Forum.Over.Net

Starševski čvek

Mi lahko kdo pogleda v karte

Default avatar

Obupanaaa

Pozdravljeni,

Ali mi lahko kdo pogleda v karte, kako bo z mozem in mano. Ali bova ostala skupaj.

Sem popolnoma obupana. Prav tako me zanima ce se bom lahko vpisala na faks oz. bom sla ponovno studirat?

Hvala vam in lep pozdrav,

Obupanaaa
Default avatar

začetnica,

Z možem bosta še dooolgo skupaj. Z vsemi lepimi in manj lepimi dogodki.

Do septembra še nič ne kaže na študij. Bo pa!! Če ne v decembru pa takoj leta 2013.
V tem času se posvetite možu. Sprostite se in uživajte.

Nimate pojma, kaj imate. Zdravje, lepoto narave, vse......VSEE!
Default avatar

hehehe

uf, jaz bi tudi rada vedela kaj me čaka... in kaj piše zame v kartah?
Default avatar

tudi meni, tudi meni

Kaj mi kaže v partnerstvu s fantom, ki mi je res ful všeč..
Default avatar

Nala*

Obupanaaa je napisal/a:
Obstaja možnost, da vajina veza potrebuje "ponovno pogajanje" oz. ne zadošča več tvojim/vajinim potrebam. Kar pa ne pomeni, da je pogubljena, ampak morata oba nekaj storiti za to, da obstane. Govorita o svojih čustvih, to je vajino najboljše upanje za rešitev veze.
Karte odgovorjajo pritrdilno, kar se tiče študija.
Default avatar

Nala*

tudi meni, tudi meni je napisal/a:
Kmalu bo zrastlo v še boljše in nove višave. Ponovno se bosta povezala oz. sta se že :)
Zaupanje bo pa ključnega pomena. Če te bodo glede njega obhajala kakšna sumničenja, z njim spregovori o tem, pa čeprav bo težko. če boš pasivno agresivna, boš zadeve le še poslabšala.
Default avatar

tudi meni, tudi meni

Nala* je napisal/a:
Ja, res sva se povezala... :-)
Upam, da se zgodi tudi korak naprej od tega,,.,,
Default avatar

se zame prosim lepo

ali sem vsec tistemu moskemu ki je tudi meni vsec? Ali bo kdaj kaj med nama? Oz ali on flirta z mano, ker mi ni jasno ali je flirt?

Hvala in nocko
Default avatar

Nala*

hehehe je napisal/a:
Čeprav si dvomljivka, ti naj bo :)

Držala si se nazaj, ker si se bala prihodnosti, da bi bila na nek način prizadeta v določenih situacijah ali pa sploh nisi imela razloga za strah. Premisli, česa se tako bojiš, kajti resnica v resnici ni tako boleča, kot v domišlijiji :). Ne boj se neznanega.
Karta sedanjosti nakazuje, da bodo stvari, ki si jih začela pred časom, končno obrodila sadove. Nakazuje pa lahko le potrebo po novih stvareh - novih dogodivščinah, novih idejah, ... Skratka, energija je pozitivna.
V prihodnosti pa pazi, kam boš obračala svojo pozornost, poudarek naj bo v tvoje najvišje dobro.
Če si v vezi, se bo ta verjetno končala oziroma se približevala koncu. Zavedaj pa se, da ni vse izgubljeno. Prišel bo dan, ko boš spoznala, da je bil konec v tvoje dobro, da si lahko pristala tam, kjer si želiš biti - v vezi, ki je dobra zate. Skrbelo te bo zaradi financ, a po nepotrebnem.
Zdravje - pomembno je, da ostajaš pozitivno naravnana. Če česa ne moreš preboleti, je čas, da te zadeve rešiš, preden ti načnejo zdravje. Preteklosti ni več, osredotoči se na sedanjost in prihodnost.
Default avatar

Zasanjana0

Prosim še meni...... služba in ljubezen....
Default avatar

Milenca

Mene zanima,če bom našla partnerja,ki bo me imel rad?Trenutno sem "na skrivaj"zaljubljena v osebo,ki mi čustev ne vrača.Kakšen bo razplet?HVALA
Default avatar

hehehe

Nala* je napisal/a:
hmmm... dobro, kaj pa če je zveza samo zaspala in jo želim spet osvežiti? Prebuditi spečega otroka v sebi? realizirati zadani cilj?
Default avatar

Nala*

Zasanjana0 je napisal/a:
Imaš občutek, kot da te je zadela strela. Če sovražiš svojo službo (karte kažejo, da je tam slaba energija), resno razmisli o tem, da jo zamenjaš. Zaslužiš si boljše.
Ljubezen - če si v vezi, lahko ta karta naznanja (ni pa nujno) konec. Če pa si tega nikakor ne želiš, je to zelo pomemben čas, da popravita nastalo škodo. Ugotovi (s pogovorom) kaj tvoj partner počne, kako se počuti. Ne delaj zaključkov! Prepričaj se!
Prihodnost - povišica ali boljše delovno mesto. Če pa iščeš novo službo - če ne boš obupala, jo boš dobila, ravno tisto, ki si jo boš želela. S partnerjem bosta naredila korak naprej - skupno življenje, zaroka, poroka, dobila otroka, .... Ne nujno vse to :), pač nekaj od tega :). Uživaj v tem in povej mu, koliko ti pomeni. Če pa boš takrat samska, pa karta nakazuje novo ljubezen. Zadela te bo tako hitro, da ti bo zavrtelo glavo :)
Default avatar

Zasanjana0

Najlepša hvala.. Lahko prosim še en odgovor.. se bo kaj razvilo iz simpatije, ki me zelo privlači??

Lp
Default avatar

Nala*

hehehe je napisal/a:
Joooj :)))
Če jo želiš osvežiti, jo osveži. Karte ti ničesar ne ukazujejo ali prepovedujejo :).
Jaz ti iz srca želim vso srečo. Upam, da vsaj to verjameš, če že kartam ne :)
Default avatar

h v a l a

Zdravje, ljubezen, služba, če lahko.

Hvala!
Default avatar

Nala*

Zasanjana0 je napisal/a:
Takšen je odgovor v kartah - če iščeš nekoga, je to nadpovprečno dober čas za srečevanje ljudi. Bodi zelo samozavestna, pojdi ven in se druži z ljudmi. Zelo prijetno presenečna boš, kako se bodo stvari izšle :)

Zdaj grem pa spat, ln :)
Default avatar

Nala*

h v a l a je napisal/a:
Služba - trenutna služba verjetno ni več primerna zate. Mogoče te dolgočasi ali imaš občutek, da te ne cenijo. Dobro premisli, kaj je bolje - da skušaš popraviti stanje ali iti naprej. Obe opciji bi delovali, a eno je zagotovo - stvari se ne bodo izboljšale same od sebe. Če pa ne moreš storiti ničesar, pojdi naprej, najdi boljšo službo. Zmoreš.

Ljubezen - mogoče se boš odločila končati dolgoletno vezo. Če si v to prepričana, ne čakaj na pravi čas, ker ni nikoli pravega časa oz. trenutka, da nekomu poveš, da je konec. Ne skoči brezglavo v novo razmerje. Daj si čas ...

Zdravje - stres bi ti znal povzročiti zdravstvene probleme. Bodi pozorna na to, da boš imela dovolj spanja, gibanja in pravilno prehrano. In kar je ravno tako zelo pomembno - ostani pozitivna!
Default avatar

uuu mater

Res si dobra Nala*.
Zdaj že spiš. Če boš zjutraj brala - prosim, povej še meni. Bo sin obdržal službo? Bom zdrava? Bo nečakinja po vseh zdravstvenih težavah ozdravela? Je moja hči res srečna? Ali jo malo zanemarjam? Sem samostojna, močna, Moram bit za vse moje.
Bom še kdaj 'srečala' človeka, ki mi bo všeč?

Hvala in LP.
Default avatar

Milenca

Gospa Nala moje vprašanje ste spregledala;(

Mene zanima,če bom našla partnerja,ki bo me imel rad?Trenutno sem "na skrivaj"zaljubljena v osebo,ki mi čustev ne vrača.Kakšen bo razplet?HVALA