Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

januar - naporen, tudi za vas?

Default avatar

ugodno

Ste polni energije na začetku leta ali težko sledite tempu, ki ga narekuje življenje?
Pri meni ni tako kot bi si želela in ker želje niso usklajene s pričakovanji mi to jemlje energijo, nastajajo konflikti, v katerih se mi ne da popuščat in posledično se oddaljujem od oseb, ker se ne trudim za njihovo naklonjenost...
Želim si hamonije, pa me tale januar premtava kot čolniček na valovih - tako nemočno se počutim. Je v moji moči da uravnam te valove?
Default avatar

marmeladka

absolutno naporen.....pa sem velik optimist in pozitivec...a ko se počutiš poln energije...in ti postavijo diagnozo: rak...te strese....fino....
Default avatar

eeemmm

Sovrazim januar in februar in je tudi pocutje temu primerno.... sama seb grem na zivce, vse okol sebe spravlam ob zivce - in to z velikim veseljem! Kar naprej bi se kregala, vcasih se mi celo zazdi, da bi koga kar sred noci sla ubit, ker mi gre FUUUL na zivce... in tak je ze 2 leti... januar in februar... marca se stanje zacne popravljat, do junija sem ze polna energije, vesela itd... in tako je spet do januarja :)
Default avatar

isto sr...

Meni gre zima na splošno malo na živce zaradi mraza in teme, hb, da ni plundre. Januar pa ni nič kriv, ker imam tega meseca zaradi preklemanskega decembra le še dodatne pufe.