Starševski čvek

Vprašanje SAMO ZA MOŠKE: SI POŽELITE SVOJE ŽENE TUDI PO 40. LETU STAROSTI?

Default avatar

ena, ki se bliža

Sem precej privlačna punca, razen za svojega partnerja, očitno. Kar naprej me je hotel, ko sem bila med 30. in 35. letom, potem pa kot bi odrezal - ga nisem več spolno vznemirjala.

S tem da se nisem bistveno 'pogršala' ali zredila.

V prejšnji dolgi partnerski zvezi sem imela 18, on pa 30 - natepaval bi me dan in noč, tudi po 6x na dan, ves čas mu je stal ob meni; ko sva šla 9 let kasneje narazen je to zelo težko sprejel in imel še 3 leta hude izbruhe ljubosumja ter me zasledoval.

Potem sem bila nekaj časa samska in pravi magnet za moške.

Zdaj se bližam 40. letu in me je strah, ali si me bo kakšen moški sploh še želel.

Zato me zanima mnenje poročenih moških in moških v dolgoletnih zvezah, kako so reagirali na telo (iste!) partnerice, ko je bila v 20. letih, v svojih 30. letih in ko je prestopila grozno Štirico. So se vam telesni občutki in poželenje do te partnerke kaj bistveno spremenili? Ste jo včasih želeli kar naprej, ker vam je tako 'dišala', zdaj pa jo - saj veste kaj - bistveno redkeje in bi kot vzrok navedli predvsem njeno manjšo privlačnost?

Hvaležna bom za iskrene moške odgovore.
Default avatar

škoda ker sem ženska

Bi pa ti povedala nekaj!
Default avatar

On..

Po 40. mi diši ženska pamet in ne žensko telo. Napisano mi ne diši.
Default avatar

dolgoletne zveze

Ne moreš spraševat moških, ki so v dolgi vezi, kaj in kako čutijo do svoje partnerice. Ti nisi v dolgi zvezi. Mislim pa , da moški v kratkih zvezah teh problemov nimajo. Pa tudi, če nisi niti 40- ne vem, česa te je strah, kaj bi bilo na tebi bistveno drugače kot pri recimo 30-35.?
Default avatar

zloba-grdoba

Hja, takole je: do 39 let in 364. dneva gre vse kot namazano. Na dopolnjeni 40. rojstni dan pa konec, kot bi odrezal. Upam, da spadas med srecnice, rojene pozno popoldan, ali zvecer, ker to pomeni, da se bo na tisti dan vsaj dopoldan se kaj dogajalo.....
Default avatar

Ženska

Ti bom pa jaz povedala - RADA SE IMEJ
Default avatar

hja no

V življenju je še kaj drugega koz zgolj seks. Slikaj, hodi v planine, kolesari, hodi v fitnes, teči, ustvarjaj in se izživi. Takrat ti bo zadnja misel seks. Če pa samo brskaš po spletu, se gledaš v ogledalo in spremljaš romantične mehiške limonade.....ja , potem pa verjamem, da ti seks tako veliko pomeni.
Default avatar

Ženska

Pa še nekaj - preženi ta strah, zaživi radostno
Default avatar

cosmo

Sem v vezi z žensko že skoraj 21 let. Nikoli je nisem prevaral. Še vedno me vznemirja, nič manj kot pred dvajsetimi leti. V trenutku, ko jo zagledam v najlonkah ali golo, imam v hlačah erekcijo. Sexal bi z njo vsaj vsak dan, žal je realnost drugačna, se moram zadovoljiti z dva-trikrat na teden.
Default avatar

Rok-1

Hecajo te...

Ne gre za 40 leto ali leta čez, gre za to da se človeka navadiš in podivjane želje se malo umirijo... ampak zlagoma in samo do neke primerne stopnje.
Samo to se dogaja v (skoraj) vseh razmerjih in pri vseh letih - ko pa si enkrat na tem se pa seks nič ne spremeni ne glede ne to ali jih ima ženska 37, 43 ali pa (verjetno) tudi krepko več.
Gledano zmoške strani seveda.

Večina seksualne privlačnosti itak ni v telesu, pač pa v odnosu ženske, pogledu, obnašanju, itd.
Default avatar

hjanono no no

hja no je napisal/a:
pa kaj ti misliš, da pri štiridesetih si že upokojenka, da bo ženska mislila na planine in tek in ne vem še vse kaj. Štirideseta so najlepša leta.

Katastrofa od nasveta. Avtorka samo ne izgubljati leta ...nikoli več se ne vrnejo.

od moških boš pa itak dobila samo "gravis" odgovore. vsi so polni sebe, da imajo mlade in jih doma žena čaka. Če bi pa žena slučajno šla na kakšno "žurko " ali bi imela kakšnega, ki jo gleda bi dali rep med noge , kot vedno. mojjjbogggggggg
Default avatar

ena, ki se bliža

hja no je napisal/a:
Vse to počnem, pa še kaj več, ker sem tudi v t.i. kreativnem poklicu. Ne vem, koliko mi seks pomeni (najbrž še kar veliko, ker o njem sprašujem), čeprav nisem seksala že več kot 4 leta...

Bolj me zanima, kaj in kako REALNO čutijo moški, ki so v isti zvezi z žensko že 10, 15 in še več let (po možnosti moški, ki ne varajo svojih partnerk z 20-letnimi mladenkami). Ali se jim je poželenje spremenilo? Ali gre navzdol (količinsko) s seksom ne samo zaradi navade, ampak ker jih dejansko začne motiti odhajajoča mladost?

Nasvet ene druge, naj se imam rada, pa je seveda zelo na mestu :-)))
Default avatar

Rok-1

hjanono no no je napisal/a:
Kaj pa so "gravis" odgovori?
Default avatar

ena, ki se bliža

cosmo je napisal/a:
Ta odgovor me zelo veseli. Se vidi, da je med vama prava ljubezen in privlačnost.
Default avatar

napačno razmišljanje

razmišljaš povsem v napačno smer. Pa kaj tebe skrbi, kako se počuti moški ob starejši ženski? A misliš, da njih kaj skrbi, kako se počutjo ženske, ko njihovim moškim začne plahnet in venet njihov organ, kar se zgodi dosti prej, kot žensko mine poželenje. Briga njih, oni se osredotočajo samo nase, delajo zase, gruntajo, kako bi čimmanj dali za svoje otroke, so sposobni čez noč pustiti familijo zaradi ene češplje.
Razmišljaj o tem, kaj bo zate dobro, ne sprašuj dedcev, kako bi jim ugajala.
Default avatar

cosmo 2

cosmo je napisal/a:
Evo mene, isti jaz 16 letv zakonu, nikoli, res nikoli varal.. komaj čakava da se vidiva, najlonke pa kikla, spodaj gola... mene odpeljejo... tud midva ene 2-3x... ampak vsakič neponovljiv... ko me stisne ko ji pride...božanski občutek da sva eno telo v eni duši...
Default avatar

groza,kam smo prišli

Katastrofa,pa sej se že vnaprej bojim,kaj bo,ko bom čez par let 40...itaj je najboljš,da se tisti nad 40 kar poobesimo.če pa se že kdo ne bo,pa bohnedaj,da še sexa.lepo vas prosim no.jaz se obesla ne bom,sexala bom pa še več.tako razmišljanje je zato,ker nas mediji bombandirajo z večno mladostjo,da je človek lep samo takrat,ko je mlad..larifari.moja stara mama je stara 83 llet,pa je klub gubam in oveli koži na rokah in nogah llepa,ker izžareva to in se z leti ne obremenjuje.
Default avatar

balonka

moj mož mi po 23 letih pravi, da je zaljubljen, da bi vsak dan...šele zdaj to začenjam ceniti.
Default avatar

ena v sl

ena, ki se bliža je napisal/a:
Glej, moj ti ne more odgovorit, ker je na službeni poti, lahko pa ti jaz povem, kako njega vidim do sebe: skupaj sva skoraj 20 let, stara sem 47 in še posebej zadnja leta, ko se ukvarjam s športom in sem se malo poredila, je čisto nor name. Skakal bi skoz (če bi lahko), tako pa pač tako kot Cosmo, se zadovolji s tistim, kar dobi in kar zmore :-) Pri nama je privlačnost zelooooooo odvisna od tega, kako se na splošno čutiva, koliko se pogovarjava, sva v "kontaktu" ... Osvaja me že vsa leta, kar sva skupaj, ne neha in ne neha, sam pa pravi, da se mu ne da več seksat toliko kot včasih... Če bi se malo poglobila v človeško fizionomijo, pa bi marsikje lahko našla, da je višek moške spolne moči tam nekje okrog 18 leta, ženske okrog 30 leta, potem pa počasi začne upadat. Vsaj mene so tako naučili...
Default avatar

g-man

je kar teško, ko moraš je... nekaj kar težko gledaš, je pa rešitev, lahk jo sam od zadaj, v temi, ali pa ji daš najlonko čez glavo, papirnata vrečka se ne obnese