Med.Over.Net

Arhiv - sociala

Spoštovani, ta forum je zaprt za pisanje in je namenjen samo branju tematik s področja sociale. Tukaj lahko poiščete nasvet, v že odgovorjenih vprašanjih. V primeru, da bi želeli postaviti novo vprašanje, prosimo, da izberete področje, ki vas najbolj zanima in menite, da je najbolj primereno za vaše vprašanje.
Hvala za razumevanje.
http://med.over.net/forum5/viewforum.php?f=71

Denarna pomoč-izplačilo 20.1.2012

Default avatar

mala988

Pozdravljeni,

v petek 20.1.2012 naj bi bilo nakazilo denarne pomoči. Nekateri so jo dobili, nekateri ne. Sama sem službo izgubila v mesecu novembru, zato sem oddala vlogo za denarno pomoč v mesecu decembru. Tam mi je svetovalka povedala, da ni več potrebno biti en mesec brez dohodka in da lahko vložim vlogo za redno denarno pomoč. Odločbe še nisem dobila, nakazila pa ta mesec (20.1.12) tudi ne. In nisem edina. Zanima me, če mogoče kdo ve, zakaj nakazila nismo dobili?? nekje sem prebrala, da naj bi vsi tisti, ki smo vloge oddali v mesecu decembru dobili akontacijo do nadaljnega. Ali mogoče kdo ve kaj je s to akontacijo, kaka je njena višina in kdaj se izplačuje? Ker sem ta mesec brez dohodka, živim pa v najemniškem stanovanju in ne vem kaj je z izplačilom denarne pomoči ta mesec oz.zakaj je nisem dobila, res ne vem kako bom preživela.. Prosim za odgovor, vsak odg. je dobrodošel. Hvala in lep dan še naprej.
Default avatar

hhhh

Kolikor se spomnim je potrebno biti vsaj 3 mesece brez kakršnega koli dohodka na bančnem računu.Lahko pa bi ti poslali vsaj odločbo v kateri to piše.Tudi jaz sem poslala sicer 27.1 pa še sedaj mi niso odgovorili, pa smo že februarja.
Default avatar

mimikaa

Tudi sama sem vložila dne 14.01.2012, pa še vedno nisem dobila odločbe, kako je sedaj pri vama? Ali je to odvisno od občine ali se nasploh povsod tako dolgo čaka?
Default avatar

anomimen

pozdravljeni .Mene pa zaninma ,kaj storiti v tem primeru socialna mi je potekla decembra 2011.vlogo sem oddala 5.12.2011 pa.še vedno nisem dobila odločbe niti nakazila skratka nič,sem tudi že klicala na enter ,pa so rekli naj še malo počakam,res ne vem več kaj naredim bom kaj dosegla če bom šla osebno tja?