Avto.Over.Net

Avtomobilizem

Brez jeklenega konjička smo dandanes praktično bosi. O bencinu, gumah, motorjih ter znamkah. Mali nasveti za več cestnega užitka.

Volvo c30

Default avatar

volvo

Pozdravljeni, ljubitelji avtomobilov, zagledala sem se v Volvo C30. Za novega še ni denarja, me pa zanima, koliko stanejo redni servisi in kako je z večjimi servisi. Skratka, avto želim zvoziti do konca (jih ne menjam na par let) in želim vedeti, koliko me bo stalo vzdrževanje. Kakšni namigi, izkušnje??? Najlepša hvala!!! Če pa mi ga ne priporočate, bom tudi zelo vesela kakšnega argumenta, zakaj ne.
Default avatar

kukluks

Sodobni volvoti so super, tudi meni so všeč. Zagrevam pa se za V40. Kakor sem preveril za servise je enako kot pri ostalih znamkah malce boljše cenovnega ranga. C30 mi edino ne deluje uporaben.
Default avatar

IztokFranko

Precej časa je že minilo odkar sem vozil C30 z dizelskim motorjem. Zapomnil sem si ga po varčnosti in pogojni uporabnosti. Če se zavedaš, da ima le tri vrata in je veliko pogojeno obliki je kar uporaben. V tem avtomobilu sem peljal nekaj čez 2.000 izvodov revij, torej je uporaben :)
Default avatar

DRRR

En izmed najboljših dizajnerskih avtov v svojem rangu. Mislim pa da obstajajo le dvovratni modeli, tako da že težko kupiš zmahanega...take avtomobile kupujejo ljudje, ki kupujejo BMW1, Mini, itd...se pravi pederčki in direktorjeve ljubice...
¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸
Ne prekidaj ženu dok šuti...
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Default avatar

išijas

Meni je bolj všeč kot enke bmweji ker je c30 redkejši.