. kot je že ena zapisala, če ženska za lastno zabavo malo koketira, jo je on že kar položil.
Default avatar
poznam cel kup poročenih, pa pri nobeni nisem doživela, da bi šla seksat s kakim neznancem medtem, ko smo se ostale zabavale.

tvoj kolega ima mokre sanje...
Default avatar
Ej, stari, nima veze poročene, samske, vezane, nevezane, vse je odvisno od KARAKTERJA ženske, ne pa od stanu. Kar nekaj brezveze posplošuješ.....
Default avatar
titimami je napisal/a:
Jaz se kar s tem strinjam. Že po sebi vidim. Imam krasnega moža, družino in sem verjetno posledično v družbi čisto sproščena, saj nič ne iščem :) In če grem s kom na čik, grem brez kakega posebnega razloga, razen tega, da se mi kadi :). Je pa včasih ta sproščenost najbolj privlačen faktor.

Poročeni ljudje flirtamo ja, ampak je ena nevidna meja, ki se je pač ne prečka. Vsaj pri večini, ki s(m)o zadovoljni s svojo zvezo.
Default avatar
pri meni to ne velja.

ko semm bila mlada in lepa in neporočena sem z lahkoto padla...
odkar pa imam moža ne padam na nobeno finto....
Default avatar
Jaz bi rekl takole. Tiste poročene ženske, ki niso zadovoljne v svoji zvezi po moje izkoristijo vsak trenutek, ko ubežijo partnerju iz vrvice da dobijo potrditev pri enem jebaču.
Tiste, ki smo pa zadovoljne v svoji zvezi in nismo privezane na vrvico, pa gremo ven zato, da sprostimo svoj adrenalin in ne čutimo potrebe, da bi se dale dol s prvim, ki pride mimo, ker ne potrebujemo potrditve drugje, saj jo imamo doma.
Default avatar
Zdaj ste pa odkrili vesoljno resnico. Normalno, da je res. Poročena oz. vezana ženska išče to, akr doma pogreša: pozornost, nekaj svežega, malo adrenalina. samska išče cel paket in hoče vse in mala verjetnost je, d aji bo dovolj samo seks.

Če hočeš samo seks, iščeš vezane.
Default avatar
A je res je napisal/a:
Menim, da to noč objemajo samo pivovske flaše, ki so jim navdih za razne fantastično-seksualne zgodbe. :) Katere si iščejo seks, so verjetno bolj previdne kot moški, komu je na očeh in s kom gre. Ker z enim neumnim, ki bi se potem še okrog postavljal pred pivsko druščino, verjetno ne bi šle, čeprav imaš tudi take. Glede žensk, ki pa si izbirajo takšne dedce, pa tudi niso ravno "na nivoju".
Mojega hudiča sem prodal svoji duši.
Default avatar
Vijolicamasla je napisal/a:
Se strinjam.
Default avatar
Robi... je napisal/a:
Kako se strinjaš, če ti piše, da si porpavljal:
Popravljeno 1-krat. Zadnjič popravljal Robi... ob 17.02.12 17:25.
Si si premislil, ti že veš, kaj si napisal... :)
Mojega hudiča sem prodal svoji duši.
Default avatar
Mislil sem še nekaj dodati, poleg tistega "se strinjam".

A v glavnem to, da je vse odvisno od karakterja, pove vse.
Okoliščine res pogojujejo, da se izrazijo naše lastnosti. Če pa v nas ni tega pogoja, da bi varali, potem tudi ne bomo, ne glede na okoliščine in stan.
Default avatar
Robi... je napisal/a:
Vidiš, to pa je prednost moderatorstva, ko lahko "sam sebe popraviš" :)

O kakšnem pogoju to govoriš? :)
Default avatar
Bibita_Melita je napisal/a:
Vsaj nekaj.
Če ti je nekaj tako zelo odbijajočega, da tistega ne bi storil pod nobenim pogojem. Ker je proti tvojim moralnim načelom.

Na primer, ne boš pojedel nekega kosa mesa, pa čeprav ti še tako zelo diši...Ker je to proti lastnim načelom ali prepričanjem.
Default avatar
Robi se je malo nerodno izrazil. Želel je rečt, da ni potrebe/želje, ne pogoja. Pogoj že obstaja in bi ga lahko izkoristil, če bi imel to potrebo oziroma željo. Ampak, če se zavedaš, da je tisto, kar imaš doma, vse, potem se pač ta želja po tretjem ne pojavi, čeprav se nekomu drugemu zdi še tako mikavno.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345