Definitivno,da obstaja,tudi sama imam moške prijatelje (Robi pa nism tolk slaba bejba,pa noben prjatu ni gay,hahahahaa)...
Ronka,teb bi pa rekla samo to:tud sama živim v manjšem kraju,kjer kao vsi vedo vse o vsakomor in vem,kako je če greš na kavo z poročenim moškim.......vse to doživela,tud bla,bla,bla je bilo veliko.......In veš kaj? Fučka se mi za ogovarjanja,s tem,da se žreš in
ne greš na kavo jim daš samo še večjo moč za obrekovanje.Se pa strinjam,da so žene,ki so ljubosumne na druženje ob kavi z njihovim moškim,verjetno res premal samozavestne al pa ne zaupajo svojemu možu dovolj.
Meni je klepet z moškimi prijatelji super in mnogokrat poučen,ko vidiš kako o določeni zadevi moški razmišljajo.......pa še ni mi treba čvekat o tipičnih žen.temah:kaj boš kuhala,jooj kako sem se zredila na dieto moram,jooj,kolk je moj tečen dons itd.itd...

)))) Za jamranje imam najboljšo prijateljico....
Lahko pa si nabaviš majico Ronka,tako kot sem si jo jaz,na kateri je pisalo.KDO GOVORI ZA MOJIM HRBTOM-GOVORI Z MOJO RITJO.....in greš ko je največja gneča z poročen.frendom na kavo........Js sm to naredila in še sem živa:-)))))