Forum.Over.Net

Starševski čvek

Ločujejo se slavni "večni" pari

Default avatar

kate_m

Danes sem zjutraj odprla stran 24. ur in ugotovila, da se razhajajo sami slavni pari, taki, za katere sem mislila, da bojo večno skupaj, še posebno zato, ker so delovali skupaj tako zelo zaljubljeno, da je bilo vse skupaj že osladno: mislim seveda na Seala in Heidi Klum (če se prav spominjam, sta bila še nedavno tako zaljubljena, da sta vsako leto obnavljala svoje poročne zaobljube) in Johny Depp ter njegova Vanessa Paradis.

Sedaj pričakujem še razhod slavne Brangeline.
Default avatar

pometam doma

Se ne ukvarjam s problemi drugih, še poznani me ne zanimajo, kaj šele tujci.
Da se ti da??
Default avatar

rreqqw

Joj si reees čudna.Včasih ste kot kakšni majhni otroci,ker vse verjamete kar vidite.To je vse igranje. nekateri lahko igrajo desetletja,nekateri manj... veš tudi oni se kregajo,spijo v ločenih spalnicah in so tudi skupaj samo zaradi tega da imajo kaj od tega ;)
Default avatar

33

jaz pa mislim, da so oni isti kot "navadni" smrtniki, si želijo ljubezni in trdne zveze, vendar narava njihovega dela (potovanja, večmesečna snemanja, lepe soigralke/soigralci, vedno na udaru javnosti...) pač terja nek davek...njihove zveze je gotovo težje ohranjati z vsemi temi "izzivi"

ne vidim pa nič narobe, da je avtorica temo odprla...ne gledam na to, da se obremenjuje z življenjem drugih, temveč pač je opazila, da se razhajajo pari, za katere je mislila, da jim bo le uspelo ostati skupaj in je izrazila le presenečenje...mislim, kako znate zabiti ene, jao
Default avatar

ReXX

Jaz sem pomislila danes isto, ko sem prebrala za Heidi :S
Default avatar

kate_m

Sem rahlo presenečena tudi nad odzivom nekaterih, ki se obnašajo, kot da se ne sme odpret nobene nove teme.... kolikor vem, je starševski čvek namenjen klepetu, izmenjavanju mnenj...

Meni se je zdelo pač zanimivo, kako slavni za fasado popolnosti skrivajo probleme. O Heidi Klum in Sealu sem brala še pol leta nazaj, v stilu, kako sta super zaljubljena, kljub tolikim letom skupaj in tolikim otrokom...sem jima prav malo zavidala. No, sedaj vidim, da ni bilo kaj zavidat.
Default avatar

brez heca

Jah, takih kot sta bila Joanne Woodward in Paul Newman, ki sta bila skupaj od 1958 do 2008, ko je Paul umrl, ni več dosti.

Slika
Default avatar

kate_m

Ali pa beatles Paul s svojo prvo ženo Lindo....
Default avatar

krasna človeka

brez heca je napisal/a:
Krasna igralca oba, ona je sicer po mojem mnenju malo zapostavila svojo kariero. Sem pa brala, da so se njuni otroci, ko je bil on bolan že kregali zaradi dediščine in ga je to zelo žalostilo.
Default avatar

sama virtuala

Meni je pa zelo smešno, kako si nekateri domišljate, da si lahko na osnovi propagandnega gradiva (se pravi trač člankov) o slavnih osebnostih ustvarite sliko o njihovem srečnem ali nesrečnem zakonu. Še za ljudi, ki jih osebno dobro poznam, v resnici ne morem vedeti, kako dobro funkcionirajo v paru, vidim pač samo neko sliko, ki je samo del resnice, večine dogajanja med njima pa okolica ne pozna. Ne pa da bi imela prepričanje o srečnem zakonu ljudi, s katerimi se sploh ne družim in o njih nič ne vem.
Default avatar

ne večni

kate_m je napisal/a:
samo eno malenkost bi te popravila. navedeni pari so res slavni, niso pa "večno poročeni".
Za nekoga (Seala in Heidi Klum) ki je skupaj 7 let, ne moremo reči "večni" par.

Ne rečem, če bi bila skupaj 18 ali 20 let.....ali več
Default avatar

mariborčan

Jaz se bom polulal od smeha..večni pari...mislim..ko eni otroci ste, fascinirani nad revijami..

Ko da ni od nekdaj tako, da so slavni pari krajšega veka..